Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με παίρνουν τηλέφωνο καποια εταιρεία και μου χαρίζει πιστωτική της Εθνικής τράπεζας mastercard. Μια ζωή είχα χρεωστική. 

Αφου σου δεσμεύει όλο το ποσό όταν κάνεις δόσεις, τι έχω να κερδίσω απο αυτό; κάποια θετικά έχει; έχει και καποια συνδρομή αλλα μου είπε οτι θα συνδέσω κάτι και θα γίνει δωρεάν.

Επεξ/σία από pascalia2
  • Like 1
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν χαρίζονται οι πιστωτικές κάρτες.

Απάτη είναι, μην το ζορίζουμε. Ξέχνα το και πάνε παρακάτω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pascalia2 είπε

αλλα μου είπε οτι θα συνδέσω κάτι και θα γίνει δωρεάν.

Τι ακριβώς θα συνδέσεις; Εμενα μου είχαν βγάλει πιστωτική μαζί με της μισθοδοσίας. Ακόμα στον φάκελο είναι. Αν ποτέ την χρειαστώ, θα την ενεργοποιήσω.
Αν πληρώνεις στην ώρα σου τις δώσεις, δεν θα έχεις θέμα με την πιστωτική.   

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Τι ακριβώς θα συνδέσεις; Εμενα μου είχαν βγάλει πιστωτική μαζί με της μισθοδοσίας. Ακόμα στον φάκελο είναι. Αν ποτέ την χρειαστώ, θα την ενεργοποιήσω.
Αν πληρώνεις στην ώρα σου τις δώσεις, δεν θα έχεις θέμα με την πιστωτική.   

αυτό μου λένε και μένα για μισθοδοσίες. Υπάρχει μια ετήσια συνδρομή 30ε νομίζω.

Τι κερδίζεις απ τις δόσεις αφου σου δεσμεύει όλο το ποσό.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε

Δεν χαρίζονται οι πιστωτικές κάρτες.

Απάτη είναι, μην το ζορίζουμε. Ξέχνα το και πάνε παρακάτω.

Λίγο περίεργα είναι αυτά που λέει ο TS , αλλά δεν είναι απαραίτητα απάτη. Και εμένα με έχει πάρει πολλές φορές (η ίδια η τράπεζα βέβαια) για διάφορες "προσφορές", με πιο πρόσφατη, αυτή που σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις overdraw από τον λογαριασμό μισθοδοσίας σου..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Λίγο περίεργα είναι αυτά που λέει ο TS , αλλά δεν είναι απαραίτητα απάτη. Και εμένα με έχει πάρει πολλές φορές (η ίδια η τράπεζα βέβαια) για διάφορες "προσφορές", με πιο πρόσφατη, αυτή που σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις overdraw από τον λογαριασμό μισθοδοσίας σου..

Ωραία τα λέμε σε 15 μέρες που θα γραφεί νέο τοπικ "Βοήθεια μου έκλεψαν λεφτά από την κάρτα!".

Δεν θα ασχοληθώ άλλο προφανώς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pascalia2 είπε

αυτό μου λένε και μένα για μισθοδοσίες. Υπάρχει μια ετήσια συνδρομή 30ε νομίζω.

Τι κερδίζεις απ τις δόσεις αφου σου δεσμεύει όλο το ποσό.

Δεν σου δεσμεύει όλο το ποσό. Κάθε μήνα σου τραβάει αυτόματα κατευθείαν με το που πληρώνεσαι την δόση.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pascalia2 είπε

με παίρνουν τηλέφωνο καποια εταιρεία και μου χαρίζει πιστωτική της Εθνικής τράπεζας mastercard. Μια ζωή είχα χρεωστική. 

Αφου σου δεσμεύει όλο το ποσό όταν κάνεις δόσεις, τι έχω να κερδίσω απο αυτό; κάποια θετικά έχει; έχει και καποια συνδρομή αλλα μου είπε οτι θα συνδέσω κάτι και θα γίνει δωρεάν.

Έχεις καταλάβει λάθος το πως δουλεύει η πιστωτική, δεν σου δεσμεύει όλο το ποσό όταν κάνεις δόσεις, απλά το πιστωτικό όριο σου μειώνει. Για να κρίνεις αν αξίζει πρώτα από όλα πρέπει να κατανοήσεις τι ακριβώς είναι, ξεκίνα μαθαίνοντας τα βασικά από δω:

https://www.e-biografiko.gr/πιστωτική-κάρτα-τ-είναι-πως-λειτουργε/

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Ωραία τα λέμε σε 15 μέρες που θα γραφεί νέο τοπικ "Βοήθεια μου έκλεψαν λεφτά από την κάρτα!".

Δεν θα ασχοληθώ άλλο προφανώς.

Δεν είμαι βλάκας να δώσω τον αριθμό μου. 

Δημοσ.

Ts , όπως και να έχει, στείλε ένα mail στην τράπεζα, αν δεν βαριέσαι, να έχουν το νου τους. Αν είναι απάτη στανταρ κάποιος θα την πατήσει. Και αν δικαιούσαι πιστωτική, να είσαι σίγουρος πως η τράπεζα σου πρώτη θα σε ζάλιζε να βγάλεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, filip123go είπε

Και αν δικαιούσαι πιστωτική, να είσαι σίγουρος πως η τράπεζα σου πρώτη θα σε ζάλιζε να βγάλεις.

καλά δεν έχουν κάναν καημό πλέον να σου πουλάνε πιστωτικές...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, pascalia2 είπε

δεν χαριζονται..... απατη ειναι, εδω και χρονια οι τραπεζες βγαζουν πιστωτικες με το σταγονόμετρο και μονο σε καλα εκκαθαριστικα!!!!!!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

καλά δεν έχουν κάναν καημό πλέον να σου πουλάνε πιστωτικές...

Μια χαρά καημό έχουν, εαν δουλεύεις σε μεγάλη εταιρεία και δεν παίρνεις 500ε τον μήνα.

TS, στο είπα και πιο πάνω. Μίλα με την τράπεζα σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

δεν χαριζονται..... απατη ειναι, εδω και χρονια οι τραπεζες βγαζουν πιστωτικες με το σταγονόμετρο και μονο σε καλα εκκαθαριστικα!!!!!!

ρε παλικάρι έχω βάλει τον αριθμό που με πήραν...πάλι απάτη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...