basilis_k6 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 υπάρχει καποιο πρόβλημα με τις άδειες των 3-4-5 ευρω που βρίσκω στο all keyshop? επίσης υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε Oem/retail/standart έκδοση?
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε υπάρχει καποιο πρόβλημα με τις άδειες των 3-4-5 ευρω που βρίσκω στο all keyshop? Αν μπει σε σύστημα επιχείρησης, ναι. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση, όχι.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν μπει σε σύστημα επιχείρησης, ναι. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση, όχι. σπιτι θα το βάλω. απλα μου έκανε εντύπωση η τιμη σε σχεση με το goodoffer.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Γενικά δεν μου φαίνεται σόι κατάστημα (;) δεν γνωριζω άλλα. στο ebay ειναι ακριβα
Insignificant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Γενικά δεν μου φαίνεται σόι κατάστημα (;) Δεν είναι κατάστημα αλλά μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης για κλειδάδικα. Σαν το σκρουτζ περίπου. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για διάφορα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου και ενός win10 cdkey. Νομίζω ότι αν είναι ΟΕΜ κλειδώνει στην μητρική που το εγκαταστήσεις και δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις σε άλλο μηχάνημα μετά 1
basilis_k6 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 52 λεπτά πριν, Insignificant είπε Δεν είναι κατάστημα αλλά μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης για κλειδάδικα. Σαν το σκρουτζ περίπου. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για διάφορα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου και ενός win10 cdkey. Νομίζω ότι αν είναι ΟΕΜ κλειδώνει στην μητρική που το εγκαταστήσεις και δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις σε άλλο μηχάνημα μετά αυτο βρηκα και εγω αλλα έχουν διαφορά τιμής με το retail 30-40λεπτα του ευρω. περιεργο δεν ειναι?
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/3/2021 στις 9:47 ΜΜ, Insignificant είπε Δεν είναι κατάστημα αλλά μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης για κλειδάδικα. Σαν το σκρουτζ περίπου. Κάτι τέτοιο υποψιάστηκα κι εγώ ρίχνοντας μια ματιά στις αξιολογήσεις των αγοραστών. Στις 23/3/2021 στις 9:47 ΜΜ, Insignificant είπε Νομίζω ότι αν είναι ΟΕΜ κλειδώνει στην μητρική που το εγκαταστήσεις και δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις σε άλλο μηχάνημα μετά Μπορεί να απενεργοποιηθεί από το σύστημα με τις εξής εντολές στο CMD: slmgr /dlv slmgr /upk “κωδικό από activation id” *Μετά από κάθε εντολή πατάμε Enter. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από Τέρης Α.
basilis_k6 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 αν κάποιος ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα, πήρα για 10 Home απο το royalcdkeys.com με 3,5ε και όλα μια χαρα. 1
takoulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2021 στις 12:35 ΠΜ, basilis_k6 είπε αν κάποιος ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα, πήρα για 10 Home απο το royalcdkeys.com με 3,5ε και όλα μια χαρα. Καλημέρα... Με κλειδί;; Άμεσα μέσω ιντερνετ;; Η με το τηλέφωνο μίλησες; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από takoulou
basilis_k6 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Με κλειδί;; Άμεσα μέσω ιντερνετ;; Η με το τηλέφωνο μίλησες; δεν κατάλαβα την ερωτηση σου. μεσω ιντερνετ εκανα αγορα και το περασα στα win.
takoulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν κατάλαβα την ερωτηση σου. μεσω ιντερνετ εκανα αγορα και το περασα στα win. Ναι... Σου έδωσαν νουμερα για το κλειδί;; Αυτόματα.. Δεν το έκανες τηλεφωνικά..
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, takoulou είπε Δεν το έκανες τηλεφωνικά.. Αυτό θα γινόταν αν ήταν κλειδί από PC που ήδη χρησιμοποιείται (και είναι παράνομο).
takoulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αυτό θα γινόταν αν ήταν κλειδί από PC που ήδη χρησιμοποιείται (και είναι παράνομο). Το ρωταω γιατι τα κλειδια που σου στελνουν μεσω email δεν ισχυουν τις περισσοτερες φορες..Και μετα θα πρεπει να σου στειλουν αλλο και αλλο κ.τλ.π. Η σου λενε να μιλησεις..
basilis_k6 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 δεν χρειάστηκε κατι τέτοιο. απλα δουλεψε. ισως στο μέλλον να σταματήσει να δουλεύει, εχω διαβάσει για τέτοια κλειδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα