Προς το περιεχόμενο

Format

Stavros_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω εγκαταστήσει τα Windows κανονικά όμως τα είχα ενεργοποιήσει με cmd με kmspico, τώρα έχω προσπαθήσει να κάνω εγκατάσταση χωρίς να διαγραφούν εφαρμογές κτλπ αλλά και γενικώς τα πάντα αλλά μόλις φτάσει κάπου στο 37% βγάζει πως η εγκατάσταση απέτυχε  τι μπορώ να κάνω? (Εγκατάσταση με usb δεν έχω δοκιμάσει )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πως τα είχες ενεργοποιήσει δεν παίζει ρόλο. Έλεγξες την υγεία του δίσκους σου; Κατέβασε το hdsentinel και στήσ' το (ας είναι σε trial, δεν πειράζει) και έλεγξε την υγεία του βασικού δίσκου (μόνο 100% είναι αποδεκτό). Αν είναι παρακάτω μπορεί εκεί να είναι το πρόβλημα. Επίσης αν έχεις κάποιο antivirus πέρα του βασικού των windows απεγκατέστησε το. Τέλος, αν επιμένει να μην στήνει, πάρε backup τα αρχεία σου και τράβα του ένα καθαρό φορμάτ.

20 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το πως τα είχες ενεργοποιήσει δεν παίζει ρόλο. Έλεγξες την υγεία του δίσκους σου; Κατέβασε το hdsentinel και στήσ' το (ας είναι σε trial, δεν πειράζει) και έλεγξε την υγεία του βασικού δίσκου (μόνο 100% είναι αποδεκτό). Αν είναι παρακάτω μπορεί εκεί να είναι το πρόβλημα. Επίσης αν έχεις κάποιο antivirus πέρα του βασικού των windows απεγκατέστησε το. Τέλος, αν επιμένει να μην στήνει, πάρε backup τα αρχεία σου και τράβα του ένα καθαρό φορμάτ

Εντάξει θα το δω και θα επανέλθω 

Χμμμ. Δεν ξέρω. 98% δεν είναι και τόσο τρομερό αλλά θα μπορούσε και να μην δημιουργεί πρόβλημα, αλλά από την άλλη έχω συναντήσει και πρόβλημα σε δίσκο με 99% υγεία.

Τι πρόβλημα σου έβγαλε το sentinel; Το γράφει κάτω από την  υγεία στο πλαίσιο.

Στις 26/3/2021 στις 9:18 ΜΜ, micos000 είπε

Χμμμ. Δεν ξέρω. 98% δεν είναι και τόσο τρομερό αλλά θα μπορούσε και να μην δημιουργεί πρόβλημα, αλλά από την άλλη έχω συναντήσει και πρόβλημα σε δίσκο με 99% υγεία.

Τι πρόβλημα σου έβγαλε το sentinel; Το γράφει κάτω από την  υγεία στο πλαίσιο.

Η κατάσταση του ssd είναι τέλεια δεν βρέθηκαν προβληματικοι η αδύναμοι τομείς

Οπότε δες και τα άλλα δύο που σου έγραψα...

Αναφορά σε κείμενο

[...]

Επίσης αν έχεις κάποιο antivirus πέρα του βασικού των windows απεγκατέστησε το.

Τέλος, αν επιμένει να μην στήνει, πάρε backup τα αρχεία σου και τράβα του ένα καθαρό φορμάτ

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...