Z1A9 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Να μην τα πολυλογο τον πρωτο μηνα στην προτεργια εκανα παγια εντολη γιατι ετσι μου ειχαν πει οτι δεν θα πληρωσω εγγυηση. 2 μερες μετα την παγια εντολη μου ηρθε sms που ελεγε να πληρωσω και μετα να κανω παγια εντολη. Φυσικα εγω μετα τους πηρα τηλεφωνο να μου πουν τι θα κανω στην δικη μου περιπτωση αφου ηδη ειχα κανει την παγια εντολη και ο υπαληλος τους μου ειπε οτι ολα καλα και οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο επι λεξη. Εληξε η προθεσμια για τον εναντι και η παγια εντολη δεν εκτελεστηκε. Τους περνω τηλεφωνο και μου λενε καλα κατσε και θα δουμε και να μην συζηταμε για πραγματα που δεν εχουν γινει ακομα και μπορει και ισως και αυτα και οτι δεν εχει καταχωρησει ο υπαληλος τους την συνομιλια μας και δεν την βρισκουν. Τον εκαθαριστικο μου τον στελνουν με προσαυξηση 45% για ολους τους μηνες οχι μονο για τον πρωτο που ειναι αρκετα κατοσταρικα η διαφορα. Τους στελνω αιτημα γραπτως να μου στειλουν την συνομιλια που ειχα με τον υπαληλο τους (αφου λενε οτι οι συνομιλιες καταγραφονται) με screenshot απο το κινητο μου με την ακριβη ημερομηνια και ωρα και να ξαναβγαλουν τον εκαθαριστικο χωρις την προσαυξηση γιατι φταινε αυτοι που η παγια εντολη δεν εκτελεστηκε. Επισης δεν τους πληρωσα γιατι ετσι μου ειπε ο υπαληλος τους. Δεν απαντανε και τους ξαναπερνω τηλεφωνο που μου λενε οτι θα απαντησει η ομαδα διαχειρησης αλλα δεν ξερουν ποτε και για το sms που μου στειλαν. Γενικα οσες φορες τους εχω παρει τηλεφωνο (που περιμενεις κανα 20λεπτο να απαντησουν ενω αν εισαι υποψηφιος πελατης σε εχουν παρει αυτοι σε μισο λεπτο) δεν δειχνουν την παραμικρη διαθεση να εξυπηρετισουν και το μονο που κανουν ειναι να επαλαμβανουν οτι μου στειλαν sms... Τι θα κανατε εσεις στην θεση μου?
CaptainHog Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ασε τα τηλεφωνα και πηγαινε σε ενα φυσικο καταστημα (εχουν?? δεν γνωριζω αλλα λογικα θα εχουν) και ζητα να εξυπηρετηθεις απο τον προισταμενο του καταστηματος. Παρε τηλεφωνο και στα κεντρικα γραφεια της εταιρειας και πες και εκει τι εχει συμβει. κρατα μαζι αριθμους ωρες και γενικα οτι εχεις για να μπορεις να αποδειξεις αυτα που λες. Ξεκινα πρωτα απο ολα απο το φυσικο καταστημα και μετα μιλα με τα κεντρικα.
Z1A9 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, CaptainHog είπε Ασε τα τηλεφωνα και πηγαινε σε ενα φυσικο καταστημα (εχουν?? δεν γνωριζω αλλα λογικα θα εχουν) και ζητα να εξυπηρετηθεις απο τον προισταμενο του καταστηματος. Παρε τηλεφωνο και στα κεντρικα γραφεια της εταιρειας και πες και εκει τι εχει συμβει. κρατα μαζι αριθμους ωρες και γενικα οτι εχεις για να μπορεις να αποδειξεις αυτα που λες. Ξεκινα πρωτα απο ολα απο το φυσικο καταστημα και μετα μιλα με τα κεντρικα. Ειμαι Χανια δεν εχουν φυσικο καταστημα εδω.
CaptainHog Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 οκ. παρε τηλεφωνο στα κεντρικα γραφεια της εταιρειας. και ξεκινα παλι να λες. βασικα πρεπει να εχεις υπομονη αρκετη. Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 11, 141 21 Ν. Ηράκλειο Αττικής Fax: +30 210 3448555 Εάν καλείτε από κινητό τηλέφωνο: +30 210 3448500
Z1A9 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, CaptainHog είπε οκ. παρε τηλεφωνο στα κεντρικα γραφεια της εταιρειας. και ξεκινα παλι να λες. βασικα πρεπει να εχεις υπομονη αρκετη. Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 11, 141 21 Ν. Ηράκλειο Αττικής Fax: +30 210 3448555 Εάν καλείτε από κινητό τηλέφωνο: +30 210 3448500 Αφου τους εχω παρει τι νοημα εχει να τους ξαναπερνω? Μου εχουν πει οτι θα μου απαντησει η ομαδα διαχειρησης αλλα δεν ξερουν ποτε. Και γω δεν ξερω τι περιμενουν για να μου απαντησουν. Αν ηταν να εβαζα στοιχημα θα ελεγα οτι δεν θα μου απαντησουν.
korakios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Τζάμπα χαλιέσαι ο ίδιος . ΣτΚ καταγγελία και κοινοποίηση στη ΡΑΕ Πολύ καλή κίνηση που τους έστειλες γραπτώς Για να λες 45% θα είσαι σε κανα πρόγραμμα με ρήτρα προσαρμογής (δηλαδή πρόγραμμα χωρίς σταθερή τιμή κιλοβτώρας , ανάλογο αορίστου) επομένως σύμφωνα με σύσταση της ΡΑΕ και επιτυχής προσφυγή πελάτη στον ΣτΚ στο παρελθόν ,μπορείς να φύγεις χωρίς ρήτρα αποχώρησης , άσχετα αν έχεις δέσμευση. 2
_Kostantinos_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Γι'αυτό ΔΕΗ και πάλι ΔΕΗ.Μπιρεί να πληρώνεις λίγο παραπάνω (σε επιφύλαξη και αυτό) αλλά δεν αναλώνεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις. 1
Z1A9 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, korakios είπε Τζάμπα χαλιέσαι ο ίδιος . ΣτΚ καταγγελία και κοινοποίηση στη ΡΑΕ Πολύ καλή κίνηση που τους έστειλες γραπτώς Για να λες 45% θα είσαι σε κανα πρόγραμμα με ρήτρα προσαρμογής (δηλαδή πρόγραμμα χωρίς σταθερή τιμή κιλοβτώρας , ανάλογο αορίστου) επομένως σύμφωνα με σύσταση της ΡΑΕ και επιτυχής προσφυγή πελάτη στον ΣτΚ στο παρελθόν ,μπορείς να φύγεις χωρίς ρήτρα αποχώρησης , άσχετα αν έχεις δέσμευση. Φιλε μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες αλλα μαλλον δεν ειχες την χαρα να νταλαβεριστεις με τον συνηγορο του καταναλωτη. Εχω κανει την καταγγελεια απο την δευτερα και τους περνω σημερα να δω τι γινεται. Εχουν πολλα τηλεφωνα και δεν εχει αναμονη αλλα το θεμα ειναι αν τα σηκωσουν. Τεσπα εν τελη βρηκα ενα τηλεφωνο που το σηκωσαν. Τους λεω εχω κανει καταγγελεια ποτε να περιμενω απαντηση? Μου λενε ταχυδρομικα! μετα απο μηνα! Τους ξαναπερνω και το σηκωνουν και το κλεινουν 2 φορες. Τους ξαναπερνω απο αλλο τηλεφωνο και εν τελη το σηκωνουν. Τους λεω αφου δεν εχω γραψει την διευθυνση μου στην καταγγελια μου.... Ε μου λενε στειλε συμπληρωματικο email με την διευθυνση σου... Την ρωταω και γιατι το σηκωνετε και το κλεινετε? Ε μου λεει θα επεσε η γραμμη... Αυτα για τον συνηγορο του καταναλωτη. Αν δεν πιστευεις εμενα πηγαινε διαβασε τις κριτικες για τον συνηγορο του καταναλωτη στα google maps. Υ.Γ. Το Insomnia εβγαλε το απατεωνες μην τυχων και προσβληθουν τα ρεμαλια Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από Z1A9
korakios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, Z1A9 είπε Αυτα για τον συνηγορο του καταναλωτη. γνωστά είναι , εγώ ποτέ δεν πήρα καν τηλέφωνο , θα περιμένεις απάντηση , απλά ξέχνα το 45% προς το παρών , θα το πάρεις σε 2 μήνες . Αν καίγεσαι ,επιμένεις στα τηλέφωνα 6 ώρες πριν, _Kostantinos_ είπε Γι'αυτό ΔΕΗ και πάλι ΔΕΗ. Μπορεί να πληρώνεις λίγο παραπάνω (σε επιφύλαξη και αυτό) αλλά δεν αναλώνεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις. Ναι σίγουρα , ποτέ δεν κάνανε λάθος σε λογαριασμούς και πάντα άμεση εξυπηρέτηση 😂 Και το λίγο είναι πολύ σχετικό και υποκειμενικό για τον καθένα...
Z1A9 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε γνωστά είναι , εγώ ποτέ δεν πήρα καν τηλέφωνο , θα περιμένεις απάντηση , απλά ξέχνα το 45% προς το παρών , θα το πάρεις σε 2 μήνες . Αν καίγεσαι ,επιμένεις στα τηλέφωνα Δεν ξερω ρε φιλε εγω σκεφτομαι αν δεν ξαναβγαλουν τους εκαθαριστικους να τους κανω μηνυση. Διαβαζω κριτικες στο google maps που ο συνηγορος του καταναλωτη δεν εχει απαντησει καν. Και ουτος η αλλος εχει διαφορα? Ο συνηγορος ειναι αυτο δικηγορος δεν ειναι δικαστης. Αν θελουν να πληρωσουν θα πληρωσουν αν δεν θελουν θα παει σε δικη. Ετσι δεν ειναι? Θα μου πεις με την μηνυση θα πληρωσεις δικηγορο. Εν τελη τα δικαστικα εξοδα θα τα πληρωσουν αυτοι. Ελπιζω
greekfragma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 το ινσόμνια χάρη σου έκανε και διόρθωσε το τίτλο για να σε προστατέψουν. καλό είναι να γνωρίζουμε τα βασικά πριν προβούμε σε καταγγελίες. δε λέω οτι είσαι λάθος που ψάχνεις λύση στο πρόβλημα που σου δημιούργησε η προτεργια. αλλά είσαι λάθος στις κινήσεις σου και στο πως θα το διεκδικήσεις. ενημερώσου για να τελειώσει σωστά.
Z1A9 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε το ινσόμνια χάρη σου έκανε και διόρθωσε το τίτλο για να σε προστατέψουν. καλό είναι να γνωρίζουμε τα βασικά πριν προβούμε σε καταγγελίες. δε λέω οτι είσαι λάθος που ψάχνεις λύση στο πρόβλημα που σου δημιούργησε η προτεργια. αλλά είσαι λάθος στις κινήσεις σου και στο πως θα το διεκδικήσεις. ενημερώσου για να τελειώσει σωστά. Κατα πρωτον δεν του ειπα απατεωνες ειπα προτεργια και απατεωνες. Δευτερον δεν εισαι νομικος. Τριτον δεν χρειαζομαι καμια προστασια, ευχαριστω.
greekfragma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Με τέτοιο ύφος καθόλου περίεργο που η προτεργια σου συμπεριφέρεται έτσι. Αποχωρώ.
Z1A9 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Με τέτοιο ύφος καθόλου περίεργο που η προτεργια σου συμπεριφέρεται έτσι. Αποχωρώ. Αποχωρησε και να πας και στην προτεργια. 1
korakios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, Z1A9 είπε Δεν ξερω ρε φιλε εγω σκεφτομαι αν δεν ξαναβγαλουν τους εκαθαριστικους να τους κανω μηνυση. Διαβαζω κριτικες στο google maps που ο συνηγορος του καταναλωτη δεν εχει απαντησει καν. Και ουτος η αλλος εχει διαφορα? Ο συνηγορος ειναι αυτο δικηγορος δεν ειναι δικαστης. Αν θελουν να πληρωσουν θα πληρωσουν αν δεν θελουν θα παει σε δικη. Ετσι δεν ειναι? Θα μου πεις με την μηνυση θα πληρωσεις δικηγορο. Εν τελη τα δικαστικα εξοδα θα τα πληρωσουν αυτοι. Ελπιζω Απλά με το ΣτΚ γλυτώνεις την όλη διαδικασία και σε 3 μήνες το πολύ θα πάρεις τα λεφτά Με το δικαστήριο πάντως θα κάνεις πολύ παραπάνω ... εξώδικο πάλι κάποιον δικηγόρο θα χρειαστείς .... Εννοείται ότι θες κάνεις, καλή επιτυχία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις