KallS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Ψάχνω για τηλεόραση από 48"-55" έως 600€. Έκανα αγορά πρόσφατα μιας Samsung LED TV UE55TU8502 55" 4Κ Ultra HD από γνωστή αλυσίδα καταστηματο, αλλά την πήραν πίσω, γιατί μου την εφεραν ελαττωματικη και σπασμένη. Ακύρωσα συμβόλαια κλπ και ξαναξεκινησα να ψάχνω για τηλεόραση. Είμαι με μια Samsung UE48J6300AW μοντέλο του 16, με backlight bleeding. Η τηλεόραση είναι για ταινίες (κυρίως netflix), youtube και λίγο gaming. Εσείς τι λέτε; Έχω διαβάσει και για TCL.
bill36 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Ναι,γενικα οι TCL προτεινονται πολυ.Ειδικα το μεγαλο μοντελο,η 815,πρεπει να ειναι και καλη τηλεοραση μαλλον.Απο την αλλη ομως,δεν πρεπει να ειναι και πολλοι αυτοι που εχουν TCL για να προκυψει και μια πιο αποκρυσταλωμενη αποψη,βασισμενη σε εμπειρια και οχι απλα σε χαρακτηριστικα και καποιες λιγες παρουσιασεις. Μπορεις να δεις και τις Hisense U7QF,σε 50 και 55 ιντσες .Καταπληκτικα reviews,πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα επισης περιορισμενες γωνιες θεασης και μετριο,σε συγκριση με τον ανταγωνισμο,λειτουργικο. η LG και Sony σε αυτα λεφτα εχουν IPS panel.Ειναι απο την μια η σειρα NANO,με καλυτερη την 866 και απο την αλλη η σειρα 8 με καλυτερη την 8196. Για Samsung προφανως το εψαξες και κατεληξες στην 8502. Και εγω την ειχα δει,οπως επισης και την Q6t και Q8t αλλα λογω του χωρου τελικα,αφου εκανα μια προσπαθεια με την Hisense που δεν μου βγηκε καθολου,κατεληξα στην LG NANO 866.
POUARO Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξερουμε τι αποσταση εχουν τα στηριγματα στις τηλεορασεις 55 ? η μηπως ειναι μεταβλητη η θεση τους? Εχω ενα τραπεζακι 1 μετρο και θελω αν ξερω αν χωραει μια τετοια τηλεοραση να ακουμπησει!!!! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από POUARO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα