Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΜΙΑ SAMSUNG QLED Q70T .ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΜΟΝΙΤΟΡ .ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI 2.1 ME THN GTX1070.ΣΤΟ NVIDIA PANEL ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ GSYNC ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ 3840Χ2100 ΣΤΑ 120 HZ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ 60HZ.ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ,ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ .ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ !EYXAΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Ξανά πέρνα τα nvidia drivers για αρχη

1 ώρα πριν, samaritis85 είπε

ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ

Εγώ βλέπω άλλα. Αν έχει άλλες προδιαγραφές στο κατάστημα, την επιστρέφεις (αν την πήρες για αυτόν τον σκοπό) 

Screenshot_20210324-105205_Opera.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, samaritis85 είπε

https://www.rtings.com/tv/tests/motion/g-sync-compatible

EΔΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ GSYNC

ΑΛΛΑ Τ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 120ΗΖ .ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ?ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ CUSTOM RESOLUTION ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ Η ΟΘΟΝΗ

Οκ το υποστηρίζει μέσω adaptive το gsync. Για 120hz θες hdmi 2.1, πράγμα που η κάρτα σου δεν έχει. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, samaritis85 είπε

ΑΑΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΕΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ ΠΟΛΥ

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΣΩ ADAPTIVE?

Ότι δεν έχει επίσημη υποστήριξη gsync, αλλά μέσω του adaptive το υποστηρίζει. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί, απλά προχώρησε σαν να έχει. Αν θες να μάθεις παραπάνω, google it. 

Δημοσ.
Στις 24/3/2021 στις 11:11 ΠΜ, samaritis85 είπε

ΑΑΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΕΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ ΠΟΛΥ

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΣΩ ADAPTIVE?

να ξερεις επειδη εχω και εγω μια 1070 καρτα γραφικων και αγορασα μια dell με hdmi δεν εβλεπε πανω απο 60hrz. μολις εβαλα Display Port ειδε και το G-sync και τα 144hrz. Γιατι κ εμενα η οθονη δεχετε το g-sync μεσω adaptive. οποτε δοκιμασε σιγουρα DP

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...