sariil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 28/9/2024 στις 12:58 ΜΜ, peros550 είπε έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση με cosmote από τότε που άνοιξε αυτό το θέμα? έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση με cosmote από τότε που άνοιξε αυτό το θέμα? Η απάντηση της Cosmote και σε πρόσφατη ερώτηση μου είναι ότι δεν προβλέπεται προς το "παρόν".
iYannis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 29/6/2022 στις 2:34 ΜΜ, iYannis είπε Υπάρχει μόνο το Ionian TV Update από αρχές Απριλίου 2024 υπάρχει πλέον και το Ertflix Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2024 από iYannis
starmanwarz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Με ψηνει παρα πολυ το 3rd Gen Apple TV αλλα η ελλειψη Cosmote TV ισως με αναγκασει να παω σε Nvidia Shield.. Φανταζομαι δεν υπαρχει ουτε ΕΟΝ εφαρμογη? Γενικα πως το βλεπετε, υπαρχει πιθανοτητα να δουμε τις εφαρμογες αυτες στο (αμεσο) μελλον?
alexx_bauer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Στις 9/11/2024 στις 6:18 ΜΜ, starmanwarz είπε Με ψηνει παρα πολυ το 3rd Gen Apple TV αλλα η ελλειψη Cosmote TV ισως με αναγκασει να παω σε Nvidia Shield.. Φανταζομαι δεν υπαρχει ουτε ΕΟΝ εφαρμογη? Γενικα πως το βλεπετε, υπαρχει πιθανοτητα να δουμε τις εφαρμογες αυτες στο (αμεσο) μελλον? Καμία
DragonFighter Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρει κανεις αν είναι native η εφαρμογή της COSMOTE για το iPhone? Γιατι αν είναι, τότε μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν εφαρμογή appletv.
ksessalonikios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) προφανώς δεν είναι τίποτα γι αυτούς να δημιουργήσουν την εφαρμογή, απλά δεν θέλουν. Ελπίζω με το μεγαλύτερο μπάσιμο της telecom να έχουμε κάποια αλλαγή στο συγκεκριμένο θέμα. Στην Γερμανία-αυστρια η telecom έδινε το Apple TV μαζί με συνδρομή στο τηλεοπτικό της πακετο Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από ksessalonikios
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 24/12/2024 στις 9:17 ΠΜ, ksessalonikios είπε προφανώς δεν είναι τίποτα γι αυτούς να δημιουργήσουν την εφαρμογή, απλά δεν θέλουν. Ελπίζω με το μεγαλύτερο μπάσιμο της telecom να έχουμε κάποια αλλαγή στο συγκεκριμένο θέμα. Στην Γερμανία-αυστρια η telecom έδινε το Apple TV μαζί με συνδρομή στο τηλεοπτικό της πακετο Πού να τολμήσουμε να τα ζητήσουμε αυτά στην Ελλάδα... Μας κοιτάνε στραβά πριν ολοκληρώσουμε τη σκέψη μας... Εδώ αγοράζουμε από την τσέπη μας τον εξοπλισμό, παρακαλάμε για υποστήριξη (applications) και μας κοιτάνε λες και ζητάμε να φτιάξουν εφαρμογή για το Huawei App Gallery.. Για την Apple μιλάμε αν είναι δυνατόν... Έχουν γεμίσει τον τόπο με φθηνά android box που τους κοστίζουν στην τελική και βλάπτουν το περιβάλλον... Δώστε στον άλλον τη δυνατότητα να αρνηθεί εξοπλισμό με μία έκπτωση -2€/μήνα στη συνδρομή... Η αγάπη τους για το περιβάλλον έχει πάει περίπατο και έχει πιάσει πάτο... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από ramarg
FonBac Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Το πρόβλημα τους πιστεύω δεν είναι να φτιάξουν εφαρμογή, είναι το ότι όποια αγορά ή ενοικίαση περιεχομένου γίνεται μέσα από την πλατφόρμα πρέπει να δίνουν ποσοστό (δεν γνωρίζω το ύψος) στην Apple !!! Σήμερα αν θέλεις να νοικιάσεις ή ν' αγοράσεις μια ταινία από Cosmote και να την δεις σε iPad πρέπει πρώτα την αγορά ή την ενοικίαση να την κάνεις από κάποια συσκευή Android !!! Δεν ξέρω αν ακόμα και η απλή θέαση έχει ποσοστό στην Apple. Άρα πιστεύω ότι κάπου εκεί είναι το θέμα και όχι στο να φτιάξουν εφαρμογή. Τώρα σύμφωνα με μια πρόσφατη ανακοίνωση της Apple ότι θα αλλάξη πολιτική και θα ανοίξει την πλατφόρμα της και σε άλλα πακέτα ίσως αλλάξει η κατάσταση, γιατί και το ισοζύγιο παραγωγών - πωλήσεων της στο Apple TV είναι αρνητικό κανα δις δολάρια !!!
ramarg Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στις 24/3/2025 στις 6:30 ΜΜ, FonBac είπε Το πρόβλημα τους πιστεύω δεν είναι να φτιάξουν εφαρμογή, είναι το ότι όποια αγορά ή ενοικίαση περιεχομένου γίνεται μέσα από την πλατφόρμα πρέπει να δίνουν ποσοστό (δεν γνωρίζω το ύψος) στην Apple !!! Σήμερα αν θέλεις να νοικιάσεις ή ν' αγοράσεις μια ταινία από Cosmote και να την δεις σε iPad πρέπει πρώτα την αγορά ή την ενοικίαση να την κάνεις από κάποια συσκευή Android !!! Δεν ξέρω αν ακόμα και η απλή θέαση έχει ποσοστό στην Apple. Άρα πιστεύω ότι κάπου εκεί είναι το θέμα και όχι στο να φτιάξουν εφαρμογή. Τώρα σύμφωνα με μια πρόσφατη ανακοίνωση της Apple ότι θα αλλάξη πολιτική και θα ανοίξει την πλατφόρμα της και σε άλλα πακέτα ίσως αλλάξει η κατάσταση, γιατί και το ισοζύγιο παραγωγών - πωλήσεων της στο Apple TV είναι αρνητικό κανα δις δολάρια !!! Γενικά ας κάνουν κάτι γιατί κούρασε η υπόθεση με το AppleTV.. Ειδικά από τότε που οι τηλεοράσεις τρίτων υποστηρίζουν AirPlay & Homekit γιατί να αγοράσεις AppleTV... Και εγώ που το αγόρασα το μετάνιωσα... Συν τοις άλλοις και τα apps είναι εντελώς διαφορετικά γραμμένα στο tvOS (πχ το playback στο Netflix είναι εντελώς άβολο χωρίς playback previews).. Όμορφο και βολικό το remote, ωραία τα gestures αφής αλλά ως εκεί...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 9 ώρες πριν, ramarg είπε Γενικά ας κάνουν κάτι γιατί κούρασε η υπόθεση με το AppleTV.. Ειδικά από τότε που οι τηλεοράσεις τρίτων υποστηρίζουν AirPlay & Homekit γιατί να αγοράσεις AppleTV... Και εγώ που το αγόρασα το μετάνιωσα... Συν τοις άλλοις και τα apps είναι εντελώς διαφορετικά γραμμένα στο tvOS (πχ το playback στο Netflix είναι εντελώς άβολο χωρίς playback previews).. Όμορφο και βολικό το remote, ωραία τα gestures αφής αλλά ως εκεί... Μόνο που ταυτόχρονα έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας, καλύτερο HDR (Dolby Vision), σωστότερη απόκριση στις αλλαγές του framerate, κλπ. Διαλέγεις και παίρνεις. 1
ramarg Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 26/3/2025 στις 10:40 ΠΜ, billdanos είπε Μόνο που ταυτόχρονα έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας, καλύτερο HDR (Dolby Vision), σωστότερη απόκριση στις αλλαγές του framerate, κλπ. Διαλέγεις και παίρνεις. Ναι τα έχουμε όλα αυτά, αλλά μόνο όπου υποστηρίζονται.. Το κομμάτι του AirPlay το καλύπτω native στην GoogleTV μου άρα ποια χρήση μου απομένει να κάνω στο AppleTV 4K (ελλείψει των εφαρμογών που χρησιμοποιώ κάθε μέρα).? Για παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς... Συν τοις άλλοις έχω μία αρκετά καλή SONY QDOLED και ο επεξεργαστής εικόνας κάνει εξαιρετική δουλειά (HDR Remaster) ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει HDR DolbyVision υλικό. Δεν ξέρω αν όσα μου προσφέρει το AppleTV 4K (currently) αντισταθμίζουν την χρόνια απογοήτευση μου με αυτό... To ζούμε και με το AW Cellular (ξέρεις) και τουλάχιστον στο κομμάτι της τηλεόρασης πιστεύω πρέπει να κάνουν πίσω (παραχωρήσεις & συνεργασίες με TV providers) αν θέλουν να το σώσουν. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από ramarg
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ramarg είπε Ναι τα έχουμε όλα αυτά, αλλά μόνο όπου υποστηρίζονται.. Το κομμάτι του AirPlay το καλύπτω native στην GoogleTV μου άρα ποια χρήση μου απομένει να κάνω στο AppleTV 4K (ελλείψει των εφαρμογών που χρησιμοποιώ κάθε μέρα).? Για παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς... Συν τοις άλλοις έχω μία αρκετά καλή SONY QDOLED και κάνει ο επεξεργαστής εικόνας κάνει εξαιρετική δουλειά (HDR Remaster) ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει HDR DolbyVision υλικό. Δεν ξέρω αν όσα μου προσφέρει το AppleTV 4K (currently) αντισταθμίζουν την χρόνια απογοήτευση μου με αυτό... To ζούμε και με το AW Cellular (ξέρεις) και τουλάχιστον στο κομμάτι της τηλεόρασης πιστεύω πρέπει να κάνουν πίσω (παραχωρήσεις & συνεργασίες με TV providers) αν θέλουν να το σώσουν. Ο επεξεργαστής του Apple TV δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν σε άλλα tv boxes και πόσο μάλλον σε τηλεοράσεις κλπ. Αν έχεις ένα οικοσύστημα με συσκευές και υπηρεσίες της Apple, τότε θα σου προσφέρει όλα του τα πλεονεκτήματα. Αν όχι και θες απλά έναν media player, δεν υπάρχει λόγος να πας σε αυτό. Εκτιμώ πως η πλατφόρμα θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο με τους νέους επεξεργαστές που εκτός από την άψογη απόκριση σαν media player, θα σου προσφέρει και μια ακόμη καλύτερη εμπειρία στο θέμα του «τυπικού» gaming. Επιπλέον με τις τελευταίες αναβαθμίσεις εχουν προσθέσει ενδιαφέροντα πραγματάκια όπως η ενσωμάτωση του home kit και η πραγματοποίηση FaceTime κλήσεων με την κάμερα του iPhone σαν web cam. Αν στη χώρα μας είχαμε την πλήρη υποστήριξη της υπηρεσίας όπως στην Αμερική, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα… Το AirPlay μέσω τρίτων, θα μου επιτρέψεις να το έχω ένα σκαλοπάτι πίσω από Apple TV, μιας και ειδικά στην αναπαραγωγή video έχω παρατηρήσει διάφορα θεματάκια σε smart τηλεορασεις κλπ που το υποστηρίζουν.
ramarg Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Ο επεξεργαστής του Apple TV δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν σε άλλα tv boxes και πόσο μάλλον σε τηλεοράσεις κλπ. Αν έχεις ένα οικοσύστημα με συσκευές και υπηρεσίες της Apple, τότε θα σου προσφέρει όλα του τα πλεονεκτήματα. Αν όχι και θες απλά έναν media player, δεν υπάρχει λόγος να πας σε αυτό. Εκτιμώ πως η πλατφόρμα θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο με τους νέους επεξεργαστές που εκτός από την άψογη απόκριση σαν media player, θα σου προσφέρει και μια ακόμη καλύτερη εμπειρία στο θέμα του «τυπικού» gaming. Επιπλέον με τις τελευταίες αναβαθμίσεις εχουν προσθέσει ενδιαφέροντα πραγματάκια όπως η ενσωμάτωση του home kit και η πραγματοποίηση FaceTime κλήσεων με την κάμερα του iPhone σαν web cam. Αν στη χώρα μας είχαμε την πλήρη υποστήριξη της υπηρεσίας όπως στην Αμερική, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα… Το AirPlay μέσω τρίτων, θα μου επιτρέψεις να το έχω ένα σκαλοπάτι πίσω από Apple TV, μιας και ειδικά στην αναπαραγωγή video έχω παρατηρήσει διάφορα θεματάκια σε smart τηλεορασεις κλπ που το υποστηρίζουν. Συμφωνώ σε όσα λες αλλά αναφέρομαι καθαρά σε δικές μου συγκρίσεις, πάνω σε προϊόντα που ήδη έχω (δεν κρίνω σκόπιμο να αναφέρω ακριβές μοντέλο, αλλά σίγουρα δεν συγκρίνω το AppleTV με entry τηλεοράσεις των LG SAMSUNG SONY με επεξεργαστές της πλάκας που δεν μπορούν να σηκώσουν ούτε το εργοστασιακό OS με το οποίο ήρθαν). Είναι γνωστό ότι σε Premium TV μοντέλα, το workload / δηλαδή η δουλειά που σηκώνουν οι επεξεργαστές στο κομμάτι της εικόνας, των χρωμάτων, του HDR DB είναι συγκρίσιμη με του AppleTV. Ειδικά όμως στο κομμάτι του upscaling το AppleTV δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα (ειδικά αν δεν προβάλεις δικό τους content). Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει παντού αυτό το τέλειο content που υποστηρίζει DolbyVision, και ειδικά σε αναπαραγωγή retro content κερδίζεις πολύ περισσότερα από τον επεξεργαστή εικόνας μίας καλής τηλεόρασης. Δεν λέω ότι θα είναι πάντα τέλειο το αποτέλεσμα, το hardware παλιώνει, κουράζεται, αλλά και το Apple TV δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις από πλευράς hardware (ο Α15 Bionic είναι αρκετές γενιές πίσω από το current lineup = ανέκαθεν έβαζαν παλαιότερο CPU) και ούτε θεωρείται συγκρίσιμος με A17/Α17Pro ή με Α18/A18Pro (για να συζητήσουμε για υποστήριξη Apple AI). Ούτε μπορούμε να συζητήσουμε για σοβαρό Gaming με το υπάρχον σύστημα ψύξης (εκτός αν αποφασίσουν να φτιάξουν ένα AppleTV με το form factor του Mac Mini & με εκτεταμένες δυνατότητες gaming σε ένα νέο tvOS). Ως προς το κομμάτι έλλειψης συνεργασίας με TV Providers, καταλαβαίνω ότι φταίνε και οι δικοί μας εδώ οπότε δεν δίνω το 100% της ευθύνης στην Apple, αλλά αν σκοπεύουν να ανεβάσουν σοβαρά το προιόν στη διεθνή αγορά πρέπει να κάνουν κάτι όπως είπα. Στην Αμερική προφανώς έχει νόημα, αλλά δεν είναι όλες οι χώρες Αμερική. Εξαιρετικά τα τελευταία releases του tvOS (με υποστήριξη Facetime Calls & Homekit Notifications) αλλά δεν είναι αρκετός λόγος για να μην χρησιμοποιώ τα πάντα μέσα το εξίσου εύκολο περιβάλλον της GoogleTV μου (και στο λέει ένας Apple Fan). H τηλεόραση μου έχει την δική της εξαιρετική Camera για video calls/meetings & αρκετές εφαρμογές γι' αυτό τον σκοπό (απευθείας από το remote της τηλεόρασης). Μία ελάχιστη προσπάθεια να έκαναν σε συνεργασία με Premium TV Manufacturers (όπως έκαναν για το AirPlay/AppleTV/Homekit), θα μπορούσαν να προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία σε εμάς (που αγοράσαμε το AppleTV) ώστε να αξιοποιούμε το υπάρχον hardware της τηλεόρασης χωρίς ταλαιπωρία να στηρίζουμε το κινητό με πατέντες κάπου. Στο AirPlay μίας κακής τηλεόρασης συμφωνώ ότι δεν είναι συγκρίσιμο το αποτέλεσμα και κολλάει ή δημιουργεί συνέχεια errors το Mirroring. Στην δική μου TV πάντως δουλεύει εξίσου καλά (τόσο που αποσύνδεσα το Apple TV γιατί με κούρασε). Επεξ/σία 27 Μαρτίου από ramarg
