Milti Pepo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω για πρώτη φορά ένα πρόβλημα, όταν παίζω κάποιο game ύστερα από κάνα 20λεπτο συνήθως, αλλά μπορεί και ύστερα από καμιά ώρα το παιχνίδι κολλάει και μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τον driver. Έκανα αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Με τα πολλά κατέβασα το cleanup utility, διέγραψα τους drivers και το πρόγραμμα της amd μου πρότεινε να κατεβάσω την έκδοση 20.11.2 η οποία κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη που τότε δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; Έχω την Radeon R9 270X. Ευχαριστώ
Sarevok19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, έχεις πειράξει καθόλου τα ρολόγια της κάρτας? Έχεις κάνει overclock? Το συγκεκριμένο μήνυμα νομίζω είναι αρκετά γενικό, αλλά εμένα μου το πέταγε με συγκεκριμένα timings που είχα πειράξει στο radeon software.
Milti Pepo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Όχι δεν έχω πειράξει καθόλου την κάρτα, δεν έχω γνώσεις πάνω σε αυτά τα θέματα και τα αποφεύγω.
mindphreak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα ποια εκδοση drivers εχεις κατεβάσει? Εισαι με τα BETA?
Milti Pepo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, όχι έχω την έκδοση 20.11.2 που έχει κυκλοφορήσει από τον Νοέμβριο
noble Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 https://linustechtips.com/topic/1280618-what-causing-this-amd-driver-timeout-error/ Για δείτε αυτά μήπως και...
Milti Pepo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 GTA V και battlefield 1 παίζω μόνο αυτή τη περίοδο. Πρώτη φορά το παρατήρησα στο gta v αφού πρώτα μου πέταγε και ERR_GFX_D3D_INIT, που ούτε σε αυτό έχω βρει λύση απλά παίζω σε windowed και δεν βγάζει πλέον αυτό το error. Αυτό το σάιτ το είδα το πρωί και χρησιμοποίησα το System File Checker έπαιξα αρκετή ώρα κομπλέ κι εκεί που πίστευα ότι έφτιαξε το θέμα μου το ξανάκανε.
noble Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Να μας πείτε την υπόλοιπη σύνθεση; Πότε άρχισαν τα προβλήματα, έτσι ξαφνικά; Παίζετε εδώ και καιρό και χωρίς να αλλάξει κάτι, ξεκίνησε το πρόβλημα; Μετά από αναβάθμιση οδηγών; Πρέπει να δούμε τί άλλαξε softwareika και εφόσον αποκλείσουμε θέμα λογισμικού να πάμε στο hardware. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από noble
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Και κατέβασε τα τελευταία drivers και βλέπεις
Milti Pepo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Intel i5 4300 Amd Radeon R9 270X 8 gb ram Είχα να παίξω για ένα διάστημα και ξεκίνησα πριν ένα μήνα περίπου. Έκανα αναβάθμιση τους drivers σίγουρα αυτό θα φταίει γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο αλλά ενώ ακολουθώ τα βήματα που κάνανε οι άλλοι δεν μου επιλύεται το πρόβλημα και έχω κάνει σίγουρα άλλη μια φορά update τους drivers από τότε που εμφανίστηκε το πρόβλημα αλλά δεν επιλύθηκε . Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από Milti Pepo
Milti Pepo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Το δοκίμασα κι αυτό και πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να λυθεί το πρόβλημα.
Phaethonas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Από θερμοκρασίες η memory errors είσαι οκ; Επίσης αν έχεις εγκαταστημένο κάποιο πρόγραμμα από τον κατασκευαστή (εκτός από τους drivers) που επηρεάζει τη κάρτα γραφικών, μπορεί να φταίει. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από Phaethonas
Milti Pepo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Ναι δεν έχω άλλα errors ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει. Άλλο πρόγραμμα δεν έχω από τον κατασκευαστή.
kkatzos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, Milti Pepo είπε Είχα να παίξω για ένα διάστημα και ξεκίνησα πριν ένα μήνα περίπου. Έκανα αναβάθμιση τους drivers σίγουρα αυτό θα φταίει γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο Παλιότερο driver βάλε. Πολύ παλιά κάρτα έχεις, δεν έχεις λόγο να βάζεις νέους drivers. Εκτός αν έχεις όρεξη να ψάχνεσαι, όπως καλή ώρα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα