Προς το περιεχόμενο

INTEL XEON CPU

Brother_Paul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia 8elw na ftiaxw ena dynato systhma kai skaeftomai na valw 2 intel xeon 2.8 me thn ASUS PC-DL DELUXE. Epeidh h timh mou ftanei arketa 8a mporousa na valw enan athlon 64 FX kai na exw ikanopoihtikh isxu h einai tetoia h diafora pou a3izei ta lefta ths? H pali o p4 extreme edition 8a me kalyptei toso stis akraies periptwseis? Den einai toso 8ema xrhmatwn oso 8ema ikanopoihshs tou katanalwtikou mou vitsioy...

y.g:den eixa pote AMD opote den exw empeiria gi auto ki oi erwthseis.

y.g.2:To pc mou einai p4 2.8 northwod me ASUS P4C800-Deluxe kai i giga kingston 400mhz.....vriste eleu8era....

Δημοσ.

Βασικά, το τρέχον PC του τον καλύπτει για κάθε χρήση. Οπότε, μάλλον το θέλει για καθαρά ψυχολογικούς λόγους (οπότε, αν έχει λεφτά για πέταμα, δεν μας πέφτει λόγος)...

Μεταξύ αυτών που λές πάντως Paul, έχω την αίσθηση πως σαν καθαρή δύναμη (μακάρι να την αξιοποιήσεις) οι dual-XEON είναι ισχυρότερη λύση. Προσωπικά, θα πρότεινα FX, αλλά δεν είμαι ενήμερος για τα chipsets που παίζουν αυτόν τον καιρό. Περίμενε κάποιους να σε διαφωτίσουν στο τελευταίο θέμα...

Δημοσ.

Βασικά οι Dual Xeon είναι πολύ καλύτεροι σε ότι μπορούν να εκμεταλλευούν ως 2 ΗΤ επεξεργαστές. Σαν raw power ο FX είναι πολύ μπροστά. Έχω δει πχ ακριβώς αυτό το σύστημα και έναν FX να τρέχουν Photoshop και οι Xeon το ξέσκιζαν και το ακριβώς αντίθετο να συμβαίνει με το SuperPi.

Δημοσ.

α) Αν βάλεις τελικά Dual Xeon καλύτερα να καταφύγεις σε μητρικές της TYAN. Είναι εξειδικευμένη σε λύσεις με πολλαπλούς επεξεργαστές

β) http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1234&highlight=xeon

Ο Stratos (Stratos1 κατά insomnia). Για να μπορέσεις να κρίνεις κάποια πράγματα

γ) Το γεγονός οτι στα της μνήμης ο FX έχει το πάνω χέρι είναι φυσικά λόγω memory controller ενσωματωμένου στο chip (και όχι στο northbridge όπως είχε καθιερωθεί)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...