jonhh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, Έχω ένα κανάλι στο youtube και μου βγήκε να δηλώσω United States tax info. Το έχει κάνει κανείς άλλος? Έχει διάφορες επιλογές και δεν είμαι σίγουρος τί να επιλέξω.. Ευχαριστώ!
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, jonhh είπε Καλησπέρα, Έχω ένα κανάλι στο youtube και μου βγήκε να δηλώσω United States tax info. Το έχει κάνει κανείς άλλος? Έχει διάφορες επιλογές και δεν είμαι σίγουρος τί να επιλέξω.. Ευχαριστώ! Βγάζεις λεφτά από το κανάλι; Αν έχεις δηλώσει την χώρα σου λογικά ζητάει info για την χώρα σου.
jonhh Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Βρήκα μια άκρη https://support.google.com/adsense/thread/101513001?hl=en Όποιος δεν συμπληρώσει την αίτηση θα φορολογείται 24% επί ολόκληρων των εσόδων, ενώ αν συμπληρωθεί θα φορολογείται μόνο επί των views που προέρχονται από Αμερική (max 24%). Αναφορά σε κείμενο Taxes will only be withheld on your US earnings from YouTube. That means, for example, if someone in the US clicks on your ad on your YouTube video, or purchases a Super Sticker, or subscribes to a membership on your YouTube channel. Here is the example provided by YouTube: Example: A Creator in India earns $1,000 in revenue from YouTube in the last month. Of the $1000 in total revenue, their channel generated $100 from U.S. viewers. Here are some possible withholding scenarios: Creator doesn’t submit tax info: Final deduction is $240 because the withholding tax rate if you don’t submit a form is up to 24% of total earnings. This means that until we have your completed tax info, we’ll need to deduct up to 24% of your total earnings worldwide - not just your U.S. earnings. Creator submits tax info and claims a treaty benefit: Final tax deduction is $15. This is because India and the U.S. have a tax treaty relationship that reduces the tax rate to 15% of earnings from viewers in the U.S. Creator submits tax info, but is not eligible for a tax treaty: Final tax deduction is $30. This is because the tax rate without a tax treaty is 30% of earnings from viewers in the U.S. So with a 30% withholding rate, yours would be like the third example. You can check in your YouTube Analytics how much revenue is coming from the United States. Only that portion will have taxes withheld. It will not be withholding on all of your YouTube earnings unless 100% of your earnings are from the US.
jonhh Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Λεφτά βγάζεις φίλε? Ελάχιστα. Τάξη των 100 ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια
DimosthenisG Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, jonhh είπε Ελάχιστα. Τάξη των 100 ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια Ε μέχρι μερικές χιλιάδες νομίζω 2, τα παίρνεις στο paypal και δε δηλώνεις τίποτα
jonhh Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Που καταλήγουν τα λεφτά δεν έχει σημασία. Το link γράφει πως αν δεν συμπληρώσεις την αίτηση, 24% του συνολικού ποσού θα παρακρατείται, δλδ στα 100 ευρώ θα χάσεις 24 ευρώ. Ενώ, αν συμπληρώσεις την αίτηση, από τα 100 ευρώ που κέρδισες, αν μόνο τα 10 προέκυψαν από views στην Αμερική, θα παρακρατηθεί μόνο το 24% των 10 ευρώ, δλδ 2,4 Ευρώ. Σκέψου δλδ κάποιον που βγάζει πολύ περισσότερα τι πρόκειται να χάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα