Giannis Klrs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει καλά από hardware; Έστησα ένα pc και έχω θέμα δε μου ανοίγει καθόλου. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
nickol-us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρκετοί εδω μέσα γνωρίζουν μα θα πρέπει πρώτα να βοηθήσεις εσύ. Ξεκίνα λέγοντας τα βασικά, τι γνωρίζεις, τι hardware χρησιμοποίησες, τι διαδικασία ακολούθησες, τι πρόβλημα σου παρουσιάζει(τελείως νεκρό, γυρνάνε τα ανεμιστηράκια κτλ). Μια καλή φωτογραφία από το build εσωτερικά μπορεί να βοηθήσει ώστε να βρεθεί κάποιο εξόφθαλμο λάθος Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από nickol-us 1
Coppermine Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Stay calm and keep trolling Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από Coppermine 1
conqueror06 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Giannis Klrs είπε Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει καλά από hardware; Έστησα ένα pc και έχω θέμα δε μου ανοίγει καθόλου. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Όταν λες δεν ανοίγει καθόλου μάλλον εννοείς ότι πατώντας το start button δεν σπινάρουν καν οι ανεμιστήρες του. Σε αυτή την περίπτωση το πρώτο που κάνεις είναι να ελέγξεις μία προς μία τις συνδέσεις του τροφοδοτικού, ίσως κάποια από αυτές να είναι χαλαρή. Από εκεί και πέρα μια φωτό καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για το build θα βοηθούσε πολύ περισσότερο για να σου πούμε συγκεκριμένες λύσεις 1
giorvak Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Giannis Klrs είπε Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει καλά από hardware; Έστησα ένα pc και έχω θέμα δε μου ανοίγει καθόλου. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Καλησπερα φιλε μου.Αν οπως λες δεν ανοιγει καθολου κοιτα αν εχεις συνδεσει σωστα το front panel.Aν παλι δεν μπουταρει κανε αυτο που σου ειπε ο conqueror06.Ο Θεος μαζι σου.Δεν θελει νευρα μονο. 1
nickol-us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Aν δεν σου ανοίγει, δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο στην πρίζα (μου αρέσει που απαντάτε και προτείνετε λύσεις χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα στοιχείο) Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από nickol-us 2 1 1
agiannesg59 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Εμενα μου αρεσει που ο τερης δεν καταλαβε τι λεει ο απω πανω και νιωθει μπερδεμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα