sils Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Ενταξει παιδια 5 ευρω απίστευτη τιμη https://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/kingdom-hearts-3-ps4-game/prod9149590pp/ 1
fraa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 το ειχε βαλει και πριν κανα μηνα. το ειχα τσιμπησει τοτε. υπομονη μπορει αυριο μεθαυριο να το ξανα κατεβασουν 1
sils Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Αφού τα παίρνουνε 5 -5 για αυτό εγώ επειδή το είχα το έβαλα στο καλάθι για να δω το κόστος των μεταφορικών και με άφησε να βάλω πέντε κομμάτια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εταιρείες αυτές τις προσφορές Δεν βάζουνε limit
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, sils είπε Αφού τα παίρνουνε 5 -5 για αυτό εγώ επειδή το είχα το έβαλα στο καλάθι για να δω το κόστος των μεταφορικών και με άφησε να βάλω πέντε κομμάτια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εταιρείες αυτές τις προσφορές Δεν βάζουνε limit Ειχε 80 εμφανισεις το θεμα μεχρι να εξαντληθει. Τωρα εχει 120. ΔΕΝ νομιζω οτι καποιος πηρε 5. Και λιμιτ 1 να ειχαν , παλι θα ειχε εξαντληθει στο δεκαλεπτο ή τεταρτο αφου λες οτι ειχες επιβεβαιωσει οτι ειχε μονο 5 κομματια. 1
sils Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ειχε 80 εμφανισεις το θεμα μεχρι να εξαντληθει. Τωρα εχει 120. ΔΕΝ νομιζω οτι καποιος πηρε 5. Και λιμιτ 1 να ειχαν , παλι θα ειχε εξαντληθει στο δεκαλεπτο ή τεταρτο αφου λες οτι ειχες επιβεβαιωσει οτι ειχε μονο 5 κομματια. Οχι εβαλα 5 κομματια για δοκιμη δεν τα πηρα το εχω το παιχν7δι
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, sils είπε Οχι εβαλα 5 κομματια για δοκιμη δεν τα πηρα το εχω το παιχν7δι Ναι, το καταλαβα οτι το εχεις και δεν το πηρες, το διαβασα και στο αρχικο ποστ, δεν ειπα οτι τα πηρες εσυ τα 5. 5 ατομα απο 1 να πηραν , παει εφυγε. 80 ειχαν μπει στο τοπικ.
George! Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Το έκανα παραγγελία 1,5 μέρα πριν δημοσιευτεί εδώ και σήμερα μου ήρθε το κλασικό άκυρο του public: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν GC PS4 KINGDOM HEARTS 3 της παραγγελίας oxxxxxxx δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο." Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από George!
sgatzo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Εγώ για αυτό δεν θα παραγγείλω ποτέ ξανά από το public. Ίδια περίπτωση με το need for speed το πλαίσιο έστω με 1 μήνα καθυστέρηση μου το έφερε. Άσε που με πήρε τηλέφωνο και δεν έστειλε αυτό το μη αποδεκτό από εμένα μήνυμα. Τέλος προς ενημέρωση σας το πήρα από το plus4u με παραλαβή από κατάστημα eshop στα 13€ αν κάποιος το θέλει έστω λίγο ακριβότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα