AlienTechGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 21 λεπτά πριν, Stu είπε Φίλε από τις 12 του μήνα θα αρχίσει η έκδοση το έψαξα το ίδιο μου βγάζει Η εξαργύρωση νομίζω θα αρχίσει από τις 12, όχι η έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpoly12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 ok, γιατι το σε 2 μερες θα ειναι διαθεσιμο μπερδευει. Σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Ενημερώθηκε η λίστα με εγκεκριμένο εξοπλισμό βλέπω. Κάποιο από τα Acer Aspire 5 και Lenovo IdeaPad 5 με ryzen 5 δε βλέπω βέβαια.. Αν βρείτε καμιά καλή πρόταση ~650€, με IPS οθόνη, 15άρι, ρίχτε τη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Με τη χρήση δυο κουπονιών, νομίζω αξίζει αυτό πάντως: https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/laptops/ola-ta-laptops/laptop-lenovo-15-6-v15-ada-(ryzen-3-3250u-4gb-256g Άσχετο. Έχει εκδοθεί σε κανέναν κάποιο κουπόνι; Εμένα είναι ακόμα στο «ελάτε σε δυο μέρες». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δε το βρίσκω στη λίστα εγκεκριμένων (και θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν χωρίς λειτουργικό). Η αδερφή μου ως δικαιούχος το έχει εκδώσει ναι (χθες). Εξαργύρωση από 12/4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δεν είχα πάρει καν είδηση ότι πρέπει να έχει και λειτουργικό. Υπάρχει άραγε κάποιο αξιοπρεπές στα 400€ ή να προβώ καλύτερα σε κάνα iPad; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soc_h Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Εξοπλισμός χωρίς ΛΣ δεν είναι επιλέξιμος (π.χ. FreeDOS, NoOS κ.λπ.). Σύντομα θα ανανεωθούν οι λίστες με tablet από Huawei και Samsung. Καθημερινά ελέγχονται αιτήματα εξοπλισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Είναι λίγο μπάχαλο ακόμα η φάση. Το μητρώο εγκεκριμένου εξοπλισμού ουσιαστικά αναρτήθηκε χθες αλλά καταστήματα όπως ο Κωτσόβολος είχαν ήδη από την περασμένη βδομάδα laptops επισημανσμένα ως "Ψηφιακή Μέριμνα εγκεκριμένο". Τo public π.χ. έχει ένα Lenovo ως εγκεκριμένο αλλά στο μητρώο δε το βρίσκω (ίσως προστεθεί αργότερα και το public το γνωρίζει ήδη αυτό?) Οπότε δε ξέρω ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις τι επιλογές υπάρχουν και να επιλέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soc_h Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, ribo7 είπε Είναι λίγο μπάχαλο ακόμα η φάση. Το μητρώο εγκεκριμένου εξοπλισμού ουσιαστικά αναρτήθηκε χθες αλλά καταστήματα όπως ο Κωτσόβολος είχαν ήδη από την περασμένη βδομάδα laptops επισημανσμένα ως "Ψηφιακή Μέριμνα εγκεκριμένο". Τo public π.χ. έχει ένα Lenovo ως εγκεκριμένο αλλά στο μητρώο δε το βρίσκω (ίσως προστεθεί αργότερα και το public το γνωρίζει ήδη αυτό?) Οπότε δε ξέρω ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις τι επιλογές υπάρχουν και να επιλέξεις. Όποιος βιάζεται να αναρτήσει εγκεκριμένο εξοπλισμό πριν τις οριστικές αποφάσεις, θα αναγκαστεί σε διορθώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μόλις ξεκίνησαν να εκδίδονται οι επιταγές, αφορά όλους εσάς που έγραφε μήνυμα να ξανά μπείτε μετά από 2 ημέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) γινεται χρηση voucher και ταυτόχρονη εκδοση τιμολογιου σε διαφορετικο αφμ ? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από kostakiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Ρωτάτε συνεχώς για τιμολόγιο , είναι σίγουρο πως θα μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο . Στη προκήρυξη λέει ότι πρέπει να εκδοθεί απόδειξη λιανικής .Αυτό σημαίνει ότι επιβαρύνεται φπα η κάθε αγορά λαπτοπ ή ταμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 21 ώρες πριν, soc_h είπε Όποιος βιάζεται να αναρτήσει εγκεκριμένο εξοπλισμό πριν τις οριστικές αποφάσεις, θα αναγκαστεί σε διορθώσεις. Δε ξέρουν τι τους γίνεται. Αυτό εδώ, το Public χθες το έβγαζε εγκεκριμένο και έγραφε "Διαθέσιμο από 12/4". https://www.public.gr/product/laptop-lenovo-ideapad-5-156-amd-ryzen-5-4500u8gb256gb-ssdamd-radeon-graphics-15are05-plus-antivirus-zonealarm-gia-2-eti/prod13397113pp/ Σήμερα το βγάζει "εξαντλημένο" (από κούραση?? 😝), ενώ σκέτο το laptop είναι διαθέσιμο https://www.public.gr/product/laptop-lenovo-ideapad-5-156-amd-ryzen-5-4500u8gb256gb-ssdamd-radeon-graphics-15are05/prod11720200pp/ Τι εξαντλήθηκε, το antivirus?? Δευτέρα θα γίνει μάχη προβλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, tempes είπε Ρωτάτε συνεχώς για τιμολόγιο , είναι σίγουρο πως θα μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο . Στη προκήρυξη λέει ότι πρέπει να εκδοθεί απόδειξη λιανικής .Αυτό σημαίνει ότι επιβαρύνεται φπα η κάθε αγορά λαπτοπ ή ταμπλετ Γιατί, αν εκδοθεί τιμολόγιο ΔΕΝ επιβαρύνεται με ΦΠΑ ? ΥΓ. Τι να το κάνεις το τιμολόγιο ? Να το βάλεις στα έξοδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Γιατί, αν εκδοθεί τιμολόγιο ΔΕΝ επιβαρύνεται με ΦΠΑ ? ΥΓ. Τι να το κάνεις το τιμολόγιο ? Να το βάλεις στα έξοδα ? Όχι, Λαπτοπ, ταμπλετ, κινητά, παχνιδομηχανες δεν επιβαρυνονται φπα στο 95% των επαγγελματιών. Και στην κυα έχω διαβάσει πως ειναι υποχρεωτική απόδειξη λιανικής. Κάνω κάπου λάθος ή είναι έτσι, γνωρίζει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα