zoranb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Μια φορά με έσωσε αυτή η υπηρεσία..βρέθηκα στο πουθενά, χωρίς πορτοφόλι, μόνο με το κινητό. Στο πουθενά ούτε σήμα υπάρχει, ούτε ΑΤΜ 😆 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από zoranb
tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Η EUROBANK εχει το PAF...... https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/upiresies-paf-payments/upiresia-paf-pay-a-friend Η ΑΛΦΑ αυτο... https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/ergaleia/alpha-quick-transfer Δεν γνωριζω κατα ποσο μοιαζουν μεταξυ τους.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Η EUROBANK εχει το PAF...... https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/upiresies-paf-payments/upiresia-paf-pay-a-friend Η ΑΛΦΑ αυτο... https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/ergaleia/alpha-quick-transfer Δεν γνωριζω κατα ποσο μοιαζουν μεταξυ τους. Καμία σχεση με το ΛσΛ. Αυτο που λες είναι για μεταφορά απο λογαριασμό σε λογαριασμό. Το ΛσΛ είναι για να πάρεις μετρητά απο το ΑΤΜ και ας μην έχεις κάρτα ή καν λογαριασμό στην Πειραιώς. 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Η EUROBANK εχει το PAF...... https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/upiresies-paf-payments/upiresia-paf-pay-a-friend Η ΑΛΦΑ αυτο... https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/ergaleia/alpha-quick-transfer Δεν γνωριζω κατα ποσο μοιαζουν μεταξυ τους. Καμία σχέση, αυτά προϋποθέτουν να έχεις κάποιο λογαριασμό ώστε τα λεφτά να μπουν σε αυτόν, ενώ με το "λεφτά στο λεπτό" το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ATM Πειραιώς και ένας κωδικός ώστε να τα πάρεις σε μετρητά.
tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δηλαδη αυτο που γραφει στο λινκ της γιουρο ειναι διαφορετικο απο το λσλ? Με την υπηρεσία PaF – Pay a Friend του Eurobank Mobile App στέλνετε χρήματα σε φίλους σας, χωρίς να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού τους. Αρκεί να ξέρετε τον αριθμό κινητού τους. Ο φίλος σας λαμβάνει τα χρήματα, ακόμη κι αν δεν έχει λογαριασμό Eurobank.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, tigergreg είπε Δηλαδη αυτο που γραφει στο λινκ της γιουρο ειναι διαφορετικο απο το λσλ? Με την υπηρεσία PaF – Pay a Friend του Eurobank Mobile App στέλνετε χρήματα σε φίλους σας, χωρίς να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού τους. Αρκεί να ξέρετε τον αριθμό κινητού τους. Ο φίλος σας λαμβάνει τα χρήματα, ακόμη κι αν δεν έχει λογαριασμό Eurobank. Το IRIS είναι με αλλο ονομα.Απο λογαριασμό σε λογαριασμό πάνε.
tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το IRIS είναι με αλλο ονομα.Απο λογαριασμό σε λογαριασμό πάνε. Απαντας σε λαθος μηνυμα....
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Απαντας σε λαθος μηνυμα.... Mια χαρά σωστά απαντάω.Και εξηγώ πάλι ότι με το PAF κλπ που έχουν όλες οι τράπεζες πάνε απο λογαριασμό σε λογαριασμό και είναι το IRIS με αλλο όνομα.Το ΛσΛ είναι για μετρητα απο ΑΤΜ οπως εχουμε γραψει πιο πίσω.
tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Mια χαρά σωστά απαντάω.Και εξηγώ πάλι ότι με το PAF κλπ που έχουν όλες οι τράπεζες πάνε απο λογαριασμό σε λογαριασμό και είναι το IRIS με αλλο όνομα.Το ΛσΛ είναι για μετρητα απο ΑΤΜ οπως εχουμε γραψει πιο πίσω. Νομισα στην στιγμη οτι τα παιρνει χωρις να εχει λογαριασμο eurobank και υπεθεσα οτι τα παιρνει αμεσα και οχι σε λογαριασμο αλλης τραπεζας. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από tigergreg 1
eidikos33 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος πως έγινε για αυτό, ίσως έγινε με κρατική παρέμβαση για να περιορίσουν τις "μαύρες" συναλλαγές. Γιατί αυτός που λαμβάνει τα χρήματα δεν έχει ευθύνη αν το χρήμα είναι μαύρο ξέρω γω? Μόνο ο αποστολέας? 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Γιατί αυτός που λαμβάνει τα χρήματα δεν έχει ευθύνη αν το χρήμα είναι μαύρο ξέρω γω? Μόνο ο αποστολέας? Η ουσία είναι πως ο παραλήπτης δεν φαίνεται πουθενά, για την τράπεζα Πειραιώς υποτίθεται πως παραλήπτης είναι αυτός που δημιούργησε τον κωδικό (αυτός που εσύ αποκαλείς αποστολέα).
achilles_g_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, zoranb είπε Στο πουθενά ούτε σήμα υπάρχει, ούτε ΑΤΜ 😆 από κέρκυρα βρέθηκα σύβοτα, μόνο με το μαγιό και το κινητό ούτε παντόφλες, ούτε βενζίνη για τη βάρκα..μεγάλη ιστορία...
StamTheMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, zoranb είπε Υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία σε καμιά άλλη τράπεζα με την «λεφτά στο λεπτό» που έχει η τράπεζα Πειραιώς; Oχι. 7 ώρες πριν, zoranb είπε Με ποιό τρόπο μπορεί κάποιος να βάλει χρήματα στην υπηρεσία αυτή; Πρεπει να εχεις λογαριασμο Πειραιως. 7 ώρες πριν, Bitbit είπε Πολύ βολική υπηρεσία. Έπαιζα μπάλα όταν είχα παρε δώσε με την Πειραιώς. Κι αυτό που φοβόμουν όταν διάβαζα τις απάτες έγινε ε; Για χάρη των ηλιθίων μείωσαν το όριο. Είναι αυτό που λένε ότι ο βλάκας δεν έχει πρόβλημα, οι γύρω του υποφέρουν. Το πρόβλημα δεν είναι οι απατεώνες,, αλλά οι ηλίθιοι. Ετσι ακριβως,για τους ηλιθιους την πληρωνουμε και εμεις. 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος πως έγινε για αυτό, ίσως έγινε με κρατική παρέμβαση για να περιορίσουν τις "μαύρες" συναλλαγές. Εν μέρει ειναι μαυρες οι συναλλαγες,το οριο μπηκε για να μη χανουν πολλα λεφτα αυτοι που την πατανε. 6 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Μια φορά με έσωσε αυτή η υπηρεσία..βρέθηκα στο πουθενά, χωρίς πορτοφόλι, μόνο με το κινητό. Ετσι βγαζω εγω λεφτα απο Πειραιως,η μισθοδοσια μου ειναι εκει και η καρτα μου εχει ληξει,οποτε τα βγαζω με ΛΣΛ. Εχω βοηθησει και πολλους γνωστους ετσι.
alexiko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Bitbit είπε Πολύ βολική υπηρεσία. Έπαιζα μπάλα όταν είχα παρε δώσε με την Πειραιώς. Κι αυτό που φοβόμουν όταν διάβαζα τις απάτες έγινε ε; Για χάρη των ηλιθίων μείωσαν το όριο. Είναι αυτό που λένε ότι ο βλάκας δεν έχει πρόβλημα, οι γύρω του υποφέρουν. Το πρόβλημα δεν είναι οι απατεώνες,, αλλά οι ηλίθιοι. Αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα