Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ.

Στον υπολογιστή μου έκανα format και ξέχασα να πάρω κάποια αρχεία JPG, PSD. Μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να κάνω ανάκτηση παλιού λογαριασμού; Δηλαδή μπορώ να βρω το παλιό μου user;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gunix είπε

Γεια σας.

Στον υπολογιστή μου έκανα format και ξέχασα να πάρω κάποια αρχεία JPG, PSD. Μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να κάνω ανάκτηση παλιού λογαριασμού; Δηλαδή μπορώ να βρω το παλιό μου user;

Ανάκτηση αρχείων θες;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gunix είπε

Γεια σας.

Εξαρτάτε. Πήγαινε στον δίσκο c και δες αν υπάρχει φάκελος windows.old

Αν υπάρχει είσαι σούπερ τυχερός και έκανες εγκατάσταση χωρίς να διαγράψεις τα προηγούμενα αρχεία οπότε μπες στον old και μετά στον user, βρες τον χρήστη σου και θα τα βρεις όλα εκεί.

Αν δεν υπάρχει είσαι σούπερ άτυχος και αν θέλεις ψάξου με προγράμματα ανάκτησης. Βασική προϋπόθεση όμως είναι ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Δεν ξέρω πως θα το κάνεις, ίσως να πάρεις εξωτερική θήκη και να τον συνδέσεις σε άλλο σύστημα, ή να μπουτάρεις από κανένα cd ή usb ανακάκτησης ή αν έχεις desktop και μπορείς να συνδέσεις 2ο δίσκο να στήσεις τα 10άρια (αφού πρώτα αποσυνδέσεις τον δίσκο σου) εκεί αφού τελειώσεις και συνδέσεις πάλι τον δίσκο να ξεκινήσεις για recovery.

• Like 1
Δημοσ.

Δες αυτά που έγραψα πριν. Αν είναι να πας σε ανάκτηση θα πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις από τον δίσκο καθώς όσο περισσότερο τον δουλεύεις τόσο μειώνεις τις πιθανότητες ανάκτησης των αρχείων σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δες αυτά που έγραψα πριν. Αν είναι να πας σε ανάκτηση θα πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις από τον δίσκο καθώς όσο περισσότερο τον δουλεύεις τόσο μειώνεις τις πιθανότητες ανάκτησης των αρχείων σου.

Τον έχω αποσύνδεση και το έβαλα σε άλλο pc. Αλλά έχει windows τα καινούργια o ssd.

Επίσηςo ssd έχει δύο εικονίδια ο δίσκος. Τα Windows 10 και ενα system reserved

Επεξ/σία από Gunix
Δημοσ.

Δεν πειράζει αν έχει και άλλα partitions (όχι εικονίδια) ο δίσκος. Εσύ δες πρώτα αν έχει windows.old  στο μεγάλο partition. Αν έχει είσαι τυχερός, εκεί θα είναι και τα αρχεία σου (μάλλον).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Οπότε πας για ανάκτηση. Ξεκίνα με το δωρεάν recuva και αν δεν τα βρεις πας σε όχι δωρεάν λύσεις.

Το δοκίμασα και επέλεξα εικόνες και δεν μου βρήκε τίποτα από το προϊγουμενο λογαριασμό.

Έβαλα το easeus και ούτε εκεί. Επίσης, μόνο τον νέο λογαριασμό μου βρήσκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@micos000 μια διευκρίνηση. Το Recovery που χρεισημοποιούν ένα μέρος ελεύθερου από τον δίσκο που από ότι κατάλαβα έχει μέσα τα Windows, προγράμματα και δεδομενα Τι πλεονεκτήματα έχει και τι μειονεκτήματα έχει;

Επεξ/σία από Gunix
Δημοσ.

Εκείνο το backup κρατάει αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος και κάποιον φακέλων που ορίζεις εσύ ώστε να έχεις προηγούμενες εκδόσεις των αρχείων που δουλεύεις. Το μειονέκτημα είναι ότι κρατάει χώρο στο δίσκο.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Gunix είπε

Το acronis true image, είναι καλή επιλογή για backup σε ένα μέρος του δίσκου ή σε usb stick;

Πλέον όχι.
Το macrium και το aomei backupper είναι πολύ καλύτερες επιλογές.
Πιο αξιόπιστες και πιο ελαφρές.

Το acronis έχει καταντήσει ένας άθλιος ελέφαντας...

-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...