Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω για πρώτη φορά ένα πρόβλημα, όταν παίζω κάποιο game ύστερα από κάνα 20λεπτο συνήθως, αλλά μπορεί και ύστερα από καμιά ώρα το παιχνίδι κολλάει και μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τον driver. Έκανα αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Με τα πολλά κατέβασα το cleanup utility, διέγραψα τους drivers και το πρόγραμμα της amd μου πρότεινε να κατεβάσω την έκδοση 20.11.2 η οποία κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη που τότε δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; Έχω την Radeon R9 270X.

Ευχαριστώ

Screenshot_1.png

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχεις πειράξει καθόλου τα ρολόγια της κάρτας? Έχεις κάνει overclock? Το συγκεκριμένο μήνυμα νομίζω είναι αρκετά γενικό, αλλά εμένα μου το πέταγε με συγκεκριμένα timings που είχα πειράξει στο radeon software. 

Δημοσ.

GTA V και battlefield 1 παίζω μόνο αυτή τη περίοδο. Πρώτη φορά το παρατήρησα στο gta v αφού πρώτα μου πέταγε και ERR_GFX_D3D_INIT, που ούτε σε αυτό έχω βρει λύση απλά παίζω σε windowed και δεν βγάζει πλέον αυτό το error. Αυτό το σάιτ το είδα το πρωί και χρησιμοποίησα το System File Checker έπαιξα αρκετή ώρα κομπλέ κι εκεί που πίστευα ότι έφτιαξε το θέμα μου το ξανάκανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μας πείτε την υπόλοιπη σύνθεση; Πότε άρχισαν τα προβλήματα, έτσι ξαφνικά; Παίζετε εδώ και καιρό και χωρίς να αλλάξει κάτι, ξεκίνησε το πρόβλημα; Μετά από αναβάθμιση οδηγών; Πρέπει να δούμε τί άλλαξε softwareika και εφόσον αποκλείσουμε θέμα λογισμικού να πάμε στο hardware. 

Επεξ/σία από noble
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Intel i5 4300

Amd Radeon R9 270X

8 gb ram

Είχα να παίξω για ένα διάστημα και ξεκίνησα πριν ένα μήνα περίπου. Έκανα αναβάθμιση τους drivers σίγουρα αυτό θα φταίει γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο αλλά ενώ ακολουθώ τα βήματα που κάνανε οι άλλοι δεν μου επιλύεται το πρόβλημα και έχω κάνει σίγουρα άλλη μια φορά update τους drivers από τότε που εμφανίστηκε το πρόβλημα αλλά δεν επιλύθηκε .

Επεξ/σία από Milti Pepo
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Το δοκίμασα κι αυτό και πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από θερμοκρασίες η memory errors είσαι οκ; 

Επίσης αν έχεις εγκαταστημένο κάποιο πρόγραμμα από τον κατασκευαστή (εκτός από τους drivers) που επηρεάζει τη κάρτα γραφικών, μπορεί να φταίει. 

Επεξ/σία από Phaethonas
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Milti Pepo είπε

Είχα να παίξω για ένα διάστημα και ξεκίνησα πριν ένα μήνα περίπου. Έκανα αναβάθμιση τους drivers σίγουρα αυτό θα φταίει γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο

Παλιότερο driver βάλε.

Πολύ παλιά κάρτα έχεις, δεν έχεις λόγο να βάζεις νέους drivers. Εκτός αν έχεις όρεξη να ψάχνεσαι, όπως καλή ώρα τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...