Γαλαζοαιματος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας. Πήρα τα logitech g pro x wireless. Τα συνδεσα στο pc, το θέμα ειναι οτι δεν έχω δυνατό ήχο. Ούτε ingame ούτε σε browsing, youtube κτλ. Τσέκαρα τα πάντα απ τα Windows, όλα τα volume ειναι στο 100. Κατέβασα εννοείτε το G hub, και από εκεί ρύθμισα πράγματα, τπτ και από εκεί. Το έκανα απεγκατασταση μπας και φταιει αυτό, δεν άλλαξε κάτι. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
loumidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, Απογοήτευσε η Logitech αλλα το συγκεκριμένο θεμα φτιάχνει αν κανεις uninstall το headset μεσα απο το device manager. Βέβαια αν το κάνεις αυτο, δεν θα εχεις καθόλου εικόνα απο το G Hub.
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, loumidis είπε Καλησπέρα, Απογοήτευσε η Logitech αλλα το συγκεκριμένο θεμα φτιάχνει αν κανεις uninstall το headset μεσα απο το device manager. Βέβαια αν το κάνεις αυτο, δεν θα εχεις καθόλου εικόνα απο το G Hub. Καλησπερα. Ναι αυτό έκανα, δυνάμωσε ο ήχος κομπλέ, αλλά δεν φαίνεται όπως είπες η συσκευή στο g hub. Δε μπορώ να δω ποση μπαταρία έχω, και επίσης δεν μπορείς να ρυθμίσεις ούτε eq, ούτε 7.1 ούτε τπτ. Γτ τα θαλασσωσε έτσι η logitech? 200€ για ακουστικά και να μην μπορείς να τα αξιοποιήσεις? Είναι θέμα software δλδ. Ας ελπίσουμε ότι ετοιμάζουν κάποιο update του G hub μπας και φτιάξει.
loumidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, Γαλαζοαιματος είπε Καλησπερα. Ναι αυτό έκανα, δυνάμωσε ο ήχος κομπλέ, αλλά δεν φαίνεται όπως είπες η συσκευή στο g hub. Δε μπορώ να δω ποση μπαταρία έχω, και επίσης δεν μπορείς να ρυθμίσεις ούτε eq, ούτε 7.1 ούτε τπτ. Γτ τα θαλασσωσε έτσι η logitech? 200€ για ακουστικά και να μην μπορείς να τα αξιοποιήσεις? Είναι θέμα software δλδ. Ας ελπίσουμε ότι ετοιμάζουν κάποιο update του G hub μπας και φτιάξει. Γνωριζουν πολυ καλα εκει στην Logitech τα προβληματα που υπαρχουν γενικα με το G Hub αλλα δεν κανουν τιποτα, δυστυχως. 1
SakafliaC Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Καλωσήρθες στο club.. Δεν είναι μόνο με τα Pro X το πρόβλημα, αλλά με όλα τους τα headset και αυτό γιατί το πρόβλημα είναι το G Hub και όχι τα ίδια τα headset. Εγώ για να μπορώ να παίζω PUBG έχω ξεχάσει τελείως ότι είναι ασύρματα και τα χω μονίμως με καρφί..
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, SakafliaC είπε Καλωσήρθες στο club.. Δεν είναι μόνο με τα Pro X το πρόβλημα, αλλά με όλα τους τα headset και αυτό γιατί το πρόβλημα είναι το G Hub και όχι τα ίδια τα headset. Εγώ για να μπορώ να παίζω PUBG έχω ξεχάσει τελείως ότι είναι ασύρματα και τα χω μονίμως με καρφί.. Ας ελπίσουμε να νιώσουν κάποια στιγμή και να το φτιάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα