Colt 7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις έφτιαξα ένα νέο build . Ακολούθησα τις διαδικασίες για flash usb windows 10 με το creation tool των windows , η motherboard αναγνώρισε το στικάκι , πάτησα I don't have a license key ,και το επόμενο μνμ ήταν " τα Windows δεν είναι δυνατόν να εντοπίσουν τους όρους άδειας χρήσης για λογισμικό της Microsoft .Βεβαιωθειτε ότι η προέλευση της εγκατάστασης είναι έγκυρη και ξεκινήστε πάλι την εγκατάσταση"". Τι κάνω λάθος ??? ( Έχω ήδη προμηθευτεί w10 pro key online και έχω δοκιμάσει να το χρησιμοποιήσω στην αρχική εγκατάσταση , παίρνω το ίδιο μνμ )HELP!!
Aris_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) How to Fix the 'Windows Cannot Find the Microsoft Software License Terms' Error on Windows? - Appuals.com Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από Aris_
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Ξανακάνε το usb ή χρησιμοποίησε άλλο usb. Επίσης, είπες ότι έκανες το usb με το tool της ms. Θα έλεγα να ξανακατεβάσεις τα 10άρια αλλά μην το περάσεις αμέσως στο usb αλλά κατέβασε το iso και αποθήκευσε το για να το περάσεις σε usb με το rufus. Είπες ακόμα ότι το build είναι νέο, οπότε άφησε το rufus στις default ρυθμίσεις για gpt.
Colt 7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Προς το παρον ζητησα απο ενα φιλο να μου φλασαρει παλι μεσω ms tool με δικο του usb.Αν δεν , θα δοκιμασω rufus iso. Eυχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα