Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όμορφο πολύ δείχνει αλλά έχω απογοητεύτει τελευταία με την OnePlus. Κάθε update στο OnePlus 8T βγάζει και περισσότερα bugs και λύνονται κάποια άλλα όχι όλα. Bugs από Νοέμβριο που έχω τη συσκευή δεν έχουν φτιαχτεί ενώ έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο forum της OnePlus και παράλληλα βγάλαν πχ. update που pausαρε η αναπαραγωγή Multimedia κάθε 2-3 δευτερόλεπτα. Τους πήρε 1 εβδομάδα να το φτιάξουν αυτό. Τώρα 1+ μήνα βγάλανε update και μου πήγε τη συσκεύη από Widevine L1 σε L3 και από 1080p HDR neftlix παίζει σε 480p και το έχει πάλι πολύς κόσμος το θέμα. Νιώθω οτι το σύστημα τους για νέα συσκεύη ανά μισό χρόνο τους τρώει το χρόνο και η μόνες αξιόλογες είναι οι PRO που βγάζουν. Όλα αυτά τα αναφερώ γιατί φοβάμαι μην αμελήσουν πράγματα στο watch ή βγάλουν σε 6 μήνες watch 2 με nfc και improvements και παρατηθεί στη μοίρα του αυτό γρήγορα... Όπως και να'χει όμορφο φαίνεται, πρακτικό και σε αρκετά καλή τιμή αν ισχούν τα 160€

Δημοσ.

Πολύ ωραίο.

Αξίζει για μόστρα; γιατί με την καραντίνα μόνο σουπερμάρκετ μια φορά την βδομάδα πάω  😛

Επίσης, το Limited edition δεν κατάλαβα, είναι αναλογικό ενώ το "κανονικό" είναι ψηφιακό;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Nikolaos26 είπε

Καιρός να πουλήσω το Huawei GT πρώτης γενιάς 

Μπα....κρατά το,θα το ψάχνεις.....

Και εδώ παίζει μπάλα η huawei μόνη της.......

15-20 μέρες μπαταρία, και η samsung εκεί σταθερή στις 2,3 μέρες........

Oσον αφορά το gps ,δοκιμασμένο το gt1 μαζί με garmin viboactive 3,αργότερα με vivoactive HR 

Ίδιες ενδείξεις........

Το αστείο ρολόι που δοκίμασα μαζί είναι το bip της xiaomi(amazfit)....

Κάπου 500 μέτρα αποκλειση.......

😂😅😅🤣😂😅🤣

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexioannou είπε

-20 μέρες μπαταρία, και η samsung εκεί σταθερή στις 2,3 μέρες........

😂😅😅🤣😂😅🤣

Ίσως είναι επειδή συγκρίνεις smartband με εμφάνιση smartwatch, με πραγματικό smartwatch. 

Δε ξέρω, λέω.  

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, mary είπε

Πολύ ωραίο.

Αξίζει για μόστρα; γιατί με την καραντίνα μόνο σουπερμάρκετ μια φορά την βδομάδα πάω  😛

Επίσης, το Limited edition δεν κατάλαβα, είναι αναλογικό ενώ το "κανονικό" είναι ψηφιακό;

Νομιζω αξιζει,και εγω ψηθηκα να το παρω αν και με εχει απογοητευσει η εταιρεια τελευταια

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλη απογοήτευση, περίμενα κάτι καλύτερο.

Για μένα και μόνο η έλλειψη απάντησης σε μνμτ είναι μεγάλο φάουλ, ίσως καλό έμαθα από το Samsung watch αλλά αυτό είναι πολύ φτωχό, αν εξαιρέσουμε την δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα (ακριβό) smartband τουλάχιστον το ΜΙ 4 που έχω η τιμή του είναι στο 1/5.

Κρίμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...