conqueror06 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μου γεννήθηκε αυτή η απορία σε μια συζήτηση που είχα σήμερα το πρωί με έναν φίλο που έχει ήδη mouse και πληκτρολόγιο razer και σκέπτεται να μεταφέρει το hardware σε ένα καινούργιο κουτί καθώς αυτό που έχει είναι λίγο παλιό. Μου είπε ότι τον έχει ενθουσιάσει αισθητικά η ιδέα να έχει ένα Razer case και συγκεκριμένα το Razer Tomahawk ATX. Αναριωτιέμαι αν πραγματικά προσφέρει περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό για να δικαιολογεί τα 230-250 ευρώ που κάνει? Πχ σε σύγκριση με το Corsair Obsidian 500D που έχω εγώ και το είχα αγοράσει αρκετά φθηνότερα, το οποίο επίσης έχει διπλό tempered glass και ακριβώς ίδιες δυνατότητες σε χώρους. Το έχει δει κανείς αυτό το case από κοντά?
solton57010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, conqueror06 είπε Μου γεννήθηκε αυτή η απορία σε μια συζήτηση που είχα σήμερα το πρωί με έναν φίλο που έχει ήδη mouse και πληκτρολόγιο razer και σκέπτεται να μεταφέρει το hardware σε ένα καινούργιο κουτί καθώς αυτό που έχει είναι λίγο παλιό. Μου είπε ότι τον έχει ενθουσιάσει αισθητικά η ιδέα να έχει ένα Razer case και συγκεκριμένα το Razer Tomahawk ATX. Αναριωτιέμαι αν πραγματικά προσφέρει περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό για να δικαιολογεί τα 230-250 ευρώ που κάνει? Πχ σε σύγκριση με το Corsair Obsidian 500D που έχω εγώ και το είχα αγοράσει αρκετά φθηνότερα, το οποίο επίσης έχει διπλό tempered glass και ακριβώς ίδιες δυνατότητες σε χώρους. Το έχει δει κανείς αυτό το case από κοντά? Φυσικά και δεν αξίζει εκτός αν νομίζει κανείς ότι το Razer Chroma Underglow δίνει παραπάνω fps.Παρόμοιο κουτί https://www.skroutz.gr/s/24477205/Lian-Li-Lancool-205-Black.html χωρίς το type C και το Chroma Underglow. Πραγματικά αν εχεις budget τα 220 υπάρχουν άπειρα κουτιά ποιοτικότερα για να διαλέξεις τόσο από την Lian Li όσο και από άλλες μάρκες fractal,corsair κτλπ. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από solton57010 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα