zoranb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία σε καμιά άλλη τράπεζα με την «λεφτά στο λεπτό» που έχει η τράπεζα Πειραιώς; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από zoranb
alexiko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Λειτουργεί απλά έχουν πετσοκόψει το ημερήσιο όριο από 600€ σε 200€. 1
zoranb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Με ποιό τρόπο μπορεί κάποιος να βάλει χρήματα στην υπηρεσία αυτή;
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Με ποιό τρόπο μπορεί κάποιος να βάλει χρήματα στην υπηρεσία αυτή; https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/lefta-sto-lepto 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, zoranb είπε Με ποιό τρόπο μπορεί κάποιος να βάλει χρήματα στην υπηρεσία αυτή; Kανόνισε να σε γυροφέρνει κανενας απατεώνας και να σου φάει λεφτά.
Bitbit Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, alexiko είπε Λειτουργεί απλά έχουν πετσοκόψει το ημερήσιο όριο από 600€ σε 200€. Πολύ βολική υπηρεσία. Έπαιζα μπάλα όταν είχα παρε δώσε με την Πειραιώς. Κι αυτό που φοβόμουν όταν διάβαζα τις απάτες έγινε ε; Για χάρη των ηλιθίων μείωσαν το όριο. Είναι αυτό που λένε ότι ο βλάκας δεν έχει πρόβλημα, οι γύρω του υποφέρουν. Το πρόβλημα δεν είναι οι απατεώνες,, αλλά οι ηλίθιοι. 4
tsioulak Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε Πολύ βολική υπηρεσία. Έπαιζα μπάλα όταν είχα παρε δώσε με την Πειραιώς. Κι αυτό που φοβόμουν όταν διάβαζα τις απάτες έγινε ε; Για χάρη των ηλιθίων μείωσαν το όριο. Είναι αυτό που λένε ότι ο βλάκας δεν έχει πρόβλημα, οι γύρω του υποφέρουν. Το πρόβλημα δεν είναι οι απατεώνες,, αλλά οι ηλίθιοι. Εντάξει μην λέμε ότι να να 'ναι, και οι δυο κατηγορίες φταίνε.
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε Πολύ βολική υπηρεσία. Έπαιζα μπάλα όταν είχα παρε δώσε με την Πειραιώς. Κι αυτό που φοβόμουν όταν διάβαζα τις απάτες έγινε ε; Για χάρη των ηλιθίων μείωσαν το όριο. Είναι αυτό που λένε ότι ο βλάκας δεν έχει πρόβλημα, οι γύρω του υποφέρουν. Το πρόβλημα δεν είναι οι απατεώνες,, αλλά οι ηλίθιοι. Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος πως έγινε για αυτό, ίσως έγινε με κρατική παρέμβαση για να περιορίσουν τις "μαύρες" συναλλαγές.
christos4 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Πάντως τα ΛΣΛ σε συνδυασμό με πληρωμή μέσω κινητού, σε κάνουν να μην σε νοιάζει αν θα έχεις κάρτα στο πορτοφόλι σου (βέβαια το όριο στα ΛΣΛ είναι μικρό πλέον..)
zoranb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος πως έγινε για αυτό, ίσως έγινε με κρατική παρέμβαση για να περιορίσουν τις "μαύρες" συναλλαγές. Αυτή ακριβώς την απορία είχα εγώ, πώς δεν το είχανε βάλει σε κάποιο πλαίσιο εξαρχής... σίγουρα αυτή η υπηρεσία εξυπηρετεί την κίνησου μαύρου χρήματος. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από zoranb
Bitbit Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος πως έγινε για αυτό, ίσως έγινε με κρατική παρέμβαση για να περιορίσουν τις "μαύρες" συναλλαγές. Δε ξέρω αλλά σε άλλο θέμα που το συζητούσαμε είχε αναφερθεί αυτός ο φόβος. Ίσως ισχύει αυτό που λες, βοήθησε και το θέμα με τις απάτες και έδεσε το γλυκό
achilles_g_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μια φορά με έσωσε αυτή η υπηρεσία..βρέθηκα στο πουθενά, χωρίς πορτοφόλι, μόνο με το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα