panoschr Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Mathews είπε εγω ευτυχως δεν εχω τιποτα απο αυτα. Αλλα καποιος εχει θεμα αυτο ειναι εργοαστιακο η φτιαχνεται με update καπως ? Απ' ότι γνωρίζω είναι θέμα hardware και πρέπει να'σαι λίγο τυχερός για να σου κάτσει αψεγάδιαστη amoled. Σε πιο ακριβά κινητά οι εταιρίες προσπαθούν να το εξαλέιψουν με διάφορες τεχνικές, αλλά σε αυτή την κατηγορία κινητών είναι και λίγο θέμα τύχης πιστεύω. Αγόρασες από amazon?
Mathews Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, panoschr είπε Απ' ότι γνωρίζω είναι θέμα hardware και πρέπει να'σαι λίγο τυχερός για να σου κάτσει αψεγάδιαστη amoled. Σε πιο ακριβά κινητά οι εταιρίες προσπαθούν να το εξαλέιψουν με διάφορες τεχνικές, αλλά σε αυτή την κατηγορία κινητών είναι και λίγο θέμα τύχης πιστεύω. Αγόρασες από amazon? οχι απο την goboo και φιλε εμενα μου δουλευει τελεια και εκτος απο αυτο δεν ειχα σκοπο ποτε να το χρησιμοποιω σε τοσο χαμηλη φωτεινοτητα απο οτι δαιαβσα δλδ εγω οπως σου ειπα πριν το χρησιμοποιω στην μεση και λογικα δεν θα ειχα θεμα
panoschr Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, Mathews είπε οχι απο την goboo και φιλε εμενα μου δουλευει τελεια και εκτος απο αυτο δεν ειχα σκοπο ποτε να το χρησιμοποιω σε τοσο χαμηλη φωτεινοτητα απο οτι δαιαβσα δλδ εγω οπως σου ειπα πριν το χρησιμοποιω στην μεση και λογικα δεν θα ειχα θεμα Ενδεχομένως όντως να μην το παρατηρούσες ποτέ εφόσον το έχεις στη μέση. Εγώ επειδή κατεβάζω την φωτεινότητα αρκετά σκέφτομαι να το πάρω από κατάστημα κοντά σε μένα (μάλλον με ελαφρώς τσιμπημένη τιμή) ώστε αν δω ότι η amoled είναι χάλι μαύρο να το πάω στα καπάκια πίσω για αλλαγή.
Mathews Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, panoschr είπε Ενδεχομένως όντως να μην το παρατηρούσες ποτέ εφόσον το έχεις στη μέση. Εγώ επειδή κατεβάζω την φωτεινότητα αρκετά σκέφτομαι να το πάρω από κατάστημα κοντά σε μένα (μάλλον με ελαφρώς τσιμπημένη τιμή) ώστε αν δω ότι η amoled είναι χάλι μαύρο να το πάω στα καπάκια πίσω για αλλαγή. παντως εγω φιλε με το κινητο ειμαι πολυυ ευχαριστημενος και ευτυχως που δεν εχω το green tint, το προλαβα και στα 300 ευρω οποτε δεν εχω παραπονο
panoschr Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Mathews είπε παντως εγω φιλε με το κινητο ειμαι πολυυ ευχαριστημενος και ευτυχως που δεν εχω το green tint, το προλαβα και στα 300 ευρω οποτε δεν εχω παραπονο Πέτυχες το απόλυτο value for money μη το συζητάς. Σε τι χρώμα το πήρες; Γιατί μ'αρέσει το μαυρό αλλά μάλλον πολλές δαχτυλιές.
Mathews Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, panoschr είπε Πέτυχες το απόλυτο value for money μη το συζητάς. Σε τι χρώμα το πήρες; Γιατί μ'αρέσει το μαυρό αλλά μάλλον πολλές δαχτυλιές. σε μαυρο το πηρα γενιακ μου αρεσει το μαυρο χρωμα και ισχυει αρκετα με τις δαχτυλιες αλλα εχω βαλει την θηκη και ειμαι μαι χαρα
panoschr Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Mathews είπε σε μαυρο το πηρα γενιακ μου αρεσει το μαυρο χρωμα και ισχυει αρκετα με τις δαχτυλιες αλλα εχω βαλει την θηκη και ειμαι μαι χαρα Πένα είσαι. Βρήκες τζαμάκι για οθόνη-κάμερες ή άφησες προς το παρόν την εργοστασιακή της οθόνης;
Mathews Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) . 4 λεπτά πριν, panoschr είπε Πένα είσαι. Βρήκες τζαμάκι για οθόνη-κάμερες ή άφησες προς το παρόν την εργοστασιακή της οθόνης; χρησιμοποιω της εταιρειας προς το παρον μεχρι να ερθουν στην ελλαδα και τζαμακι και θηκη αλλα και με αυτα κανουν δουλεια και δεν περιμενεα προεγκαετστημενο τζαμακι Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από Mathews
panoschr Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, Mathews είπε . χρησιμοποιω της εταιρειας προς το παρον μεχρι να ερθουν στην ελλαδα και τζαμακι και θηκη αλλα και με αυτα κανουν δουλεια και δεν περιμενεα προεγκαετστημενο τζαμακι Ναι ναι μας καλομαθαίνει η xiaomi με θήκες και τζαμακι 😂
Andytse13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Για όλα τα άρρωστακια έχω βρει μια καλή περίπτωση αγοράς λευκού χρώματος από Ιταλία στα 340-350 μαζί με μεταφορικά.Εγω προτιμώ να πέσει η τιμή και αν...Στείλτε μήνυμα pm να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες αν σας ενδιαφέρει.αγορασμενο από το mi store Ιταλιας Μόλις τώρα, Andytse13 είπε Για όλα τα άρρωστακια έχω βρει μια καλή περίπτωση αγοράς λευκού χρώματος από Ιταλία στα 340-350 μαζί με μεταφορικά.Εγω προτιμώ να πέσει η τιμή και αν...Στείλτε μήνυμα pm να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες αν σας ενδιαφέρει.αγορασμενο από το mi store Ιταλιας
freeddommm Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Πολλα προβληματα τελικα και με οθονη και με μπαταρια και με λογισμικο Poco τελικα καλα που κρατηθηκα!!!!Θελει μαλλον δουλεια ακομα......
GeorgeTrzs Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Η μπαταρια παντως σε εμενα μετα την 3η φορτιση εδειξε αλλο προσωπο...προς το καλυτερο βεβαια...με την οθονη οχι δεν εχω καποιο θεμα.
panoschr Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, freeddommm είπε Πολλα προβληματα τελικα και με οθονη και με μπαταρια και με λογισμικο Poco τελικα καλα που κρατηθηκα!!!!Θελει μαλλον δουλεια ακομα...... Οι amoled συνήθως όλες το έχουν αυτό, άλλες σε μεγαλύτερο και άλλες σε μικρότερο βαθμό. Με μπαταρία απ' ότι λένε τα παιδιά, διορθώνεται όσο περνάν οι μέρες και έρχονται νέες αναβαθμίσεις. Έχεις παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα που καθιστά "κακή" επιλογή το F3?
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Για αυτό τι λέτε? Μούφα ή έχει και κάποια εώς πολύ δόση αλήθειας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα