Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε restart!

NaGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

restart! restart! restart!

Πρόβλημα μεγάλο με επαναλαμβανόμενα restart.

Άρχισε μετά την αγορά 2*120 WD JD οι οποίοι μπήκαν σε RAID 0 στον sata controller του 875 της μητρικής της υπογραφής.

Το ίδιο ωστόσο συμβαίνει και με τον Sil3112.

Ακόμα και χωρίς να τους έχω σε RAID.

No o/c και σίγουρα οχι πρόβλημα τροφοδοτικού αφού τα ίδια κάνει και με το TAGAN 480

που αγόρασα αποκλειστικά! για το λόγο αυτό.

Έχω τους τελευταίους drivers και bios.

Τα restart είναι πολύ συχνά σε παιχνίδια(McRae4,UT2003) αλλά

εμφανίζονται και σε άλλες ασύνδετες μεταξύ τους περιπτώσεις.

Hint: Εάν απενεργοποιήσω τον controller απο το bios εξακολουθεί το πρόβλημα ενώ αν βγάλω

και την τροφοδοσία απο τους σκληρούς όλα μια χαρά

Έχετε τίποτα υπόψιν σας?

Δημοσ.

ena format kai mia epanegkatastasi ton windows isos lisei to problima????me allous diskous mporeis na dokimaseis.ego pantos 2 raid pou eixa kai exo os tora 2 x 80gb kai tora 2 x 160 gb pane mia xara xoris pote na exo problima restart.xanaperna windows kai katebase teleuteous drivers gia to raid.

Δημοσ.

Έχω 40 γίγα σε προγράμματα μόνο. Θα μου πάρει ολόκληρη βδομάδα να τα ξαναβάλω και μέχρι να βρω το ghost δεν επιχειρώ format.

ΑΛΛΑ το οτι χωρίς τους 2 x sata παίζει μια χαρά με προβληματίζει κατα πόσο είναι s/w πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχεις ίδια m/b?

Τους σκληρούς είτε τον ide pata μόνο είτε όλους δεν τους βλέπει το Western Digital Data Lifeguard. Μπορώ να συμπεράνω κάτι απο αυτό?

Thanx πάντως.

Δημοσ.

to oti den tous blepei to datalife guard tis western digital einai normal.min agxonesai.prin pou eixa ata diskous tous eblepe tora me serial ata den to nomizo alla mou exei tixei stin douleia na min blepei diskous pano se paraxenous controlers.ego exo msi k8 gia 64bit cpu kai einai 2 serial ata diskoi 160 gb western jd.pantos rixe to format ama mporeseis i perna ena deutero litourgiko gia dokimi.px 2003 server

Δημοσ.

τώρα βάζω 2003 server στο RAID αλλά μου βγάζει λάθος όταν πάω να βάλω το ati control panel. Να το αγνοήσω? γιατί δουλεύει κανονικά μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...