Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Επειδή δε θέλω να δώσω τσάμπα 600 ευρώ για πύργο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εγώ θέλω να κατεβάσω απλά το LoL, πρόγραμμα για δικό μου host και να μη σέρνεται για τα επόμενα έτη. Να έχει αντοχή στο χρονο. Δε θέλω δηλαδή να κατεβάσω 4-5 games, εγώ είμαι στο ps και στο xbox.

Ακριβώς τι εξαρτήματα χρειάζομαι; Μου είπαν τουλάχιστον η ram 8GB και επεξεργαστή τουλάχιστον 5ης γενιάς, αλλά παραπάνω δεν έμαθα, κάρτες γραφικών κτλ... Μπορεί κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;

Δημοσ.

Πωπω...με πήρε ο σοβάς στο μάτι....πολύ χτίσιμο 😁

Τι εννοείς δε θέλεις να δώσεις τσάμπα πύργο 600 ευρώ;

Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μπορεί να παίζει Lol; Σε τι ανάλυση και fps;

Πόσο είναι το διαθέσιμο budget;

Τα υπόλοιπα περιφερειακά υπάρχουν(οθόνη, mouse κτλ);

• Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MariaGerm είπε

Γεια σας! Επειδή δε θέλω να δώσω τσάμπα 600 ευρώ για πύργο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εγώ θέλω να κατεβάσω απλά το LoL, πρόγραμμα για δικό μου host και να μη σέρνεται για τα επόμενα έτη. Να έχει αντοχή στο χρονο. Δε θέλω δηλαδή να κατεβάσω 4-5 games, εγώ είμαι στο ps και στο xbox.

Ακριβώς τι εξαρτήματα χρειάζομαι; Μου είπαν τουλάχιστον η ram 8GB και επεξεργαστή τουλάχιστον 5ης γενιάς, αλλά παραπάνω δεν έμαθα, κάρτες γραφικών κτλ... Μπορεί κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;

Πειτε αναλυτικα τι χρησεις κανετε στον υπολογιστη, χωρις να παραλειψετε κατι ,και θα λαβετε τις καλυτερες οδηγιες απο τα παιδια.

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, benign είπε

Πειτε αναλυτικα τι χρησεις κανετε στον υπολογιστη, χωρις να παραλειψετε κατι ,και θα λαβετε τις καλυτερες οδηγιες απο τα παιδια

Δεν κάνω και κάτι ιδιαίτερο. Σερφαρω στα σοσιαλ, τηλεργασια, τηλεκπαίδευση, κάποιο game λχ lol. 

Τα λοιπά περιφερειακά υπάρχουν, ενσύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο κτλ. 

Απλά λόγω του ότι πρέπει να κάνω δικό μου host, ο φορητός υπολογιστής δεν μπορεί υποστηρίξει τίποτα. Σκεφτείτε ότι η μνήμη ram είναι 2 GB. 

Δε γνωρίζω τίποτα από υπολογιστές, είμαι βασικός χρήστης. Κάποιοι γνωστοί με παρέπεμψαν εδώ διότι εσείς ξέρετε καλύτερα. 

Μέχρι 600 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Απλά μπήκα σε διάφορες σελίδες λ.χ. κοτσόβολος κι έχει πύργο με 600 ευρώ 4 GB και είναι πέμπτης γενιάς. Απ' όσο μου είπαν, καλύτερα με αυτά τα λεφτά να χτίσω κομμάτι κομμάτι τον πύργο παρά να αγοράσω. 

Απλά δεν ξέρω τι να επιλέξω, είμαι παντελώς άσχετη.

Δημοσ.

Ωραία, τώρα έχουμε βάση να προχωρήσουμε.

Σίγουρα από 5th gen επεξεργαστή θα βγάλουμε κάτι καλύτερο

Σημαντική προϋπόθεση για οτι πούμε είναι να μπορείς να εγκαταστήσεις λειτουργικό μόνη σου, με ένα κλειδί αγορασμένο στα 5 ευρώ, σε διαφορετική περίπτωση η εγκατάσταση από κατάστημα κοστίζει περίπου στα 120 ευρώ και θα πρέπει να υπολογιστεί στο budget

Τα καλά νέα είναι οτι το lol δεν έχει αυξημένες απαιτήσεις από γραφικά και καλύπτεται από τα ενσωματωμένα ενός σημερινού cpu.

θα σου δώσω μια πρόταση να έχεις σαν βάση, θα δώσουν ενδεχομένως κι άλλες οι συμφορουμίτες, οτι απορία έχεις ρωτάς και απαντάμε.

Υποχρεωτικά πάμε από ένα κατάστημα ώστε να σου στήσει και τα πράγματα μέσα

To build είναι από eshop με σημερινές τιμές-διαθεσιμότητες

eshop.PNG.089ecf843392bafa99988d840c8c5009.PNG

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πειραζει που δεν ξερεις απο υπολογιστες, ολοι ειμαστε ασχετοι σε καποια θεματα και πιο σχετικοι σε καποια αλλα.

Αλλα επειδη ο καθε ανθρωπος ειναι εντελως ξεχωριστη και ατομικη περιπτωση,χρειαζεται μεγαλη αναλυτικοτητα και λεπτομερεια.Ας πουμε παιζεις μονο lol η μπορει να σε ενδιαφερει στο μελλον ενα πιο καλο και απαιτητικο game? To αποκλειεις? Αν ναι,τοτε μπορει να σου βγει πολυ φτηνη συνθεση αν ομως πεις,οχι και αφησεις περιθωριο στο μελλον να παιξεις πιο απαιτητικα games ,τοτε αλλαζει κατα πολυ το πραγμα.

Επισης ανεφερες ''hosting''. Τι ακριβως εννοεις και κανεις?Υπαρχουν πολλες εννοιες με αυτο τον ορο.

Στο site θα σε βοηθησουμε σιγουρα και καλα εκανες και εγραψες εδω,αλλα απο το 2010 υπαρχει αυτος ο οδηγος σε οσους θελουν να κανουν οπως εσυ ενα καινουργιο pc. Συμπληρωσε τον και θα εχεις πιο ουσιαστικη βοηθεια :   (απαντησε στις ερωτησεις)

Επεξ/σία από benign
  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Ωραία, τώρα έχουμε βάση να προχωρήσουμε.

Σίγουρα από 5th gen επεξεργαστή θα βγάλουμε κάτι καλύτερο

Σημαντική προϋπόθεση για οτι πούμε είναι να μπορείς να εγκαταστήσεις λειτουργικό μόνη σου, με ένα κλειδί αγορασμένο στα 5 ευρώ, σε διαφορετική περίπτωση η εγκατάσταση από κατάστημα κοστίζει περίπου στα 120 ευρώ και θα πρέπει να υπολογιστεί στο budget

Τα καλά νέα είναι οτι το lol δεν έχει αυξημένες απαιτήσεις από γραφικά και καλύπτεται από τα ενσωματωμένα ενός σημερινού cpu.

θα σου δώσω μια πρόταση να έχεις σαν βάση, θα δώσουν ενδεχομένως κι άλλες οι συμφορουμίτες, οτι απορία έχεις ρωτάς και απαντάμε.

Υποχρεωτικά πάμε από ένα κατάστημα ώστε να σου στήσει και τα πράγματα μέσα

To build είναι από eshop με σημερινές τιμές-διαθεσιμότητες

eshop.PNG.089ecf843392bafa99988d840c8c5009.PNG

Ευχαριστώ πολύ!

9 λεπτά πριν, benign είπε

Δεν πειραζει που δεν ξερεις απο υπολογιστες, ολοι ειμαστε ασχετοι σε καποια θεματα και πιο σχετικοι σε καποια αλλα.

Αλλα επειδη ο καθε ανθρωπος ειναι εντελως ξεχωριστη και ατομικη περιπτωση,χρειαζεται μεγαλη αναλυτικοτητα και λεπτομερεια.Ας πουμε παιζεις μονο lol η μπορει να σε ενδιαφερει στο μελλον ενα πιο καλο και απαιτητικο game? To αποκλειεις? Αν ναι,τοτε μπορει να σου βγει πολυ φτηνη συνθεση αν ομως πεις,οχι και αφησεις περιθωριο στο μελλον να παιξεις πιο απαιτητικα games ,τοτε αλλαζει κατα πολυ το πραγμα.

Επισης ανεφερες ''hosting''. Τι ακριβως εννοεις και κανεις?Υπαρχουν πολλες εννοιες με αυτο τον ορο.

Στο site θα σε βοηθησουμε σιγουρα και καλα εκανες και εγραψες εδω,αλλα απο το 2010 υπαρχει αυτος ο οδηγος σε οσους θελουν να κανουν οπως εσυ ενα καινουργιο pc. Συμπληρωσε τον και θα εχεις πιο ουσιαστικη βοηθεια :   (απαντησε στις ερωτησεις)

Τέλεια, να είστε καλά!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ιδιο μηκος κυματος με τον nick μια συνθεση intel απο www.kavatza.gr

Εγω προσπαθησα να χωρεσω και μια καρτουλα γραφικων να υπαρχει σε περιπτωση που χρειαστει η για καλυτερη εμπειρια με το lol η καποιο αλλο game.

Μαλιστα επειδη βλεπω hosting κλπ υποθετω και αρχεια οποτε εβαλα 250αρη δισκο για λειτουργικο και εναν δισκο hdd 1ΤΒ για αποθηκη.

Το καταστημα προσφερει δωρεαν συναρμολογηση.

822545600_Screenshot_2021-03-23(1).png.520aa49348bfd551a8914ebce89e0672.png

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Στο ιδιο μηκος κυματος με τον nick μια συνθεση intel απο www.kavatza.gr

Εγω προσπαθησα να χωρεσω και μια καρτουλα γραφικων να υπαρχει σε περιπτωση που χρειαστει η για καλυτερη εμπειρια με το lol η καποιο αλλο game.

Μαλιστα επειδη βλεπω hosting κλπ υποθετω και αρχεια οποτε εβαλα 250αρη δισκο για λειτουργικο και εναν δισκο hdd 1ΤΒ για αποθηκη.

Το καταστημα προσφερει δωρεαν συναρμολογηση.

822545600_Screenshot_2021-03-23(1).png.520aa49348bfd551a8914ebce89e0672.png

1000 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...