Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συμφορουμιτες. Εδώ και 3 μήνες έχω αγοράσει το Huawei για να μπορεί να στέλνει δυνατό σήμα από τον κάτω όροφο στον οποίο βρίσκεται στον πάνω όροφο που βρίσκομαι εγώ και έχω εγκατεστημένο ένα tp link repeater. Μέχρι τώρα είχα 50ρα σύνδεση και το ρουτερ στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το Huawei ήταν το παλιότερο μοντέλο της speedport w 724v. Κάναμε την μετάβαση σε 100ρα πριν λίγες μέρες και μέχρι να έρθει το νέο ρουτερ από τον ΟΤΕ δούλευαν όλα κομπλέ και είχαμε 100ρα και πάνω και κάτω. Με τον ερχομό του speedport plus ενώ από μόνο του (χωρίς το Huawei δηλαδή) δίνει φουλ ταχύτητα στον κάτω όροφο, στον πάνω όροφο απλά με το repeater πιάνω 30/100. Έχει αδύναμο σήμα λογικά. Προσπάθησα να συνδέσω πάλι το plus με το Huawei αλλά ζητάει να βάλω username και password απο broadband account, το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι. Μπήκα στο ρουτερ του plus και άλλαξα το username και το password εκεί που έλεγε ppoe (αν το λέω σωστά) και από τότε δεν μπορεί να ανοίξει με κανένα τρόπο το plus όταν το έχω συνδεδεμένο με το Huawei. Κάνει μόνο επανεκκίνηση. (άλλαξα δηλαδή εκεί που έλεγε [email protected] αν ήταν αυτό και λογικά έκανα πατάτα). Το έκανα και reset αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το σώσω ή να συνδέσω το w724 αφού με εκείνο έκανα τη δουλειά μου. Τόσο μεγάλη διαφορά έχουν; Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. 

Edit: Εν τέλει έκανα και τα 2 ρούτερ reset, επικοινωνησα με τον ΟΤΕ να μου δώσει κωδικούς για το broadband και επιτέλους συνδέθηκα. Για όποιον μελλοντικά έχει παρόμοιο πρόβλημα

Επεξ/σία από mrvaggos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...