Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι στο άσπρο. Είναι η παλιά PCI για άλλες κάρτες επέκτασης αυτή (π.χ. κάρτες ήχου). Η PCI-e x16 (η μεγάλη μαύρη) είναι που χρησιμοποιείται σήμερα για κάρτες γραφικών. Δες στο link για αναγνώριση των τύπων.

• Like 3
Δημοσ.

Η υποδοχή είναι αυτή που αναφέρει ο @tedybear

Αν βλέπω καλά είναι SFF κουτί (δηλαδή μικρότερο από τους συνηθισμένους πύργους) της HP.

Μπορείτε να μας γράψετε το μοντέλο;

Μέχρι πόσα διαθέτετε για κάρτα και για τι χρήση τη θέλετε;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tedybear είπε

Όχι στο άσπρο. Είναι η παλιά PCI για άλλες κάρτες επέκτασης αυτή (π.χ. κάρτες ήχου). Η PCI-e x16 (η μεγάλη μαύρη) είναι που χρησιμοποιείται σήμερα για κάρτες γραφικών. Δες στο link για αναγνώριση των τύπων.

Ναι εχεις δικιο

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης δες το τροφοδοτικο σου πόσα watt λέει γιατί εκτός από το φυσικό μέγεθος της κάρτας πιθανότατα να έχεις και πρόβλημα με την παροχη ρευματος

Δημοσ.

Σε τέτοια συστήματα συνήθως η καλύτερη κάρτα που μπαίνει είναι 1050ti low profile. Ουσιαστικά να παίρνει τροφοδοσία μόνο από την pcie. Δες όπως σου είπαν και πόσα watt είναι το τροφοδοτικό σου. Με τις τιμές που έχουν οι κάρτες τώρα οποιαδήποτε καρτα θα είναι ακριβότερη από το σύστημα ολόκληρο. Lenovo ειναι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αν διέκρινα καλά με το βιονικό μου μάτι είναι αυτό (και μάλλον έχει 180W PSU).

Άμα έχει 9400 καλά είναι. Εμένα μου θύμισε κάτι Lenovo tiny 4th gen intel

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αν διέκρινα καλά με το βιονικό μου μάτι είναι αυτό (και μάλλον έχει 180W PSU).

Να έχει επεξεργαστή 9ης γενιάς και η μητρική να έχει απλή θύρα pci?  Χλωμό το βλεπω

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μερικές 10ης γενιάς με PCI, γιατί... η PCI ποτέ δεν πεθαίνει!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εδώ κατάφερα να βάλω NVME σε μητρική του '07 και κάνει και boot (link στην υπογραφή) 

Οκ... 🤨... Και ποια η χρησιμοτητα είπαμε? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Crybal είπε

Έτσι μωρέ βάλε μια να υπάρχει μπας έχει κανείς αρχαίο hardware που κάθετε και θέλει να δει αν δουλεύει 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Crybal είπε

17 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Έτσι μωρέ βάλε μια να υπάρχει μπας έχει κανείς αρχαίο hardware που κάθετε και θέλει να δει αν δουλεύει 😂

Aυτά τα συστήματα προορίζονται συνήθως για επαγγελματικά περιβάλλοντα σε γραφεία, τράπεζες, βιομηχανίες, οπότε οι παλιές PCI θύρες ήταν χρήσιμες για κάρτες με serial & parallel εξόδους, controllers, κλπ προκειμένου να συνδεθούν συσκευές όπως περίεργοι εκτυπωτές, αναγνώστες καρτών, ελεγχτές μηχανημάτων, κλπ.

Δεν είναι περίεργο που υπάρχουν και δεν έχουν όλα να κάνουν με το τί έχει στο σπίτι του ο κάθε οικιακός χρήστης.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Aυτά τα συστήματα προορίζονται συνήθως για επαγγελματικά περιβάλλοντα σε γραφεία, τράπεζες, βιομηχανίες, οπότε οι παλιές PCI θύρες ήταν χρήσιμες για κάρτες με serial & parallel εξόδους, controllers, κλπ προκειμένου να συνδεθούν συσκευές όπως περίεργοι εκτυπωτές, αναγνώστες καρτών, ελεγχτές μηχανημάτων, κλπ.

Δεν είναι περίεργο που υπάρχουν και δεν έχουν όλα να κάνουν με το τί έχει στο σπίτι του ο κάθε οικιακός χρήστης.

Λογικά αυτές οι καρτες πχ να βγαζει παραλληλη,υπάρχουν και σε pci express. Ποιος ο λόγος να βαλεις μια "αρχαια",ταλαιπωρημένη κάρτα σε windows 10 και στα οποία ισως να μην λειτουργουν σωστά οι "τότε" drivers. OK, πιθανότατα γίνεται και παίζει...απλά μου φαίνεται περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...