colonel32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Πλεονέκτημα εννοώ να μπορούν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές οι πελάτες των τραπεζών ενώ βάζουν μόνο την ελάχιστη καταβολή.Γενικά ως μειονέκτημα το βλέπω εγώ, αλλά anyway.Βασικά ένας πελάτης υποθετικά έχει ληξιπρόθεσμα περίπου 2000 ευρώ και για παράδειγμα απαιτείται ως ελάχιστη καταβολή το 2% οκ ?Άρα να πούμε 40 ευρώ χονδρικά.Όμως αυτά τα 2000 θα φέρουν και κέρδος στην τράπεζα κανένα 20άρικο από τόκους.Οπότε συγκριτικά ο συνεπής που κυνηγάει μόνο τις άτοκες και δεν αφήνει να μαζεύονται ληξιπρόθεσμα δεν είναι και ότι καλύτερο για πελάτης σε σχέση με τον προηγούμενο που αφήνει πίσω του χρέος να τοκίζεται.
ModernAthenian Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Στις 30/8/2022 στις 10:39 ΠΜ, DrLo είπε σε κάποιες χώρες όταν έχεις πιστωτική και τη πληρώνεις στην ώρα της δουλεύει σαν "αναποδος τειρεσίας" , ανεβαίνει το credit score σου και μπορείς πχ να πα΄ρεις ένα στεγαστικό δάνειο αν το χρειαστείς με καλύτερους όρους. Αυτό διάβασα έχει αρχίσει να γίνεται και εδώ. Ουσιαστικά αν κάποιος αποπληρώνει τις δόσεις πιστωτικής χωρίς καμία καθυστέρηση βοηθάει ώστε να ανέβει το γενικότερο πιστοληπτικό του προφίλ.
kastorianos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, colonel32 είπε Πλεονέκτημα εννοώ να μπορούν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές οι πελάτες των τραπεζών ενώ βάζουν μόνο την ελάχιστη καταβολή.Γενικά ως μειονέκτημα το βλέπω εγώ, αλλά anyway.Βασικά ένας πελάτης υποθετικά έχει ληξιπρόθεσμα περίπου 2000 ευρώ και για παράδειγμα απαιτείται ως ελάχιστη καταβολή το 2% οκ ?Άρα να πούμε 40 ευρώ χονδρικά.Όμως αυτά τα 2000 θα φέρουν και κέρδος στην τράπεζα κανένα 20άρικο από τόκους.Οπότε συγκριτικά ο συνεπής που κυνηγάει μόνο τις άτοκες και δεν αφήνει να μαζεύονται ληξιπρόθεσμα δεν είναι και ότι καλύτερο για πελάτης σε σχέση με τον προηγούμενο που αφήνει πίσω του χρέος να τοκίζεται. Παιδί πού δουλεύαμε μαζί είχε κάνει μία αγορά μέ πιστωτική καί πλήρωνε τό ελάχιστο,σέ λίγο καιρό είδε τό ποσό πού χρωστούσε νά έχει τριπλασιαστεί χωρίς νά τό καταλάβει. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από kastorianos
Joshua21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kastorianos είπε Παιδί πού δουλεύαμε μαζί είχε κάνει μία αγορά μέ πιστωτική καί πλήρωνε τό ελάχιστο,σέ λίγο καιρό είδε τό ποσό πού χρωστούσε νά έχει τριπλασιαστεί χωρίς νά τό καταλάβει. Δεν παίζει αυτό που λες, εκτός και αν όταν γράφεις "λίγο καιρό" εννοείς χρόνια. 1
colonel32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι εννοείται ότι αυξάνεται το υπόλοιπο αλλά όταν χρωστάς για παράδειγμα 2.500 που περιλαμβάνει μέσα τόκους από προηγούμενες δόσεις ή από μετρητά που τράβηξες από ΑΤΜ ή εφάπαξ οφειλές και πάει λέγοντας μηνιαίως μπορεί για αυτά τα 2.500 να χρεωθείς γύρω στα 30 ευρώ τόκους υπερημερίας! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από colonel32
Joshua21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, colonel32 είπε Ναι εννοείται ότι αυξάνεται το υπόλοιπο αλλά όταν χρωστάς 2.500 που περιλαμβάνει μέσα τόκους από προηγούμενες δόσεις ή από μετρητά που τράβηξες από ΑΤΜ ή εφάπαξ οφειλές και πάει λέγοντας μηνιαίως μπορεί για αυτά τα 2.500 να χρεωθείς γύρω στα 30 ευρώ τόκους υπερημερίας! Ούτε αυτό παίζει, στις κάρτες της Alpha πχ ο τόκος υπερημερίας είναι 2,5 μονάδες, εντελώς μπακαλίστικα για 2.500€ βγαίνει κάπου 5€ για κάθε μήνα. Εκτός αν εννοείς συνολικά μαζί με το κανονικό επιτόκιο, που και πάλι δεν ισχύει, παραπάνω από 30€ βγαίνει. 1 1
Glikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2022 στις 5:13 ΜΜ, Glikos είπε Παιδιά να ρωτήσω, με πήραν από το παρακάτω νούμερο από Εθνική για έκδοση πιστωτικής Mastercard τηλεφωνικά. Ξέρει κανείς αν το νούμερο είναι legit? 2111073880 Ενημερωτικά, όπως κάποιοι σωστά αναφέρατε, είναι όντως από Εθνική το νούμερο. Συγκεκριμένα από την συνεργαζόμενη εταιρία Telecroft. Το επιβεβαίωσα και από την τράπεζα. Thanks. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από Glikos 2
colonel32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πλάκα έχουν τελικά οι τράπεζες....είχα γράψει πριν λίγες ημέρες για τις απορρίψεις που έτρωγα όταν πήγαινα να αγοράσω κάτι από το Πλαίσιο μέσω του προγράμματος μήνα-μήνα από την Εθνική Τράπεζα.Στην αρχή 500 ευρώ μετά 400 ευρώ και τέλος 300 ευρώ δεν μου ενέκριναν τίποτα απολύτως τρία στα τρία άκυρα.Εννοείται οι κάρτες μου πλήρως ενημερωμένες με τις οφειλές τους να τακτοποιούνται εγκαίρως.Έχω στην Alpha Bank πιστωτική με 1.500 ευρώ όριο και στην Εθνική 6.000 όριο.Σήμερα έκανα δοκιμή να ζητήσω δάνειο express των 1.000 ευρώ από την Alpha Bank και το ενέκριναν μέσα σε 5 λεπτά.Κανείς δεν μπορεί να τις καταλάβει. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από colonel32
infidel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ έβγαλα την 1η μου πιστωτική πριν κανα 3μηνο στην alpha bank. την αίτηση την έκανα online, τα στοιχεία τα είχα επικαιροποιημένα και το μόνο που ζήτησαν ήταν screenshot ότι ο εργοδότης βάζει τα χρήματα στον λογαριασμό που είχα για να θεωρηθεί μισθοδοσίας και να μην πληρώσω συνδρομή μετά τον 1ο χρόνο. Δεν θυμάμαι να έστειλα κάτι άλλο.
colonel32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, infidel είπε Εγώ έβγαλα την 1η μου πιστωτική πριν κανα 3μηνο στην alpha bank. την αίτηση την έκανα online, τα στοιχεία τα είχα επικαιροποιημένα και το μόνο που ζήτησαν ήταν screenshot ότι ο εργοδότης βάζει τα χρήματα στον λογαριασμό που είχα για να θεωρηθεί μισθοδοσίας και να μην πληρώσω συνδρομή μετά τον 1ο χρόνο. Δεν θυμάμαι να έστειλα κάτι άλλο. Αν επιτρέπεται τι πιστωτικό όριο σου έδωσαν; Και εγώ στην Alpha Bank την έχω 4 μήνες με πιστωτικό όριο 1.500 ευρώ. 1
infidel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Το ίδιο, 1500. μαλλον είναι το default αν δεν ζητήσεις κάτι διαφορετικό. 1
filnabro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 3:44 ΜΜ, Glikos είπε Ενημερωτικά, όπως κάποιοι σωστά αναφέρατε, είναι όντως από Εθνική το νούμερο. Συγκεκριμένα από την συνεργαζόμενη εταιρία Telecroft. Το επιβεβαίωσα και από την τράπεζα. Thanks. Ευχαριστούμε που το έψαξες και επίσημα από την τράπεζα... 1
Glikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, filnabro είπε Ευχαριστούμε που το έψαξες και επίσημα από την τράπεζα... Να'σαι καλά. Την έβγαλα την κάρτα τελικά, όλα κομπλέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα