megaklhs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση θέλω να κάνω εάν εμένα εκδοθεί ο λογαριασμός της πιστωτικής μου κάρτας πχ στις 28 του μήνα και είναι πχ 50 ευρώ και εγώ αντί να κάνω ολική εξόφληση όπως κάθε μήνα βάλω μόνο την ελάχιστη καταβολή τι γίνετε ; Ρωτάω γιατί ίσως χρειαστεί να πληρώσω κάτι το οποίο δεν ξέρω εάν θα μπορέσω να το εξοφλήσω στον λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας που θα βγει σε λίγες μέρες και να το βάλω στον επόμενο λογαριασμό. Εάν βάλω την ελάχιστη δόση που ζητάει η και λίγο παραπάνω τι παίζει ; Τοκίζονται ;
Bitbit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 ναι. τότε πληρώνεις τόκο στην πιστωτική. είναι και τσιμπημένος οπότε πρόσεχε μη γίνει συνήθεια 1
megaklhs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε ναι. τότε πληρώνεις τόκο στην πιστωτική. είναι και τσιμπημένος οπότε πρόσεχε μη γίνει συνήθεια Στην προκειμένη περίπτωση εάν χρειαστεί κιόλας μιλάμε για περίπου 150 ευρώ γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το είχα υπολογίσει και όταν είναι θέμα σοβαρό δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και τα έξοδα τρέχουν... Η κάρτα της εθνικής είναι δηλαδή τα 150 πχ πόσο περίπου μπορεί να φτάσουν για 1 μήνα μετά ;
Bitbit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, megaklhs είπε Στην προκειμένη περίπτωση εάν χρειαστεί κιόλας μιλάμε για περίπου 150 ευρώ γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το είχα υπολογίσει και όταν είναι θέμα σοβαρό δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και τα έξοδα τρέχουν... Η κάρτα της εθνικής είναι δηλαδή τα 150 πχ πόσο περίπου μπορεί να φτάσουν για 1 μήνα μετά ; χοντρικά υπολόγισε ένα επιτόκιο γύρω στο 17% (ετήσιο πάντα). άντε να πάει 2,5€ 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Η πιστωτική σου κάρτα έχει ένα ετήσιο επιτόκιο, ας πούμε 16% που είναι σύνηθες αρκετά. Αυτό σημαίνει πως κάθε μήνα το υπόλοιπό σου τοκίζεται με 16/12=1.33% χοντρικά. Οπότε έτσι θα υπολογίσεις περίπου πόσα θα φτάσουν. Για την περίπτωσή σου, η επιβάρυνση προφανώς για ένα μήνα θα είναι μικρή 1
megaklhs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Bitbit είπε χοντρικά υπολόγισε ένα επιτόκιο γύρω στο 17% (ετήσιο πάντα). άντε να πάει 2,5€ Δηλαδή μιλάμε τα 150 να γίνουν 10-20 ευρώ παραπάνω ; Εάν είναι για 20 ευρώ δεν έχω θέμα.. μην γίνουν τα 150 300 μετά από 1 μήνα... Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε Η πιστωτική σου κάρτα έχει ένα ετήσιο επιτόκιο, ας πούμε 16% που είναι σύνηθες αρκετά. Αυτό σημαίνει πως κάθε μήνα το υπόλοιπό σου τοκίζεται με 16/12=1.33% χοντρικά. Οπότε έτσι θα υπολογίσεις περίπου πόσα θα φτάσουν. Για την περίπτωσή σου, η επιβάρυνση προφανώς για ένα μήνα θα είναι μικρή Μπορεί να είναι και 7-8 ημέρες ούτε μήνας..αλλά τώρα λόγω αναστολής κανείς δεν ξέρει ημερομηνία πληρωμών.. ενώ όταν δουλεύω ξέρω κάθε 1η τα έχω..
Bitbit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, megaklhs είπε Δηλαδή μιλάμε τα 150 να γίνουν 10-20 ευρώ παραπάνω ; Εάν είναι για 20 ευρώ δεν έχω θέμα.. μην γίνουν τα 150 300 μετά από 1 μήνα... εννοούσα 2,5€ το μήνα. χοντρικά σου λέω 1
megaklhs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Bitbit είπε εννοούσα 2,5€ το μήνα. χοντρικά σου λέω Αααα κομπλέ τότε... σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, megaklhs είπε Δηλαδή μιλάμε τα 150 να γίνουν 10-20 ευρώ παραπάνω ; Εάν είναι για 20 ευρώ δεν έχω θέμα.. μην γίνουν τα 150 300 μετά από 1 μήνα... Όχι, σε ένα μήνα δε θα γίνουν 20€ παραπάνω. Τα 150 να γίνουν 300 σε ένα μήνα ούτε να είχες δανειστεί απο τοκογλύφο... 3 λεπτά πριν, megaklhs είπε Δηλαδή μιλάμε τα 150 να γίνουν 10-20 ευρώ παραπάνω ; Εάν είναι για 20 ευρώ δεν έχω θέμα.. μην γίνουν τα 150 300 μετά από 1 μήνα... Μπορεί να είναι και 7-8 ημέρες ούτε μήνας..αλλά τώρα λόγω αναστολής κανείς δεν ξέρει ημερομηνία πληρωμών.. ενώ όταν δουλεύω ξέρω κάθε 1η τα έχω.. Και 1 μήνας να είναι, η επιβάρυνση δεν θα είναι στα νούμερα που λες. Απλά μη συνηθίσεις το "πληρώνω την ελάχιστη καταβολή"... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα