Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί όχι και οι 2 ταυτόχρονα? εκεί που κάνεις τον σεκιουριτά να κουρεύεις κιόλας.

Υπάρχουν και άλλα διλήμματα

μανάβης ή πολιτικός μηχανικός?

ποδοσφαιριστής ή μηχανικός αυτοκινήτων?

Στρατιωτικός ή σχεδιαστής μόδας? 

κλπ κλπ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Γιατί όχι και οι 2 ταυτόχρονα? εκεί που κάνεις τον σεκιουριτά να κουρεύεις κιόλας.

Υπάρχουν και άλλα διλήμματα

μανάβης ή πολιτικός μηχανικός?

ποδοσφαιριστής ή μηχανικός αυτοκινήτων?

Στρατιωτικός ή σχεδιαστής μόδας? 

κλπ κλπ

Και το κλασσικό ....κιθαρίστας ή ντράμερ;

• Like 1
Δημοσ.

Το ένα είναι τέχνη που ως γνωστόν ποτέ δεν χάνει την αξία της....Το άλλο είναι μεν μια εξειδίκευση αλλά το κλασικό κομμάτι της "επιτήρησης και φύλαξης χώρου" είναι κυριολεκτικά δουλειά για συνταξιούχους και τεμπέληδες... Θα πρότεινα κομμωτική εκτός κι άν σκέφτεσαι κάτι πιο εξειδικευμένο ως προς το securityλίκι λ.χ. τεχνικός καμερών, προστασία υψηλών προσώπων κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται πάντως να διαλέξεις, για security χρειάζεται μόνο μια πιστοποίηση μετά από παρακολούθηση μαθημάτων μέσω Internet. Μπορείς να ξεκινήσεις το ένα και αν αλλάξεις γνώμη πας στο άλλο... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. χωρίς να σε ξέρει κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει. αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.

πχ αν την κουνάς την αχλαδιά έφυγες καρφί για κομμωτής, αν είσαι πιο μπρουταλ πας για σεκιουριτάς.

Επεξ/σία από Bitbit
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. χωρίς να σε ξέρει κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει. αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.

πχ αν την κουνάς την αχλαδιά έφυγες καρφί για κομμωτής, αν είσαι πιο μπρουταλ πας για σεκιουριτάς.

Ειχα δουλεψει κάποτε σε κομμωτήριο, για γραμματεία και αγγαρείες πήγα, βαφές και αντρικά/παιδικά κατέληξα να κάνω. τεσπα ο κομμωτής εν ώρα εργασίας το επαιζε γκει όταν τον ρωτησα γιατι το κάνει αυτό αφού είναι στρειτ μου λέει για να νιώθουν πιο άνετα οι πελάτισσες. Καποια στιγμη πρέπει να ξεπεραστεί αυτό το στερεότυπο

Στις 23/3/2021 στις 7:05 ΜΜ, berdemenos21345 είπε

μπορειτε να μου πειτε κατα τη γνωμη σας ποια απο τις 2 δουλειες ειναι καλυτερα? καλυτερες ωρες , λεφτα, δουλεια για το μελλον κλπ 

Αν έχεις ταλέντο έφυγες για κομμωτής/κουρέας, αν βαριέσαι τη ζωη σου πηγαινε σεκιούριτυ. Σεκιουριτυ δεν εχει λεφτα, πολλές φορές βραδινά ωράρια  και σχεδον μηδενικές προοπτικές εξέλιξης. Κουρέας ή κομμωτής αν είσαι καλός θα βγαζεις καλό μεροκάματο αφού ομως ανοίξεις δικό σου κομμωτηριο, σε άλλους πάλι ψιχουλα θα βγάζεις. 

Επεξ/σία από velociraptoras
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

τεσπα ο κομμωτής εν ώρα εργασίας το επαιζε γκει όταν τον ρωτησα γιατι το κάνει αυτό αφού είναι στρειτ μου λέει για να νιώθουν πιο άνετα οι πελάτισσες.

κάτσε να δεις που ο Τρύφωνας το παίζει γκέη και θα χει πάρει όλες τις μοντέλες 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα σου και τις δεξιότητες σου. Πιο τρελά ωράρια (νυχτερινά) έχει το σεκιούριτι. Μισθός φαντάζομαι στην αρχή είναι ο κατώτατος και στις δύο περιπτώσεις.

Πιθανότητες εξέλιξης σε στέλεχος σχετικά μικρές, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ειδικά αν είσαι σε μεγάλη εταιρεία σεκιούριτι με μια μετεκπαίδευση μπορεί να αναλάβεις κάποιον διοικητικό ρόλο αργότερα. 

Αν σου αρέσει η επιχειρηματικότητα είναι μάλλον πιο εύκολο στην κομμωτική, αφού μπορείς να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Δυσκολότερο να κάνεις δική σου εταιρία σεκιούριτι. 

Προσωπικά θα προτιμούσα μια καριέρα στην ασφάλεια παρά στην κομμωτική για την οποία δεν έχω ούτε ίχνος ενδιαφέροντος. 

Επεξ/σία από Ihavetheanswers
Δημοσ.

Φιλε μου ημουν σεκιουριτη σε μεγαλη εταιρια αλλα αντεξα δυο χρονια μονο..πολυ τρεξιμο για λιγα λεφτα..Αν εισαι σχετικα μικρος ψαξου για καποια πιστοποιηση σε I.T χωρο.καλυτερα λεφτα και πιο πολλες επιλογες για καριερα...ειτε εδω αλλα και εξωτερικο.εγω στα 37 μου αργησα να το ψαξω με το θεμα I.T

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Φιλε μου ημουν σεκιουριτη σε μεγαλη εταιρια αλλα αντεξα δυο χρονια μονο..πολυ τρεξιμο για λιγα λεφτα..Αν εισαι σχετικα μικρος ψαξου για καποια πιστοποιηση σε I.T χωρο.καλυτερα λεφτα και πιο πολλες επιλογες για καριερα...ειτε εδω αλλα και εξωτερικο.εγω στα 37 μου αργησα να το ψαξω με το θεμα I.T

τι ειναι το Ι.Τ φιλε μου?

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα, σεκιουριτας είναι νομίζω από τα χειρότερα επαγγέλματα που γνωρίζουν μια κάποια άνθιση.

Ο κυριότερος λόγος είναι τα ωράρια. Δεν υπάρχει σκ, δεν υπάρχει αργία, δεν υπάρχει βράδυ.

Για εμένα αυτό είναι ο,τι χειρότερο. Θα το δικαιολογουσα και θα το δεχομουν αν ο μισθός ήταν πολύ καλός. Αλλά μάντεψε... είναι ο βασικός. Εξέλιξη μηδέν φυσικά.

Κάποιους μπορεί να μη τους ενοχλεί αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα επελεγα κουρεας. Ειναι μια τεχνη. Μπορεις να δουλεψεις ως υπαλληλος, μπορεις να ανοιξεις και κατι δικο σου. Σαν σεκιουριτας περιορίζεσαι στο να εισαι υπαλληλος σε μια εταιρεια συνηθως με λιγοστα χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...