Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας, εχω το κινητο της μανας μου το οποιο ναι μεν στέλνει μηνυμα στο 13033 αλλα δεν δεχεται ποτε απαντηση! Αυτο συμβαινει την τελευταια εβδομαδα περιπου, ενω πιο πριν ηταν μια χαρα και της ερχοταν απαντηση!

Ξέρετε τι μπορει να εχει γινει? Εχει τυχει σε κανεναν?

Δημοσ.

Δεν μου έχει συμβεί. 

Είχανε αναφέρει κάτι για κόφτη μηνυμάτων ο οποίος θα ενεργοποιειται σε κάποιες περιπτώσεις και κριτήρια που δεν γνωρίζω ποια είναι. Αν το έχετε δοκιμάσει επανειλημμένα για διάφορες ημέρες και δεν εμφανίζεται τίποτα μαλλον κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα. 

Μπας και έχετε κανένα λογισμικό φραγης και έχετε βάλει το νούμερο σε φραγη; (Λέμε τώρα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κοφτης δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα. Το πιθανοτερο ειναι να εχει μπει σε φραγη κατ'επιλογη της καταλαθος να το εβαλε με καποιο τροπο σε καποια λιστα ανεπυθημητων το 13033 για αυτο δεν λαμβανει επιβεβαιωση μην/τος. Μεσα στις ρυθμισεις της συσκευης της καπου πρεπει να φαινεται λιστα ανεπιθυμητων για να γινει αφαιρεση.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Ενταξει λύθηκε το θέμα... Για καποιο λόγω ειχε μπει απο μονος του ο αριθμός στα spam των μηνυμάτων (δεν ειχα ιδέα οτι υπάρχουν spam στα μηνύματα, μονο στα email) και το αφαίρεσα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...