dj.disquo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Γεια σας παιδιά έχω ένα προβλημα. Έχω απλή γραμμή adsl που πιάνω μέχρι 16 mbs. Στο ps4 σε download παιχνιδιού πιάνει καρφί 14 15 εκεί ανάμεσα.. σε xbox και one παλιότερα και series S τώρα , πεθαίνει...κάνει για κάποια δευτερόλεπτα κάτι 13 αρια αλλά παίζει κυρίως σε 4 ...1...3...mbps . Έχω δοκιμάσει και κάτι λύσεις που είδα στο ίντερνετ με manual dns της google κτλπ χωρίς κανένα αποτέλεσμα . Αν ξέρει κάποιος μια βοήθεια είναι καλοδεχούμενη
vorlon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δεν ξέρω απο xbox αλλα υποθέτω μηπως πρέπει ν' ανοιξεις κάποιες πόρτες στο router? 1
dj.disquo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Και port forwarding έκανα φίλε μου τίποτα..
The_Judas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 είναι αρκετοι με αυτό το πρόβλημα... ομοίως και εγω. πρέπει να έχει κάποιο θέμα το xbox. εγω απλη 24αρα έχω αλλά και μου βγάζει πολλές αυξομειώσεις και χαμηλές ταχύτητες. 1
Billie13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Ποιο xbox έχεις;Σε series S-X θα πρέπει να μην έχεις κανένα παιχνίδι σε quick resume αλλιώς δεν έχεις φουλ ταχύτητα. 1
dj.disquo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Series S.Εννοείται ότι δε τρέχει τπτ από πίσω. Από ότι κατάλαβα είναι πρόβλημα των σέρβερ τους και δεν υπάρχει λύση
Billie13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Το είχα και εγώ αυτό και από όταν ξεκίνησα να κλείνω τα παιχνίδια που ήταν στο quick resume,έχω πάντα φουλ ταχύτητα και μιλάω για 200αρα γραμμή.
LilGeorge Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Στις 25/3/2021 στις 11:02 ΜΜ, dj.disquo είπε Γεια σας παιδιά έχω ένα προβλημα. Έχω απλή γραμμή adsl που πιάνω μέχρι 16 mbs. Στο ps4 σε download παιχνιδιού πιάνει καρφί 14 15 εκεί ανάμεσα.. σε xbox και one παλιότερα και series S τώρα , πεθαίνει...κάνει για κάποια δευτερόλεπτα κάτι 13 αρια αλλά παίζει κυρίως σε 4 ...1...3...mbps . Έχω δοκιμάσει και κάτι λύσεις που είδα στο ίντερνετ με manual dns της google κτλπ χωρίς κανένα αποτέλεσμα . Αν ξέρει κάποιος μια βοήθεια είναι καλοδεχούμενη Αν έχεις παιχνίδι να τρέχει, μειώνετε η ταχύτητα. Το one s μου έχει πιάσει και 250mbps όταν κατέβαζα Motorsport 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα