Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Μια χαρά καημό έχουν, εαν δουλεύεις σε μεγάλη εταιρεία και δεν παίρνεις 500ε τον μήνα.

TS, στο είπα και πιο πάνω. Μίλα με την τράπεζα σου.

Εκκαθαριστικα κοιτανε, αν εισαι "μαυρος" απο καθυστερημενες δοσεις δανειων, δεν μπα να δουλευεις και στην μεγαλυτερη πολυεθνικη στην Ελλαδα, καρτα δεν περνεις!

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, filip123go είπε

Μια χαρά καημό έχουν, εαν δουλεύεις σε μεγάλη εταιρεία και δεν παίρνεις 500ε τον μήνα.

ε εντάξει, εγώ έχω μισθοδοσία στην ΕΤΕ, με καλό μισθό, και έχω αποπληρώσει και 2 δάνεια που είχα πρόωρα (στην ΕΤΕ), παρόλα αυτά δε μου έχουν προτείνει ποτέ κάρτα

στην Eurobank που έχω, ζήτησα διπλασιασμό πιστωτικού ορίου (από 2κ σε 4κ) και μου το έκαναν σε 2 μέρες

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
Δημοσ.

Πολλές φορές παίρνουν τηλέφωνο για να πουλήσουν πιστωτική κάρτα. Τώρα αν είναι από κάποιο τμήμα της τράπεζας ή εξωτερικός συνεργάτης δε το ξέρω. Εμένα με είχαν πάρει και πριν χρόνια. Προχώρησα τότε τη διαδικασία αλλά έφαγα άκυρο στην πορεία.

Και την πιστωτική που έχω τώρα έτσι την έβγαλα. Με πήραν τηλέφωνο και μου την πρότειναν. Δε θυμάμαι αν αφορμή ήταν κάποια άλλη συνομιλία με την τράπεζα.

Επίσης σε άλλη τράπεζα που είχα επισκεφτεί πριν κάτι μήνες, εκεί που μιλούσα με υπάλληλο και μου πρότεινε κάποιες επενδύσεις μου λέει, πιστωτική έχεις να βγάλουμε;

Δε το προχώρησα επειδή έχω κάρτα. Κάποιο διάστημα αργότερα με παίρνει ο ίδιος υπάλληλος για άλλο θέμα κι εκεί που μιλούσαμε μου λέει , είχαμε πει να βγάλουμε και την πιστωτική. 

Συμπέρασμα, προφανώς προωθούν και τις κάρτες διότι παίρνουν ποσοστά. Άρα δεν είναι απαραίτητα απάτη. 

Το αν είναι απάτη λίγο μυαλό να έχεις θα το καταλάβεις. Σε κάποιο σημείο θα σου ζητήσουν λεφτά ή κάτι παρόμοιο

Επίσης την πρώτη φορά που με πήραν, νομίζω ήμουν άνεργος και λέω με δουλεύουν και μου προτείνουν κάρτα, αφού δε θα εγκριθεί. Τους το λέω και μου λένε κάνε αίτηση και δε ξέρεις. Άρα επιβεβαιώνει την άποψη μου ότι χτυπάνε παντού κι όποιος κάτσει διότι παίρνουν προμήθεια

• Like 1
Δημοσ.

επίσης να προσθέσω ότι δε σου χαρίζουν κάτι. Σου ζητάνε να κάνεις αίτηση στην οποία μπορεί να πέσει άκυρο. δε σημαίνει ότι θα σου δώσουν την κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα με καλούν μια φορά το εξάμηνο για να μου προτείνουν χρεωστική της Eurobank τους λεω δε χρειάζομαι έχω ebanking, δεν είναι λογαριασμός που τον χρησιμοποιώ πέραν από λίγες και συγκεκριμένες δουλειές.

Τώρα για την πιστωτική που λες, μην δεχτείς τίποτα μέσω τηλεφώνου, έτσι κι αλλιώς για να βγαλεις πρέπει να πας στην τράπεζα με κάποια δικαιολογητικά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Εμένα με καλούν μια φορά το εξάμηνο για να μου προτείνουν χρεωστική της Eurobank τους λεω δε χρειάζομαι έχω ebanking, δεν είναι λογαριασμός που τον χρησιμοποιώ πέραν από λίγες και συγκεκριμένες δουλειές.

Τώρα για την πιστωτική που λες, μην δεχτείς τίποτα μέσω τηλεφώνου, έτσι κι αλλιώς για να βγαλεις πρέπει να πας στην τράπεζα με κάποια δικαιολογητικά. 

Χρεωστική σου προτείνουν;

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι της τράπεζας (το 2104848200). Οπότε απλά σου κάνανε από το τηλεφωνικό τους κέντρο μια πρόταση. Αν δεχτείς (και αν έχεις πλήρη μερίδα πελάτη) θα κάνουν αίτηση από εκεί. Αλλιώς πας στο κατάστημα. Ούτως ή άλλως, την σύμβαση σε περίπτωση που εγκριθεί θα πας να την υπογράψεις σε κατάστημα.

Επίσης όπως προανέφερε κάποιος, αν αγχώνεσαι με το τηλέφωνο και εφόσον θέλεις πιστωτική (μάθε όμως πρώτα τι είναι ε;) κάνε μια αίτηση από το internet banking μόνος σου και δες τα όλα με την ησυχία σου.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι σου προσφέρουν δηλαδή; Αυτη τη βγάζεις όποια στιγμή θες.

Τίποτα δεν προφέρουν απλά μου λένε να βγάλω χρωστική, εγώ τους λέω πως έχω αποκτήσει ebanking από το Φθινόπωρο και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω, συμφωνούν και μου λένε α οκ ότι είμαστε εντάξει τότε και τελειώνει η τηλεφωνική συνδιαλεξη. Μετά από λίγους μήνες πάλι θα με καλέσουν να με ρωτήσουν το ίδιο και εγώ θα τους απαντήσω τα ίδια κοκ. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Bitbit είπε

Συμπέρασμα, προφανώς προωθούν και τις κάρτες διότι παίρνουν ποσοστά. Άρα δεν είναι απαραίτητα απάτη. 

Προφανώς..

4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Τίποτα δεν προφέρουν απλά μου λένε να βγάλω χρωστική, εγώ τους λέω πως έχω αποκτήσει ebanking από το Φθινόπωρο και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω, συμφωνούν και μου λένε α οκ ότι είμαστε εντάξει τότε και τελειώνει η τηλεφωνική συνδιαλεξη. Μετά από λίγους μήνες πάλι θα με καλέσουν να με ρωτήσουν το ίδιο και εγώ θα τους απαντήσω τα ίδια κοκ. 

Χρεώνονται πλέον και οι "χρωστικές":P οπότε δεν είναι περίεργο. Άσε που εισπράττουν και προμήθειες από τις συναλλαγές στα POS.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Doubt είπε

Προφανώς..

Χρεώνονται πλέον και οι "χρωστικές":P οπότε δεν είναι περίεργο. Άσε που εισπράττουν και προμήθειες από τις συναλλαγές στα POS.

Σωστό κι αυτό. Στην attica βέβαια δεν μας χρεώνουν τίποτα για την έκδοση χρεωστικής. Στην άλλη απλά δεν είναι αναγκαίο να βγάλουμε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panostza είπε

Ούτως ή άλλως, την σύμβαση σε περίπτωση που εγκριθεί θα πας να την υπογράψεις σε κατάστημα.

δεν είναι απαραίτητο αυτό. Κι αφού δεν ήταν απαραίτητο ούτε πριν φαντάζομαι ένας λόγος παραπάνω αυτή την περίοδο.

Βέβαια ποτέ δε ξέρεις διότι ενώ έβγαλα την πιστωτική στέλνοντας τα έγγραφα με courier, από άλλη τράπεζα μου ζητάνε επικαιροποίηση των στοιχείων κι ενώ τους είπα δε γίνεται αυτή την περίοδο να πάω στο κατάστημα οπότε θα τα στείλω με mail, μου ρίξανε άκυρο. όταν μπορέσεις μου λένε. Υποψιάζομαι για να με στριμώξουν με κανένα πρόγραμμα τους όπως είχαν κάνει και άλλη φορά προσπαθώντας να μου πουλήσουν ασφάλειες, αμοιβαία κεφάλαια και ούτε θυμάμαι τι άλλο είχαν βγάλει στον πάγκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...