voulastaur Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το xbox original που έχω, Επειδή έχουν περάσει πολλλαααα χρόνια και δεν θυμαμαι ε΄χω καταλάβει ότι τελικα από αυτα που γραφει το internet του έχει γίνει hardmodding (αν το λέω καλά), γιατί βλέπω από κάτω σχισμένες οι ετικέτες, άρα είχε ανοιχτεί. Τώρα το πρόβλημα είναι ότι όταν το ανοίγω μου δείχνει πάνω αριστερά στην οθόνη το Logo evox και μετά φορτώνει το microsoft dashboard και όχι του evox. Να σας πώ ότι αυτό πρέπει να το κάνει πολλά χρόνια γιατί εγώ δεν θυμάμαι καθόλου από τα βίντεο που βλέπω το dashboard του evox. Εγω θυμάμαι που μου είχε πει αυτο που μου το εφτιαξε οτι θα κάνω reboot με το cd μέσα και θα βλέπω το logo και θα ξεκινάει το παιχνίδι. Υπάρχει τρόπος λοιπόν να το διορθώσω αυτό?. Βλέπω για ένα hexen bios, αλλά δεν τα καταλαβαίνω όλα στα αγγλικά. Εξηγήστε τα όσο πιο απλά γινεται. Ευχαριστώ πολυ Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από voulastaur
troi.g Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Αν υπαρχει τσιπακι , εξαρταται πιο τσιπακι εχει. Δοκιμασε να το ανοιξεις κρατωντας το power button για περιπου τρια δευτερολεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα