Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H OnePlus επεκτείνει τη γκάμα των προιόντων της, παρουσιάζοντας και ένα έξυπνο ρολόι.

Το OnePlus Watch αποτελεί την είσοδο της κινεζικής εταιρείας στην κατηγορία των wearables έχοντας στενή σχέση όπως αναμενόταν με τα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro smartphones που ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα. Στο θέμα του σχεδιασμού η εταιρεία δεν εκπλήσσει, επιλέγοντας κυκλικό σχεδιασμό που παραπέμπει στην εμφάνιση ενός παραδοσιακού ρολογιού, με κάσα 46 χιλιοστών κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλο. Η OLED οθόνη των 1,39 ιντσών (326ppi) διαθέτει 2.5D κυρτό γυαλί ζαφείρι ενώ υπάρχει ένα γυαλιστερό CD pattern στη στεφάνη της οθόνης. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το OnePlus Watch διαθέτει 1GB μνήμη και 4G αποθηκευτικό χώρο, με τα 2GB να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση τραγουδιών. Η μπαταρία των 402mAh υπόσχεται ικανοποιητική αυτονομία η οποία μπορεί να φτάσει υπό προυποθέσεις έως και τις 2 εβδομάδες ενώ υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

sshot.jpg.ae2040216494f9242283db2baca80b99.jpg

Συνολικά υποστηρίζονται περισσότεροι από 110 τύποι προπόνησης, με το Watch να ενημερώνει τον κάτοχό του με ενδιαφέροντα στοιχεία γύρω από την προπόνησή του. Σε αυτά περιλαμβάνονται μετρήσεις παλμών, απόστασης, κατανάλωση θερμίδων, ταχύτητα και απόδοσης Swolf για κολυμβητές αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πισίνα. Ενσωματώνει ακόμα GPS ενώ παρακολουθεί τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα, ανιχνεύει το στρες και εμφανίζει ειδοποιήσεις καρδιακού ρυθμού και καθιστικές υπενθυμίσεις σε συνδυασμό με την εφαρμογή OnePlus Health στο smartphone. 

Πάντως το έξυπνο ρολόι της OnePlus δεν τρέχει Wear OS της Google και στηρίζεται σε μια RTOS λύση όπως άλλοι κατασκευαστές wearable όπως η Fitbit, με μια συνοδευτική εφαρμογή να χρειάζεται να εγκατασταθεί στο android smartphone για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και την εμφάνιση ειδοποιήσεων. Σε μελλοντικό χρόνο, το OnePlus Watch θα μπορεί να συνδεθεί και με τα iPhone, με τη σχετική εφαρμογή να κυκλοφορεί μέσα στο χρόνο.

Όπως ισχύει με τη σειρά OnePlus 9, έτσι και το OnePlus Watch θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας τις επόμενες εβδομάδες, με την τιμή να μην έχει ακόμα οριστεί. Αυτή που πάντως ανακοινώθηκε κατά την επίσημη παρουσίαση και θα ισχύσει στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες είναι τα €159 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εν τω μεταξύ η κάρτα της παρουσίασης κάτι μου θυμίζει... 😛 

ExK_jWQVgAM2n96.jpeg

ExK_hd9VkAM6R1i.jpeg

δεν το θεωρώ κακό, το Μήλο εμπνέει! ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εν τω μεταξύ η κάρτα της παρουσίασης κάτι μου θυμίζει... 😛 

ExK_jWQVgAM2n96.jpeg

ExK_hd9VkAM6R1i.jpeg

Τις χρησιμοποιούσαν πολλά χρόνια νωρίτερα κάποιες κινεζικές εταιρίες για τα κινητά τους αλλά και για τα laptop τους, ειδικά στης xiaomi μου ήταν πολύ χρήσιμο μιας και δεν ήξερα γρι κινέζικα...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τις χρησιμοποιούσαν πολλά χρόνια νωρίτερα κάποιες κινεζικές εταιρίες για τα κινητά τους αλλά και για τα laptop τους, ειδικά στης xiaomi μου ήταν πολύ χρήσιμο μιας και δεν ήξερα γρι κινέζικα...

.... έχω την εντύπωση ότι το είχε ξεκινήσει η vivo (oppo) τουλάχιστον 5 χρόνια πριν... απλά η apple το έκανε "ινοβέσο" κ αυτό.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραίο! Από GPS άραγε τι θα λέει; Καημό το έχω να δω ένα οικονομικό με καλό GPS ώστε να καταγράφει λογικά τις διαδρομές μου κι όχι σαν να σεριανίζω με batmobile.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... έχω την εντύπωση ότι το είχε ξεκινήσει η vivo (oppo) τουλάχιστον 5 χρόνια πριν... απλά η apple το έκανε "ινοβέσο" κ αυτό.

μιλάμε για το layout σε στυλ tiles που είχε εισαγάγει η microsoft πριν μια 10ετία; (και λογικά θα βρούμε και κάποια άλλη εταιρία που το χρησιμοποιούσε ακόμη πιο πριν κλπ κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Φίλε μου θυμάμαι εποχές 2009 να ψάχνω να αγοράσω Xiaomi και έπεφτα συνέχεια σε τέτοιου τύπου παρουσιάσεις σε κινητά της Lenovo και λίγο αργότερα της Xiaomi αλλά και άλλων κινέζων κατασκευαστών... ήταν η εποχή που ξεθαρρεύανε οι Κινέζοι και στα site τους για να τραβήξουν κόσμο κάνανε τέτοιες παρουσιάσεις που διευκόλυναν εμάς τότε μη γνώστες της γλώσσας...

ΥΓ: για να είναι δίκαιος μπορεί αρχικά να ήταν και ιδέα των ίδιων των καταστημάτων για να τραβήξουν κόσμο και μετά την εκμεταλλεύτηκαν οι εταιρίες για να “δείξουν” πιο εύκολα το προϊόν τους...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, AtiX είπε

Φίλε μου θυμάμαι εποχές 2009 να ψάχνω να αγοράσω Xiaomi και έπεφτα συνέχεια σε τέτοιου τύπου παρουσιάσεις σε κινητά της Lenovo και λίγο αργότερα της Xiaomi αλλά και άλλων κινέζων κατασκευαστών... ήταν η εποχή που ξεθαρρεύανε οι Κινέζοι και στα site τους για να τραβήξουν κόσμο κάνανε τέτοιες παρουσιάσεις που διευκόλυναν εμάς τότε μη γνώστες της γλώσσας...

ΥΓ: για να είναι δίκαιος μπορεί αρχικά να ήταν και ιδέα των ίδιων των καταστημάτων για να τραβήξουν κόσμο και μετά την εκμεταλλεύτηκαν οι εταιρίες για να “δείξουν” πιο εύκολα το προϊόν τους...

Λίγο δύσκολο το 2009 μιας και το πρωτο κινητο xiaomi βγήκε το 2011 και τα πρώτα που φέρναμε ελλάδα απο reportspam(κοουλικουλ, δε ξερω γιατι το ινσομνια το βγαζει σπαμ) κλπ ηταν το 13 περίπου. πιο πριν μονο miui σε κινητα οπως vf smart 3 

υπερβολικο hype χωρις ουσια, κινηταρα παραυτα ομως😁

Επεξ/σία από jackess
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jackess είπε

Λίγο δύσκολο το 2009 μιας και το πρωτο κινητο xiaomi βγήκε το 2011 και τα πρώτα που φέρναμε ελλάδα απο reportspam(κοουλικουλ, δε ξερω γιατι το ινσομνια το βγαζει σπαμ) κλπ ηταν το 13 περίπου. πιο πριν μονο miui σε κινητα οπως vf smart 3 

υπερβολικο hype χωρις ουσια, κινηταρα παραυτα ομως😁

Ναι όντως έχεις δίκιο, κάπου έχασα τις ημερομηνίες και μπερδεύτηκα με το MIUI...  ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

@jackess ....κουλικούλ! Τι μου θύμησες τώρα!

(σσ. προλάβαμε κ φέρναμε ότι μπορούσες να φανταστείς απο ντιλ-εξτρίμ κ φαστ-τεκ, θα σέβεστε).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

@jackess ....κουλικούλ! Τι μου θύμησες τώρα!

(σσ. προλάβαμε κ φέρναμε ότι μπορούσες να φανταστείς απο ντιλ-εξτρίμ κ φαστ-τεκ, θα σέβεστε).

Spoiler

geekbuying, tinydeal, minideal... μη ξεχναμε τις εποχες που φερναμε κινητα που ελλαδα κοστιζαν 400ευρω στα 100 :D 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...