mants118 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Κινητά κατά τη γνώμη μου που αξίζουν να τα αγοράσεις για πρώτη φορά και όχι να αναβαθμιστείς και καλά από το 8 στο 9. Το γράφω αυτό από εμπειρία φίλου που με το 6 είναι ακόμα ευχαριστημένος με τις αναβαθμίσεις του και με τις επιδόσεις του σε διάρκεια μπαταρίας φωτογραφίες και γενικά συμπεριφορά της συσκευής (ταχύτητα). Γενικά έχει απωλεσει εδώ και χρόνια το τίτλο του flagship killer και τώρα για εμενα ειναι flagship to be killed.
GreekLegend2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, johnyboy είπε μονο που τα λαγκσουνκ δεν ειναι android. Μια χαρα android είναι και παρε εσυ τις κινεζιες που σε 1 χρονο ξεχνάνε να κανουν update 4 1 3 3
insomiaistas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε Μια χαρα android είναι και παρε εσυ τις κινεζιες που σε 1 χρονο ξεχνάνε να κανουν update ωχ τι ακουω θεε μου 10 1 1
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα τρεξουν να αγορασουν μια συσκευη που κοστιζει σχεδον τα ιδια με τις αλλες γνωστες εταιρειες αλλα με χειροτερη καμερα και software υποστηριξη.... Το εχασε το παιχνιδι η Oneplus. 15 3 2 1
costas_pro Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 No thanks! Μαλλον θα πρεπει να αλλαξει στρατηγικη και να γινει παλι flagship killer με την αντιστοιχη τιμη. Δεν αξιζει με τιποτα το χιλιαρικο
Bil79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα τρεξουν να αγορασουν μια συσκευη που κοστιζει σχεδον τα ιδια με τις αλλες γνωστες εταιρειες αλλα με χειροτερη καμερα και software υποστηριξη.... Το εχασε το παιχνιδι η Oneplus. Χειρότερη software υποστήριξη η OnePlus? Ανέκδοτο είναι αυτό; Μου πεις για τις τιμές οκ, αυτές είναι ανέκδοτο... 2
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Bil79 είπε Χειρότερη software υποστήριξη η OnePlus? Ανέκδοτο είναι αυτό; Μου πεις για τις τιμές οκ, αυτές είναι ανέκδοτο... Σε σχεση με το Iphone εχει χειροτερη υποστηριξη?Εχει. Σε σχεση με το Galaxy και οι 2 εταιρειες δινουν 3μεγαλες αναβαθμισεις πλεον αλλα η Samsung προσφερει 4χρονια σε security updates. Στο κομματι των ιδιων των updates,για δες ποσο ''καλα''τα παει η Oneplus https://www.androidpolice.com/2021/03/03/android-phone-security-update-tracker/ 4 1
BeSt_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Από την στιγμή που τα κινέζικα τηλέφωνα από value for money έφτασαν κοντά στο χιλιάρικο κάτι δεν πάει καλά. Οι εταιρίες κοιτάνε να βγάλουν όσο ποιο πολλά χρήματα μπορούν σε καθαρό κέρδος δεν υπολογίζουν τπτ. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να δώσω 1000€ για κινεζιά όσο καλά και να είναι τα OnePlus κάποτε ξεκινούσαν από 600€ και έφτασαν τώρα τα 1000€ μεγάλη η χάρη τους. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από BeSt_ 10
athanaso77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σε σχεση με το Iphone εχει χειροτερη υποστηριξη?Εχει. Σε σχεση με το Galaxy και οι 2 εταιρειες δινουν 3μεγαλες αναβαθμισεις πλεον αλλα η Samsung προσφερει 4χρονια σε security updates. Στο κομματι των ιδιων των updates,για δες ποσο ''καλα''τα παει η Oneplus https://www.androidpolice.com/2021/03/03/android-phone-security-update-tracker/ Δυστυχώς έτσι είναι. Η OnePlus έχει αρχίσει να χάνει αυτό για το οποίο ήταν διάσημη στο παρελθόν και την καθιέρωσε... στο software update κάτι που ακόμα και αν κάποιοι γελάνε, η Samsung έχει γίνει πλέον πιο άμεση στις αναβαθμίσεις από την OnePlus. 6 2 1
johnyboy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε Μια χαρα android είναι και παρε εσυ τις κινεζιες που σε 1 χρονο ξεχνάνε να κανουν update η αγαπημένη σου έβγαλε fix για τρελό bug 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία συσκευής και ενώ η συσκευή ήταν end of life. Αλλά δεν τα λέμε αυτά, δεν συμφέρουν κανέναν... 19 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα τρεξουν να αγορασουν μια συσκευη που κοστιζει σχεδον τα ιδια με τις αλλες γνωστες εταιρειες αλλα με χειροτερη καμερα και software υποστηριξη.... Το εχασε το παιχνιδι η Oneplus. ξέχασες τον φορτιστή
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, johnyboy είπε ξέχασες τον φορτιστή Οτι δηλαδη η απουσια φορτιστη απο το κουτι σε αυτα τα χρηματα,θα κρινει στον αλλο που θα δωσει τοσα λεφτα τι συσκευη θα παρει. Και ειδικα οταν μιλαμε για Αμερικη που η πλειοψηφια ειναι ουτως ή αλλως με Samsung/Apple και αρα το πιο πιθανο να εχουν ηδη φορτιστη να καθεται.
GreekLegend2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, johnyboy είπε η αγαπημένη σου έβγαλε fix για τρελό bug 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία συσκευής και ενώ η συσκευή ήταν end of life. Αλλά δεν τα λέμε αυτά, δεν συμφέρουν κανέναν... ξέχασες τον φορτιστή Ειναι η μονη που δινει 3 χρόνια os update και 4 security οσο για το bug πρωτη φορα το ακουω
TechnoState Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, BeSt_ είπε ....όσο καλά και να είναι τα OnePlus κάποτε ξεκινούσαν από 600€ και έφτασαν τώρα τα 1000€ μεγάλη η χάρη τους. ...299€ το 1, 399€ το 2, etc..... παθών! 1
johnyboy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Οτι δηλαδη η απουσια φορτιστη απο το κουτι σε αυτα τα χρηματα,θα κρινει στον αλλο που θα δωσει τοσα λεφτα τι συσκευη θα παρει. Και ειδικα οταν μιλαμε για Αμερικη που η πλειοψηφια ειναι ουτως ή αλλως με Samsung/Apple και αρα το πιο πιθανο να εχουν ηδη φορτιστη να καθεται. ναι αλλά εγώ που δεν είχα ποτέ αιφον και πήγα μέχρι το μαγαζί για να δώσω 1300 ευρώ έφυγα όπως μπήκα γιατί το θεώρησα κοροιδία. Δεν ήταν βέβεια αυτός ο λόγος που δεν το πήρα αλλά έπαιξε ρόλο. 1 9
koutsis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, johnyboy είπε ναι αλλά εγώ που δεν είχα ποτέ αιφον και πήγα μέχρι το μαγαζί για να δώσω 1300 ευρώ έφυγα όπως μπήκα γιατί το θεώρησα κοροιδία. Δεν ήταν βέβεια αυτός ο λόγος που δεν το πήρα αλλά έπαιξε ρόλο. Αλήθεια πηγές μέχρι το μαγαζί με 1300€ στο χέρι και σε πείραξε που δεν είχε φορτιστή αξίας 20€? Επίσης εφόσον έχει μέσα καλώδιο φόρτισης μπορούσες να χρησιμοποιησεις οποιοδήποτε φορτιστή είχες ήδη! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα