Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Τωρα αυτα που λενε για fiat panda και τετοια μακρια δν θα μπορειξς να κανεις ταξιδι ανετος θα πηγαινεις 110 χιλιόμετρα και θα λες να ειχα το αστρα..

Το panda το πρότεινα μόνο για μτχ και αν είχε τη δυνατότητα να κρατούσε το παλιό, πάει 120χλμ σαν μοτέρ , αλλά δεν είναι άνετο (πόλης αμάξι είναι ουσιαστικά ,άσχετα αν κανένας δεν το τηρεί!)

3 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Να περιμένεις λίγο να έρθει το καινούργιο Dacia Sandero Stepway που και όμορφο είναι και πατάει πάνω στην πλατφόρμα των καινούργιων Clio και Captur.

Το έχω δει το καινούριο και είναι κουκλί . Τα ακρίβυναν όμως βέβαια .

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

Το έχω δει το καινούριο και είναι κουκλί . Τα ακρίβυναν όμως βέβαια .

Πιστεύω πως δεν θα έχει τεράστια διαφορά όταν έρθει. Πιο ακριβό θα είναι σίγουρα αλλά είναι και 3 σκάλες πάνω σε σχέση με το παλιό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Φιλαράκι μην το πουλησεις θα το μετανιωσεις το αμαξι ειναι πολυ καλο τοποθετησε πανω ενα καλο ποιοτικό κιτ υγραεριου και να ξερεις το α και το ω στην λειτουργια το αυτοκινήτου ειναι ο προγραμματισμος θα σ προτεινα γκολεμη στην τριπολη θα κανεις ταξιδι αλλα αξιζει θα εχεις το κεφαλι σου υσηχο..Τωρα αυτα που λενε για fiat panda και τετοια μακρια δν θα μπορειξς να κανεις ταξιδι ανετος θα πηγαινεις 110 χιλιόμετρα και θα λες να ειχα το αστρα.. Για μενα κρατα το βαλε υγραέριο οπως ειπα και οτι ζητησει το φτιαχνεις οπως αλλαγη τουρμπίνας λογω χλμ κτλλ.. Απλα αλλαζε τα λαδια σου καθε 7 8κ χιλιομετρα μην τα αφηνεις παραπανω και να βαζεις ποιοιτικο λαδι

φιλε μου θεωρώ επένδυση σε αμάξι τέτοιας ηλικίας δεν αξίζει, εξαιτίας των ζημιών που ίσως να έρχονται λόγω ηλικίας.. όπως πχ τουρμπίνα που μου λες..

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Και περιμένω να έρθει το νέο leon, να δω τιμές και να σκεφτώ για μετάβαση σε αυτό με dsg κιβώτιο μιας και σε 5 μήνες θα ξεκινήσω να κάνω πάλι 140χλμ/ημέρα... κι ας έχει 9λτρ βενζίνης 😎

γνωρίζεις το νέο λεόν σε τι τιμές και εξοπλισμό θα έρθει; υπάρχει καποια ενημέρωση?
και αν δώσεις το δικό σου, έχεις σκεφτεί σε τι τιμή να το δώσεις;

31 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Να περιμένεις λίγο να έρθει το καινούργιο Dacia Sandero Stepway που και όμορφο είναι και πατάει πάνω στην πλατφόρμα των καινούργιων Clio και Captur. Και να πάρεις την έκδοση βενζίνη/υγραέριο που βγαίνει εργοστασιακό. Θα σου έλεγα το Captur αλλά ξεφεύγει στην τιμή οπότε το Stepway θα είναι ό,τι πρέπει. 40 λίτρα βενζίνη + 40 λίτρα υγραέριο. 

Έχω υγραέριο στο αυτοκίνητο από το 2015 και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Καίω 10lt/100km μέσα στην πόλη είτε αέριο είτε βενζίνη και η οικονομία είναι τεράστια. Σχεδόν μισή τιμή.

πήγα στη ρενό για το κλίο και μου είπε στη τελευταία έκδοση dynamic βενζίνη/υγραέριο μου βγαίνει στα 19000(κλειδί). μου φαίνονται πάρα πολλά όμως τα χρήματα.. για το dacia τι άποψη έχουμε??

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, the_boss_93 είπε

πήγα στη ρενό για το κλίο και μου είπε στη τελευταία έκδοση dynamic βενζίνη/υγραέριο μου βγαίνει στα 19000(κλειδί). μου φαίνονται πάρα πολλά όμως τα χρήματα.. για το dacia τι άποψη έχουμε??

Εγώ μιλάω για το Dacia. Στην ίδια πλατφόρμα με το Captur και το Clio πατάει. Προφανώς δεν θα είναι τόσο ποιοτικό εσωτερικά όσο το Clio/Captur αλλά μηχανικά θα είναι πανομοιότυπο. Και το υπολογίζω γύρω στα 15-16000€ αν υπολογίσεις ότι το Duster που είναι μεγαλύτερη κατηγορία κοστίζει 17.500€ στην πλούσια έκδοση με το υγραέριο. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, the_boss_93 είπε

για το dacia τι άποψη έχουμε??

τα νεα sandero/stepway θα ειναι η πλατφορμα και κινητηρες του clio 5 με πιο σκληρα πλαστικα και λιγοτερη ηχομονωση. ηδη υπαρχουν review στο youtube που τα εχουν σαν vfm. το ποτε ερχοντε ελλαδα αγνωστο. το duster ειναι σε παλια πλατφορμα αλλα ειναι το πιο vfm suv

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ghostrider είπε

τα νεα sandero/stepway θα ειναι η πλατφορμα και κινητηρες του clio 5 με πιο σκληρα πλαστικα και λιγοτερη ηχομονωση. ηδη υπαρχουν review στο youtube που τα εχουν σαν vfm. το ποτε ερχοντε ελλαδα αγνωστο. το duster ειναι σε παλια πλατφορμα αλλα ειναι το πιο vfm suv

Σωστά τα λες. Βέβαια και το VW T-Cross έχει σκληρά πλαστικά και κάνει ένα 20ρικο.

Δημοσ.

Ποιότητα κατασκευής είναι τα μαλάκα πλαστικά. Καλή συναρμογή μάλλον εννοείς. Και το Stepway στιβαρό φαίνεται αλλά άμα δεν το δούμε από κοντά δεν ξέρουμε ακόμα.

Έρχεται και το Hyundai Bayon μέσα στο έτος βασισμένο στο νέο i20 να δούμε τι ψάρια πιάνει κι αυτό. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, the_boss_93 είπε

νωρίζεις το νέο λεόν σε τι τιμές και εξοπλισμό θα έρθει; υπάρχει καποια ενημέρωση?

3 εκδοσεις θα έχει, business, style & fr, τιμές περιμένουμε, πάνω από 21.000€ σίγουρα, αλλά δεν ξέρουν ούτε στην εισαγωγική εταιρεία, αναμένουμε λανσαρισμα.

Σύμφωνα με την τελευταία επικοινωνία που είχα μέσω messenger πάμε για Μαΐο.... 

"Καλησπέρα, έχει ακουστεί ότι ξεκίνησε η παραγωγή του, που είναι το πρώτο βήμα. Δυστυχώς κι εμείς αυτή την ημερομηνία είχαμε όταν σας λέγαμε Μάρτιο. Ο προγραμματισμός από το εργοστάσιο αλλαξε και πλέον -αλλά αυτό είναι οριακά βέβαιο- η διάθεσή του θα αρχίσει μέσα στον Μάιο."

Τότε θα το σκεφτώ καλύτερα, έχω ήδη κάνει μια αρχική συζήτηση με συνάδελφο που ενδιαφέρεται για διπλού καυσίμου,αλλά πρέπει να δω τιμές, εξοπλισμό και χρηματοδότηση και όλο μεταφέρεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του. 

Δημοσ.

παντως το group vw ειπε πως θα σταματησει να βγαζει νεα μοντελα μηχανων εσωτ. καυσης. μονο updates σε αυτες. εξελιξη και νεα μοντελα θα εχουν μονο τα ηλεκτρικα της powertrains

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Εγώ μιλάω για το Dacia. Στην ίδια πλατφόρμα με το Captur και το Clio πατάει. Προφανώς δεν θα είναι τόσο ποιοτικό εσωτερικά όσο το Clio/Captur αλλά μηχανικά θα είναι πανομοιότυπο. Και το υπολογίζω γύρω στα 15-16000€ αν υπολογίσεις ότι το Duster που είναι μεγαλύτερη κατηγορία κοστίζει 17.500€ στην πλούσια έκδοση με το υγραέριο. 

ναι το κατάλαβα. .και εγώ κάπου εκεί πιστεύω θα έχει.. βέβαια δε ξέρω από θέμα αξιοπιστίας τι παίζει με renault και dacia..

31 λεπτά πριν, ghostrider είπε

παντως το group vw ειπε πως θα σταματησει να βγαζει νεα μοντελα μηχανων εσωτ. καυσης. μονο updates σε αυτες. εξελιξη και νεα μοντελα θα εχουν μονο τα ηλεκτρικα της powertrains

ναι γενικά όλο τετοια γινονται.. ποιος ξερει με τι θα κινουμαστε στο τελος..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, the_boss_93 είπε

φιλε μου θεωρώ επένδυση σε αμάξι τέτοιας ηλικίας δεν αξίζει, εξαιτίας των ζημιών που ίσως να έρχονται λόγω ηλικίας.. όπως πχ τουρμπίνα που μου λες..

Απ οτι καταλαβα επειδη δεν εχεις και τοσο πολυ θεμα με το οικονομικο.. αν το μονο σου προβλημα ειναι η καταναλωση θα αξιζε να το ψαξεις για υγραεριο αν ειναι βεβαια αξιοπιστη λυση γι αυτο το μοτερ!

Για εγκατασταση και οτι ευλογη φθορα σου βγαλει και παλι κερδισμενος κατα πολυ θα εισαι απο το να δωσεις συν 7000ευρω για καινουργιο!!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, the_boss_93 είπε

γνωρίζεις το νέο λεόν σε τι τιμές και εξοπλισμό θα έρθει; υπάρχει καποια ενημέρωση?

Αδερφέ δεν είπα οτι θα παρεις την τουρμπίνα στο χέρι σε 5-10κ χιλιόμετρα μπορει να χαλάσει στα 400κ την τουρμπινα μην την φοβασαι πολλες φορες επισκευαζεται κιολλας το θεμα ειναι να μην χρειαστει επισκευη το αμαξι στο μοτερ..Πάντως ειναι ενα πολυ καλοπουλημενο μοτερ και αμαξι οποτε βρισκεις ανταλλακτικα παντου το γνωριζω απο insignia φιλων.. Αν το αμαξι σου δεν καιει λαδια κρατα το αδερφε θα το μετανιωσεις..αν ντε και καλα θες πιο οικονομικο τοτε κρατα το βενζινη και παρε κανενα smartaki,fiat panda,peugeot 107/aygo τετοιου ειδος αμαξια 1000-1300 δλδ να κανεις την δουλεια σου..αν σε παιρνει βεβαια 

Επίσης αδερφε μην ξεχναμε το πιο σημαντικο αν δεν εχεις αλλαξει ιμαντα χρονισμου αλλαξε επειγοντως δεν ξερω ποσα χλμ εχει το μοτερ σου αλλα αν εχεις πανω απο 120κ χωρις αλλαγη ιμαντα αλλαξε τον αυριο 

Δημοσ.

Φίλε ts όπως λένε και άλλοι , επειδή ήμουν και εγώ κάτοχος ενός Astra H GTC turbo και από τότε άλλαξα 4 αυτοκίνητα και αγόρασα το 5ο πριν λίγο καιρό , αμάξι σαν και αυτό που έχεις αν δεν δώσεις τουλάχιστον 22.000€ δεν θα βρεις σίγουρα.

Και δεν μιλάμε μόνο για γκάζι αλλά για την συνολική αίσθηση του αυτοκινήτου αν εξαιρέσεις τα νέα τεχνολογικά μπλιμπλικια

Πάντως μεγάλη κατανάλωση έχεις γιατί 12? Εγώ το είχα πάει γύρω στα 250 άλογα και οκ έβλεπα κάτι 18αρια όταν το εσκιζα μόνο αλλιώς είχα γύρω στο 9

Κοίτα το αέριο πάντως , καταλαβαίνω την ξενερα σου τώρα , αλλά ετοιμάσου για μεγαλύτερη αν το δώσεις.

Εκτός αν δεν σε απασχολεί πλέον η οδηγική - σπορ αίσθηση πλέον και έχεις βάλει πρώτη την οικονομία. Εκεί πάω πάσο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, tsofras είπε

Κοίτα το αέριο πάντως , καταλαβαίνω την ξενερα σου τώρα , αλλά ετοιμάσου για μεγαλύτερη αν το δώσεις.

αυτό του λέμε όλοι , υγραέριο ή φυσικό αέριο , άσε που είμαι σίγουρος οτι σε καινούριο θα είναι με το γκάζι τέρμα και αποκλείεται να πιάσει κατανάλωση wltp

Τουλάχιστον με αέριο θα γλυτώνει κάποια λεφτά

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...