nickvas19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω ένα PS3. Το άνοιγω τον τελευταίο μηνα και δεν με αφήνει να κάνω τπτ. Το χειριστήριο γυρνάει σαν τρελό στο μενού. Το ιδιο γινεται και με το άλλο χειριστήριο. να έχει κολλήσει κανένα joystick? Αλλά τέτοια σύμπτωση και στα δυο; Ή να ναι κάτι άλλο; εχει κανείς καμία γνώμη να μου πει; σας ευχαριστω παίδες. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από nickvas19
mikele13- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, nickvas19 είπε Καλησπερα εχω ένα PS3. Το άνοιγω τον τελευταίο μηνα και δεν με αφήνει να κάνω τπτ. Το χειριστήριο γυρνάει σαν τρελό στο μενού. Το ιδιο γινεται και με το άλλο χειριστήριο. να έχει κολλήσει κανένα joystick? Αλλά τέτοια σύμπτωση και στα δυο; Ή να ναι κάτι άλλο; εχει κανείς καμία γνώμη να μου πει; σας ευχαριστω παίδες. Κλασσική περίπτωση των dualshock 3. Άνοιγμα χειριστηρίου, και σταθεροποίηση της καλοδιωταινιας... Και θα είσαι οκ 3
nickvas19 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Ωραια. μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποια καλωδιοταινια θα σταθεροποίησω;
mikele13- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 41 λεπτά πριν, nickvas19 είπε Ωραια. μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποια καλωδιοταινια θα σταθεροποίησω; Όταν το ανοίξεις, θα τραβήξεις την πλακέτα έξω με προσοχή μην κοπούν τα καλώδια από τα μοτέρ δόνησης, και θα δείς το τελείωμα της καλοδιωταινιας που είναι καρφιτσωμενη σε 2 πλαστικούς πυρους και ακουμπά σε ένα μικρό μαξιλαράκι. Ανάμεσα στην καλοδιωταινια και το μαξιλαράκι, θα βάλεις ένα κομμάτι μονωτικής μαύρης ταινίας που έχει καλή κόλλα,το οποίο θα το διπλώσεις ανάποδα με την κόλλα προς τα έξω. Θα πιέσεις την καλοδιωταινια να κολλήσει πάνω στο μαξιλαράκι έτσι ώστε να μην κουνιέται. Μονταρεις το χειριστήριο. Αυτό είναι όλο..... 1 1
StamTheMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στις 25/3/2021 στις 1:11 ΠΜ, THE GG GAMER είπε Προσπάθησες να τα συνδέσεις με καλώδιο; Αυτο ειναι το κλασσικο drift,δεν εχει σχεση αν ειναι με καλωδιο η οχι. Ειτε καθαριζεις καλωδιοταινια και πλακετα,ειτε βαζεις ενα κομματακι χαρτι αναμεσα στο μαξιλαρι και στη βαση που μπαινει. Με τη μονωτικη δεν το εχω δοκιμασει,αλλα αυτο που περιγραφει ο φιλος ειναι κλασσικη περιπτωση βλαβης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα