Προς το περιεχόμενο

We are football

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεο football manager απο νεα εταιρεια ετοιμάζεται...

publisher THQ Nordic και η developer Winning Streak Games ανακοίνωσαν το We Are Football. Πρόκειται για ένα νέο football manager game που θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 10 Ιουνίου 2021. Την ευθύνη της ανάπτυξης έχουν το Gerald Kohler και η ομάδα του, ο ιθύνων νους πίσω από την ανάπτυξης franchises όπως τα On The Ball και Football Manager. Για πρώτη φορά στα χρονικά, θα έχετε τη δυνατήτητα να γίνετε διευθυντής και προπονητής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Σκοπός δεν είναι άλλος, από το να πάρετε μια ομάδα από τις χαμηλές κατηγορίες και με την πάροδο των ετών να την αναδείξετε σε ποδοσφαιρικό θρύλο. Κάθε σεζόν διαρκεί λίγες ώρες και μέσα σε ελάχιστα λεπτά βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Λίγες ώρες για μια σεζόν ενώ στο fm θέλουμε λίγες ώρες για έναν μήνα παιχνιδιού; Όλα στον αυτόματο θα κυλάνε

και? Δεν είναι κακό αυτό. Εγω το προτιμώ .

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

και? Δεν είναι κακό αυτό. Εγω το προτιμώ .

Και καλά κάνεις,σίγουρα κάποιοι θα το προτιμούν, απλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παιχνίδι σε αυτό. Που επιδρά ο χρήστης όταν επιλέγει απλά μια εντεκάδα και πατάει continue και ότι γίνει; Γιατί μόνο έτσι βγαίνει σεζόν σε λίγες ώρες

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Και καλά κάνεις,σίγουρα κάποιοι θα το προτιμούν, απλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παιχνίδι σε αυτό. Που επιδρά ο χρήστης όταν επιλέγει απλά μια εντεκάδα και πατάει continue και ότι γίνει; Γιατί μόνο έτσι βγαίνει σεζόν σε λίγες ώρες

Το ίδιο είπε με εσένα και ένας φίλος, που είναι πολύ φαν του fm.. αλλά πραγματικά οι τόσες επιλογές που έχει να ελέγξω, εγώ χάνω την μπάλα 😋

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Το ίδιο είπε με εσένα και ένας φίλος, που είναι πολύ φαν του fm.. αλλά πραγματικά οι τόσες επιλογές που έχει να ελέγξω, εγώ χάνω την μπάλα 😋

Κοίτα,οι fmικοί είμαστε και λίγο χουλιγκάνοι,σε φάση αν δεν είναι fm δεν είναι τίποτα.

Βέβαια μην το σταυρώσουμε το παιχνίδι πριν βγει. Απλά επειδή το fm είναι σημείο αναφοράς οι συγκρίσεις και οι διαφωνίες θα είναι αναπόφευκτες.

Πάντως αν θα έχει πραγματικά ρόστερ δεν είμαι σίγουρος αν η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι εύστοχη

Δημοσ.
14 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

αλλά πραγματικά οι τόσες επιλογές που έχει να ελέγξω

Μια από τα ίδια.

Όσες φορές επιχείρησα να ασχοληθώ, απλά τα παράταγα με το FM. Χίλια πράγματα πρέπει να κάνεις ταυτόχρονα, από το να κρατάς χαρούμενους τους παίκτες (άρα και τα αποδυτήρια, να διευθύνεις τους σκάουτερ μέχρι και τα ατομικά προγράμματα που θα κάνουν οι παίκτες σε περίπτωση τραυματισμού.

Αν το συγκεκριμένο είναι λίγο πιο απλό, σίγουρα θα το τιμήσω.

Δημοσ.

Υπάρχει και η ποιο απλοποιημένη έκδοση το Football Manager Touch εδώ και χρόνια. Ίδια match engine, χωρίς τις λεπτομέρειες που απαιτούν πολύ χρόνο. Αξίζει για όσους θέλουν τα βασικά

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Αξίζει για όσους θέλουν τα βασικά

Δεν το γνώριζα αυτό. Νόμιζα ότι το Touch είναι απλά η έκδοση για τα κινητά.

Αν είναι πιο απλή έκδοση του παιχνιδιού θα το τσεκάρω αμέσως.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Γιες γιες! Προσπάθησαν οι άνθρωποι, αλλά και πάλι πολύ time demanding από εμάς είναι. 

Ας δούμε αυτό εδώ το νέο παιχνίδι πως θα είναι με το καλό όταν βγει.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Υπάρχει και έκδοση για tablet και XBOX. Ένα από τα αρνητικά είναι ότι δεν έχει editor και επίσης στα tablet και στο XBOX υπάρχει όριο στα πρωταθλήματα που μπορεί κάποιος να φορτώσει. Κατά τα άλλα είναι οτι χρειαζόμαστε εμείς οι 40+ λάτρεις του Manager

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...