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2 ώρες πριν, ramarg είπε Συμφωνώ σε όσα λες αλλά αναφέρομαι καθαρά σε δικές μου συγκρίσεις, πάνω σε προϊόντα που ήδη έχω (δεν κρίνω σκόπιμο να αναφέρω ακριβές μοντέλο, αλλά σίγουρα δεν συγκρίνω το AppleTV με entry τηλεοράσεις των LG SAMSUNG SONY με επεξεργαστές της πλάκας που δεν μπορούν να σηκώσουν ούτε το εργοστασιακό OS με το οποίο ήρθαν). Είναι γνωστό ότι σε Premium TV μοντέλα, το workload / δηλαδή η δουλειά που σηκώνουν οι επεξεργαστές στο κομμάτι της εικόνας, των χρωμάτων, του HDR DB είναι συγκρίσιμη με του AppleTV. Ειδικά όμως στο κομμάτι του upscaling το AppleTV δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα (ειδικά αν δεν προβάλεις δικό τους content). Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει παντού αυτό το τέλειο content που υποστηρίζει DolbyVision, και ειδικά σε αναπαραγωγή retro content κερδίζεις πολύ περισσότερα από τον επεξεργαστή εικόνας μίας καλής τηλεόρασης. Δεν λέω ότι θα είναι πάντα τέλειο το αποτέλεσμα, το hardware παλιώνει, κουράζεται, αλλά και το Apple TV δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις από πλευράς hardware (ο Α15 Bionic είναι αρκετές γενιές πίσω από το current lineup = ανέκαθεν έβαζαν παλαιότερο CPU) και ούτε θεωρείται συγκρίσιμος με A17/Α17Pro ή με Α18/A18Pro (για να συζητήσουμε για υποστήριξη Apple AI). Ούτε μπορούμε να συζητήσουμε για σοβαρό Gaming με το υπάρχον σύστημα ψύξης (εκτός αν αποφασίσουν να φτιάξουν ένα AppleTV με το form factor του Mac Mini & με εκτεταμένες δυνατότητες gaming σε ένα νέο tvOS). Ως προς το κομμάτι έλλειψης συνεργασίας με TV Providers, καταλαβαίνω ότι φταίνε και οι δικοί μας εδώ οπότε δεν δίνω το 100% της ευθύνης στην Apple, αλλά αν σκοπεύουν να ανεβάσουν σοβαρά το προιόν στη διεθνή αγορά πρέπει να κάνουν κάτι όπως είπα. Στην Αμερική προφανώς έχει νόημα, αλλά δεν είναι όλες οι χώρες Αμερική. Εξαιρετικά τα τελευταία releases του tvOS (με υποστήριξη Facetime Calls & Homekit Notifications) αλλά δεν είναι αρκετός λόγος για να μην χρησιμοποιώ τα πάντα μέσα το εξίσου εύκολο περιβάλλον της GoogleTV μου (και στο λέει ένας Apple Fan). H τηλεόραση μου έχει την δική της εξαιρετική Camera για video calls/meetings & αρκετές εφαρμογές γι' αυτό τον σκοπό (απευθείας από το remote της τηλεόρασης). Μία ελάχιστη προσπάθεια να έκαναν σε συνεργασία με Premium TV Manufacturers (όπως έκαναν για το AirPlay/AppleTV/Homekit), θα μπορούσαν να προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία σε εμάς (που αγοράσαμε το AppleTV) ώστε να αξιοποιούμε το υπάρχον hardware της τηλεόρασης χωρίς ταλαιπωρία να στηρίζουμε το κινητό με πατέντες κάπου. Στο AirPlay μίας κακής τηλεόρασης συμφωνώ ότι δεν είναι συγκρίσιμο το αποτέλεσμα και κολλάει ή δημιουργεί συνέχεια errors το Mirroring. Στην δική μου TV πάντως δουλεύει εξίσου καλά (τόσο που αποσύνδεσα το Apple TV γιατί με κούρασε). Μα και εγώ αναφέρομαι καθαρά σε δικές μου συγκρίσεις και με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιώ. Είμαι αρκετά σχιζοφρενής (θα μου πεις σιγά το νέο…) στα θέματα της ποιότητας εικόνας και ήχου στο σπίτι μου και έχω επενδύσει άπειρο χρόνο και χρήμα, σε σημείο που σχεδόν σταμάτησα να βλέπω τηλεοπτικό περιεχόμενο για να μην τα …«μαγαρίζω»! 😛 Και αυτή η τρέλα είναι και ο λόγος που φροντίζω πάντα να έχω τελευταίας γενιάς Apple TV αλλά και αντίστοιχα android players παρόλο που στις περισσότερες περιπτώσεις θα έκανα τη δουλειά μου μόνο με ένα (ή και με το webOS της oled tv που έχει όλα τα σχετικά apps: Apple TV, YouTube, Cosmote, Netflix, Disney Plus, Stremio). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα