colonel32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Καλημέρα ναι, απλά στην συνομιλία μου με την τράπεζα την πρώτη φορά δεν μου ξεστόμισαν τα περί αόριστης σύμβασης 😉.
Joshua21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, colonel32 είπε Καλημέρα ναι, απλά στην συνομιλία μου με την τράπεζα την πρώτη φορά δεν μου ξεστόμισαν τα περί αόριστης σύμβασης 😉. Το ότι εσύ στέκεσαι σε δυο συγκεκριμένες λέξεις που σου "ξεστόμισαν" μόνο τη δεύτερη φορά, δεν αλλάζει την ουσία όσων σου είπαν. 1
HALF EVIL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, colonel32 είπε Καλημέρα ναι, απλά στην συνομιλία μου με την τράπεζα την πρώτη φορά δεν μου ξεστόμισαν τα περί αόριστης σύμβασης 😉. Το όριο της πιστωτικής κάρτας παραμένει σε ισχύ επ αόριστον και μπορεί να αλλάξει είτε προς τα πάνω με δικιά σου αίτηση και εφόσον εγκριθεί, , είτε προς τα κάτω ή και να καταργηθεί εφόσον η τράπεζα κρίνει ότι δεν έχεις σωστή συναλλακτική συμπεριφορά. Δεν έχω ακούσει πάντως για μείωση ή κατάργηση. Λογικά θα πρέπει οι οφειλές γενικά του πελάτη να είναι σε οριστική καθυστέρηση για να γίνει αυτό. Η φυσική πιστωτική κάρτα έχει λήξη και ανανεώνεται μετά από δύο, τρία, τέσσερα χρόνια, ανάλογα με την τράπεζα. 2
Bitbit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 απο τη στιγμή που βγάλεις κάρτα δε στη κόβουν κι ας είσαι άνεργος. Αρκεί να πληρώνεις κανονικά. Είναι πολλοί που δε την χρησιμοποιούν αλλά δε την κόβουν διότι μετά δε πρόκειται να τους εγκριθεί μιας και έχουν μείνει άνεργοι. Εμένα μου ήρθε η ανανέωση χωρίς να το ζητήσω, χωρίς να με ρωτήσουν, Θεωρείται αυτονόητο ότι συνεχίζω.... 1
panostza Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή τέθηκε σαν ερώτημα, φυσικά και στην ανανέωση ή οποτεδήποτε άλλοτε, η τράπεζα μπορεί να κόψει την πιστωτική ή να μειώσει το όριο. Ωστόσο επειδή και στην ανανέωση δεν πολυζητάνε στοιχεία οικονομικά, αν κάποιος την κρατάει ενήμερη και την κινεί σωστά, δεν θα κοπεί εύκολα. Και εννοείται όσο δεν ξεφεύγει σε οφειλές γενικά (είτε στην ίδια τράπεζα είτε σε άλλη --Τειρεσίας). Ειδικά το αν έχει "δικαίωμα", ασφαλώς και έχει. Σου κάνει πίστωση η τράπεζα, αν δεν σε κρίνει αξιόχρεο, θα σταματήσει να σου κάνει πίστωση. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από panostza
Glikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Παιδιά να ρωτήσω, με πήραν από το παρακάτω νούμερο από Εθνική για έκδοση πιστωτικής Mastercard τηλεφωνικά. Μου ζήτησαν εκκαθαριστικό αρχικά, αλλά τους είπα να με πάρουν Παρασκευή πάλι για να μιλήσουμε. Ξέρει κανείς αν το νούμερο είναι legit? Διότι πολλές απάτες γίνονται τελευταία. 2111073880 Να αναφέρω ότι πήρα τηλ στα κεντρικά της Εθνικής και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν ήξερε το νούμερο, αλλά επειδή μπορείς να βγάλεις κάρτα και τηλεφωνικά, πιθανός να ήταν όντως από την τράπεζα.
Joshua21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, Glikos είπε Παιδιά να ρωτήσω, με πήραν από το παρακάτω νούμερο από Εθνική για έκδοση πιστωτικής Mastercard τηλεφωνικά. Μου ζήτησαν εκκαθαριστικό αρχικά, αλλά τους είπα να με πάρουν Παρασκευή πάλι για να μιλήσουμε. Ξέρει κανείς αν το νούμερο είναι legit? Διότι πολλές απάτες γίνονται τελευταία. 2111073880 Να αναφέρω ότι πήρα τηλ στα κεντρικά της Εθνικής και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν ήξερε το νούμερο, αλλά επειδή μπορείς να βγάλεις κάρτα και τηλεφωνικά, πιθανός να ήταν όντως από την τράπεζα. Τσακωμένος και εσύ με τον γκούγκλη? https://www.tilefonikos-katalogos.gr/arithmos/2111073880
Glikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τσακωμένος και εσύ με τον γκούγκλη? https://www.tilefonikos-katalogos.gr/arithmos/2111073880 Τον είχα ψάξει τον αριθμό και το είδα αυτό στο link αλλά αρκετοί λένε για απάτη γι'αυτό ρώτησα εδώ μήπως είχε κανείς παρόμοια εμπειρία. Με παραξένεψε κυρίως που δεν ήξερε τον αριθμό η υπάλληλος όταν πήρα στα κεντρικά. Θα πάω αύριο στην τράπεζα να ρωτήσω.
HALF EVIL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Glikos είπε Τον είχα ψάξει τον αριθμό και το είδα αυτό στο link αλλά αρκετοί λένε για απάτη γι'αυτό ρώτησα εδώ μήπως είχε κανείς παρόμοια εμπειρία. Με παραξένεψε κυρίως που δεν ήξερε τον αριθμό η υπάλληλος όταν πήρα στα κεντρικά. Θα πάω αύριο στην τράπεζα να ρωτήσω. Το καλύτερο θα έλεγα είναι αν θέλεις να πάρεις πιστωτική, να μπεις στο e banking και να κάνεις εσύ πρωτοβουλα τις ενέργειες. Όσο για τον αριθμό νομίζω ότι κάποτε και εμένα με είχαν πάρει από ΕΤΕ και άρχιζε 211.... αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από HALF EVIL 2
nick_souvlaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Glikos είπε Τον είχα ψάξει τον αριθμό και το είδα αυτό στο link αλλά αρκετοί λένε για απάτη γι'αυτό ρώτησα εδώ μήπως είχε κανείς παρόμοια εμπειρία. Με παραξένεψε κυρίως που δεν ήξερε τον αριθμό η υπάλληλος όταν πήρα στα κεντρικά. Θα πάω αύριο στην τράπεζα να ρωτήσω. Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα και πες τηλέφωνο ή όνομα εταιρείας, άμα σου είπαν. Εμένα με είχαν πάρει έτσι από μία εταιρεία για κάρτα, ζήτησα το όνομα της εταιρείας, email που θα στείλω τα στοιχεία και μαζί με το τηλέφωνο τα τσέκαρα όλα με την AlphaBank. Η κοπέλα της AlphaBank κατευθείαν μου είπε ότι είναι επίσημοι συνεργάτες. Πληροφοριακά τα έστειλα όλα και βγήκε κανονικα η κάρτα Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από nick_souvlaki 2
Glikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα και πες τηλέφωνο ή όνομα εταιρείας, άμα σου είπαν. Εμένα με είχαν πάρει έτσι από μία εταιρεία για κάρτα, ζήτησα το όνομα της εταιρείας, email που θα στείλω τα στοιχεία και μαζί με το τηλέφωνο τα τσέκαρα όλα με την AlphaBank. Η κοπέλα της AlphaBank κατευθείαν μου είπε ότι είναι επίσημοι συνεργάτες. Πληροφοριακά τα έστειλα όλα και βγήκε κανονικα η κάρτα Thanks. Μόνο τηλ ξέρω, αλλά στα κεντρικά της Εθνικής η υπάλληλος δεν ήξερε το τηλ που της έδωσα. Θα πάω αύριο να ρωτήσω από κοντά. 3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Το καλύτερο θα έλεγα είναι αν θέλεις να πάρεις πιστωτική, να μπεις στο e banking και να κάνεις εσύ πρωτοβουλα τις ενέργειες. Όσο για τον αριθμό νομίζω ότι κάποτε και εμένα με είχαν πάρει από ΕΤΕ και άρχιζε 211.... αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Ναι ακούγεται ορθό. Θα πάω πρώτα τράπεζα αύριο και μετά ανάλογα το τι μου πουν ή θα δοκιμάσω μέσω e-banking ή θα μιλήσω με την εκπρόσωπο πάλι την Παρασκευή. Δεν καίγομαι να βγάλω άμεσα πιστωτική αλλά αν κάτσει η φάση θα φανεί χρήσιμη σε καμιά αγορά με άτοκες δόσεις. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από Glikos
Joshua21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, Glikos είπε Τον είχα ψάξει τον αριθμό και το είδα αυτό στο link αλλά αρκετοί λένε για απάτη γι'αυτό ρώτησα εδώ μήπως είχε κανείς παρόμοια εμπειρία. Με παραξένεψε κυρίως που δεν ήξερε τον αριθμό η υπάλληλος όταν πήρα στα κεντρικά. Θα πάω αύριο στην τράπεζα να ρωτήσω. Εγώ πάλι με μια σύντομη ματιά μόνο έναν είδα να λέει πως είναι απάτη, ενώ πάρα πολλοί λένε πως είναι όντως συνεργάτες της Εθνικής. Επίσης καθόλου παράξενο που δεν ήξερε η υπάλληλος τον αριθμό, σιγά μην γνωρίζουν όλους τους αριθμούς που χρησιμοποιούν οι συνεργάτες της. Πάντως αν θέλεις κάρτα, κάνε απευθείας την αίτηση στο site της Εθνικής. 2
Glikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι με μια σύντομη ματιά μόνο έναν είδα να λέει πως είναι απάτη, ενώ πάρα πολλοί λένε πως είναι όντως συνεργάτες της Εθνικής. Επίσης καθόλου παράξενο που δεν ήξερε η υπάλληλος τον αριθμό, σιγά μην γνωρίζουν όλους τους αριθμούς που χρησιμοποιούν οι συνεργάτες της. Πάντως αν θέλεις κάρτα, κάνε απευθείας την αίτηση στο site της Εθνικής. Γενικά δεν εμπιστεύομαι τέτοιες τηλεφωνικές 'προσφορές', όχι ότι απαραίτητα είναι scam η συγκεκριμένη. Δεν μου είπε στο τηλ ότι είναι από εταιρία που συνεργάζεται από Εθνική, αλλά πιθανός να ισχύει. Θα πάω να ρωτήσω αύριο και μετά θα πράξω αναλόγως. Δεν ήμουν σε φάση αναζήτησης πιστωτικής αλλά αν βγει, καλοδεχούμενη, για τις άτοκες δόσεις και μόνο. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από Glikos
colonel32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Bitbit είπε απο τη στιγμή που βγάλεις κάρτα δε στη κόβουν κι ας είσαι άνεργος. Αρκεί να πληρώνεις κανονικά. Είναι πολλοί που δε την χρησιμοποιούν αλλά δε την κόβουν διότι μετά δε πρόκειται να τους εγκριθεί μιας και έχουν μείνει άνεργοι. Εμένα μου ήρθε η ανανέωση χωρίς να το ζητήσω, χωρίς να με ρωτήσουν, Θεωρείται αυτονόητο ότι συνεχίζω.... Οκ και εγώ σου λέω ότι συνάδελφος μου είπε ότι πλήρωνε για ένα μεγάλο διάστημα μόνο την ελάχιστη καταβολή και ίσως και κάτι ψιλά παραπάνω.Αλλά ανανέωση έκανε κανονικά η τράπεζα μαζί του.Το πληρώνεις κανονικά είναι και το πληρώνω την ελάχιστη καταβολή εφόσον το δικαίωμα αυτό υπάρχει και κάποιοι το βλέπουν και ως πλεονέκτημα γιατί όχι;
Bitbit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 57 λεπτά πριν, colonel32 είπε Οκ και εγώ σου λέω ότι συνάδελφος μου είπε ότι πλήρωνε για ένα μεγάλο διάστημα μόνο την ελάχιστη καταβολή και ίσως και κάτι ψιλά παραπάνω.Αλλά ανανέωση έκανε κανονικά η τράπεζα μαζί του.Το πληρώνεις κανονικά είναι και το πληρώνω την ελάχιστη καταβολή εφόσον το δικαίωμα αυτό υπάρχει και κάποιοι το βλέπουν και ως πλεονέκτημα γιατί όχι; Αν πληρώνεις την ελάχιστη είσαι μια χαρά και η τράπεζα πολύ καλύτερα γιατί παίρνει και τους τόκους. Πρόβλημα εμφανίζεται όταν δεν πληρώνεις ούτε την ελάχιστη. Πλεονέκτημα ποιο εννοείς; Το να πληρώνεις την ελάχιστη; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα