drgallardo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπερα, στο λαπτοπ μου το Dell Inspiron 17R (N7110), εχουν σταματησει να λειτουργουν οι δυο usb 3.0 θυρες, απο τις τρεις που εχει συνολικα. Η αλλη ειναι μια 2.0 και λειτουργει. Απο τη στιγμη που διεγραψα στο Device Manager στο universal serial bus controllers κατι με logic, το οποιο ηταν λαθος εννοειται, σταματησαν να λειτουργουν. Δλδ ειναι νεκρες, συνδεω κατι και δεν ανταποκρινεται ο υπολογιστης. Επειδη δεν θελω αυτη τη στιγμη να κανω φορματ, μπορειτε να μου προτεινετε κατι; Ισως καποιους οδηγους; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catmaster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Θα μπεις στο device manager και θα κατέβεις στο σημείο που γράφει universal serial bus controller ,θα ανοίξεις αυτό το drop-down menu και λογικά εκει θα γράφει κάπου usb 3.0 host controller , η usb root hub η μπορεί απλά να έχει και κάποια συσκευή με ερωτηματικό και να μην την αναγνωρίζει. Δεξί κλικ πάνω εκει και επιλέγεις "update driver" και browse my system for driver software (κάπως έτσι θα το γραφει αν θυμαμαι καλα) , μετα το αφήνεις να τρέξει και θα δεις αν εχει κανει update και βλέπει κανονικα usb 3 θύρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drgallardo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω! Παρολα αυτα, σημερα ανοιγοντας το πισι ειδα οτι αυτο που ειχα σβησει απτο device manager ειχε επανελθει απο μονο του (ενω ειχα κανει την προηγουμενη μερα τουλ. 5 επανεκκινησεις) και οι δυο θυρες 3.0 λειτουργουσαν παλι. Πώς εμφανιστηκε απο μονο του δε μπορω να καταλαβω. Ομως εχω ενα αλλο θεμα. Εχω ενα hub με 4 υποδοχες 3.0, οπου εχω συνδεσει ενα ποντικι και ενα πληκτρολογιο ασυρματα. Μολις συνδεω και τον εξωτερικο σκληρο παγωνουν ολα και δε λειτουργει τιποτα. Σαν να μην εχει αρκετη παροχη ρευματος το πισι να δωσει σε ολα. Οταν αφαιρω τον σκληρο λειτουργουν ολα παλι αψογα. Καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, drgallardo είπε Ευχαριστω! Παρολα αυτα, σημερα ανοιγοντας το πισι ειδα οτι αυτο που ειχα σβησει απτο device manager ειχε επανελθει απο μονο του (ενω ειχα κανει την προηγουμενη μερα τουλ. 5 επανεκκινησεις) και οι δυο θυρες 3.0 λειτουργουσαν παλι. Πώς εμφανιστηκε απο μονο του δε μπορω να καταλαβω. Ομως εχω ενα αλλο θεμα. Εχω ενα hub με 4 υποδοχες 3.0, οπου εχω συνδεσει ενα ποντικι και ενα πληκτρολογιο ασυρματα. Μολις συνδεω και τον εξωτερικο σκληρο παγωνουν ολα και δε λειτουργει τιποτα. Σαν να μην εχει αρκετη παροχη ρευματος το πισι να δωσει σε ολα. Οταν αφαιρω τον σκληρο λειτουργουν ολα παλι αψογα. Καμια ιδεα; Ο εξωτερικός δίσκος με usb τροφοδοσία συνήθως δυσκολεύεται πάνω στο usb hub καθώς το hub αδυνατεί να του δώσει την ισχύ που χρειάζεται. Συνεπώς αυτό που σου συνέβη δεν είναι ανησυχητικό,απλά βάλε τον δίσκο απ' ευθείας σε μια θύρα usb του laptop και θα είσαι ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα