Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Μια φορά με έσωσε αυτή η υπηρεσία..βρέθηκα στο πουθενά, χωρίς πορτοφόλι, μόνο με το κινητό. 

Στο πουθενά ούτε σήμα υπάρχει, ούτε ΑΤΜ 😆

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Η  EUROBANK   εχει  το   PAF......

https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/upiresies-paf-payments/upiresia-paf-pay-a-friend

Η  ΑΛΦΑ   αυτο...

https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/ergaleia/alpha-quick-transfer

Δεν  γνωριζω   κατα  ποσο  μοιαζουν  μεταξυ   τους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tigergreg είπε

https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/upiresies-paf-payments/upiresia-paf-pay-a-friend

Η  ΑΛΦΑ   αυτο...

Καμία σχεση με το ΛσΛ.

Αυτο που λες είναι για μεταφορά απο λογαριασμό σε λογαριασμό.

Το ΛσΛ είναι για να πάρεις μετρητά απο το ΑΤΜ και ας μην έχεις κάρτα ή καν λογαριασμό στην Πειραιώς.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Η  ΑΛΦΑ   αυτο...

Καμία σχέση, αυτά προϋποθέτουν να έχεις κάποιο λογαριασμό ώστε τα λεφτά να μπουν σε αυτόν, ενώ με το "λεφτά στο λεπτό" το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ATM Πειραιώς και ένας κωδικός ώστε να τα πάρεις σε μετρητά.

Δημοσ.

Δηλαδη   αυτο   που  γραφει   στο  λινκ   της   γιουρο   ειναι   διαφορετικο   απο  το    λσλ?

Με την υπηρεσία PaF – Pay a Friend του Eurobank Mobile App στέλνετε χρήματα σε φίλους σας, χωρίς να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού τους. Αρκεί να ξέρετε τον αριθμό κινητού τους. Ο φίλος σας λαμβάνει τα χρήματα, ακόμη κι αν δεν έχει λογαριασμό Eurobank.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tigergreg είπε

Δηλαδη   αυτο   που  γραφει   στο  λινκ   της   γιουρο   ειναι   διαφορετικο   απο  το    λσλ?

Με την υπηρεσία PaF – Pay a Friend του Eurobank Mobile App στέλνετε χρήματα σε φίλους σας, χωρίς να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού τους. Αρκεί να ξέρετε τον αριθμό κινητού τους. Ο φίλος σας λαμβάνει τα χρήματα, ακόμη κι αν δεν έχει λογαριασμό Eurobank.

Το IRIS είναι με αλλο ονομα.Απο λογαριασμό σε λογαριασμό πάνε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το IRIS είναι με αλλο ονομα.Απο λογαριασμό σε λογαριασμό πάνε.

Απαντας   σε   λαθος   μηνυμα....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tigergreg είπε

Απαντας   σε   λαθος   μηνυμα....

Mια χαρά σωστά απαντάω.Και εξηγώ πάλι ότι με το PAF κλπ που έχουν όλες οι τράπεζες πάνε απο λογαριασμό σε λογαριασμό και είναι το IRIS με αλλο όνομα.Το ΛσΛ είναι για μετρητα απο ΑΤΜ οπως εχουμε γραψει πιο πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mια χαρά σωστά απαντάω.Και εξηγώ πάλι ότι με το PAF κλπ που έχουν όλες οι τράπεζες πάνε απο λογαριασμό σε λογαριασμό και είναι το IRIS με αλλο όνομα.Το ΛσΛ είναι για μετρητα απο ΑΤΜ οπως εχουμε γραψει πιο πίσω.

Νομισα  στην  στιγμη   οτι   τα   παιρνει   χωρις   να   εχει   λογαριασμο  eurobank   και   υπεθεσα  οτι  τα   παιρνει

αμεσα   και  οχι  σε   λογαριασμο   αλλης  τραπεζας.

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος πως έγινε για αυτό, ίσως έγινε με κρατική παρέμβαση για να περιορίσουν τις "μαύρες" συναλλαγές.

Γιατί αυτός που λαμβάνει τα χρήματα δεν έχει ευθύνη αν το χρήμα είναι μαύρο ξέρω γω?

Μόνο ο αποστολέας?

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Γιατί αυτός που λαμβάνει τα χρήματα δεν έχει ευθύνη αν το χρήμα είναι μαύρο ξέρω γω?

Μόνο ο αποστολέας?

Η ουσία είναι πως ο παραλήπτης δεν φαίνεται πουθενά, για την τράπεζα Πειραιώς υποτίθεται πως παραλήπτης είναι αυτός που δημιούργησε τον κωδικό (αυτός που εσύ αποκαλείς αποστολέα).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Στο πουθενά ούτε σήμα υπάρχει, ούτε ΑΤΜ 😆

από κέρκυρα βρέθηκα σύβοτα, μόνο με το μαγιό και το κινητό :) ούτε παντόφλες, ούτε βενζίνη για τη βάρκα..μεγάλη ιστορία...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zoranb είπε

Υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία σε καμιά άλλη τράπεζα με την «λεφτά στο λεπτό» που έχει η τράπεζα Πειραιώς;

Oχι.

7 ώρες πριν, zoranb είπε

Με ποιό τρόπο μπορεί κάποιος να βάλει χρήματα στην υπηρεσία αυτή;

Πρεπει να εχεις λογαριασμο Πειραιως. 

7 ώρες πριν, Bitbit είπε

Πολύ βολική υπηρεσία. Έπαιζα μπάλα όταν είχα παρε δώσε με την Πειραιώς.

Κι αυτό που φοβόμουν όταν διάβαζα τις απάτες έγινε ε; Για χάρη των ηλιθίων μείωσαν το όριο.

Είναι αυτό που λένε ότι ο βλάκας δεν έχει πρόβλημα, οι γύρω του υποφέρουν. Το πρόβλημα δεν είναι οι απατεώνες,, αλλά οι ηλίθιοι.

Ετσι ακριβως,για τους ηλιθιους την πληρωνουμε και εμεις. 

7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος πως έγινε για αυτό, ίσως έγινε με κρατική παρέμβαση για να περιορίσουν τις "μαύρες" συναλλαγές.

Εν μέρει ειναι μαυρες οι συναλλαγες,το οριο μπηκε για να μη χανουν πολλα λεφτα αυτοι που την πατανε.

6 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Μια φορά με έσωσε αυτή η υπηρεσία..βρέθηκα στο πουθενά, χωρίς πορτοφόλι, μόνο με το κινητό. 

Ετσι βγαζω εγω λεφτα απο Πειραιως,η μισθοδοσια μου ειναι εκει και η καρτα μου εχει ληξει,οποτε τα βγαζω με ΛΣΛ.
Εχω βοηθησει και πολλους γνωστους ετσι.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Bitbit είπε

Πολύ βολική υπηρεσία. Έπαιζα μπάλα όταν είχα παρε δώσε με την Πειραιώς.

Κι αυτό που φοβόμουν όταν διάβαζα τις απάτες έγινε ε; Για χάρη των ηλιθίων μείωσαν το όριο.

Είναι αυτό που λένε ότι ο βλάκας δεν έχει πρόβλημα, οι γύρω του υποφέρουν. Το πρόβλημα δεν είναι οι απατεώνες,, αλλά οι ηλίθιοι.

Αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...