JohnVani18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καθώς τα Apple Music, App Store και iTunes χρησιμοποίησαν τεχνολογία της PMC Όπως όλα δείχνουν, η τεχνολογία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων της Apple θα κοστίσει αρκετά στην εταιρεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, η εταιρεία καλείται να πληρώσει $308,5 εκατομμύρια στην PMC (Personalized Media Communications) για παραβίαση DRM πατέντας. Η PMC το 2015 ακόμη, υποστήριξε πως η τεχνολογία FairPlay που χρησιμοποιείται στα App Store, Apple Music και iTunes, παραβιάζει συνολικά επτά πατέντες. Η Apple αρχικά κατάφερε να απορρίψει τους ισχυρισμούς στην αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ, αλλά η PMC κατάφερε να ανατρέψει ορισμένες από αυτές τις αποφάσεις κατόπιν έφεσης. Η Google απέτρεψε μια παρόμοια υπόθεση της PMC, με το Netflix να αντιμετωπίζει μια παρόμοια δικαστική διαμάχη, ύστερα από μια αγωγή που κατατέθηκε το 2019. Η PMC είναι μια εταιρεία που βασίζεται κυρίως σε αγωγές - χάρη στις διάφορες πατέντες της. Η Apple ήδη δήλωσε πως σχεδιάζει να απορρίψει τη νέα απόφαση, προσθέτοντας πως τέτοιες κινήσεις κάνουν μεγαλύτερο κακό στον καταναλωτή. Παρόλα αυτά, οι αποφάσεις αυτές δε θα επηρεάσουν τη χρήση της DRM τεχνολογίας, αλλά μπορεί να ανοίξουν νέα μονοπάτια ίδια τακτικής στην PMC. Τέλος, αν και για την ώρα φαίνεται να φτάσαμε στο τέλος της διαμάχης, είναι βέβαιο πως η ιστορία θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
basilis_k6 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Αναφορά σε κείμενο Η Apple ήδη δήλωσε πως σχεδιάζει να απορρίψει τη νέα απόφαση, προσθέτοντας πως τέτοιες κινήσεις κάνουν μεγαλύτερο κακό στον καταναλωτή. ααα ναι, η αγαπημένη μου φράση. χωρις να ξερω ποιος εχει δικιο, τωρα ειμαι με τους αλλους. 1
avgoustisp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Η apple λέει πως τέτοιες κινήσεις κάνουν κακό στον καταναλωτή. Που έχει τσακίσει στις αγωγές για πατέντες όποιον περπατάει. Που είχε κάνει αγωγή μέχρι και για το σχέδιο του τηλεφώνου. 3
Pokemon640 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, petasis είπε Αμάν με αυτές τις πατέντες στην πληροφορική... αυτός που θα πατεντάρει τη λέξη πατέντα τους έχει όλους 😆
jerry banana Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαι σίγουρος ότι εγώ είχα σχεδιασει πρώτος τη συγκεκριμένη πατέντα στο μάθημα των εικαστικών, δεν είμαι άπληστος βρε απλ .Εάν διαβάζει κανείς υπάλληλος της το μήνυμα παρακαλώ περάστε στο λογαριασμό μου ένα μικρό ποσό της τάξεως των 878χιλιαδων ευρώ τόσα βγήκαν σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου.Και επειδή με πληγώσετε θα ήθελα αλλά 1μμυριο . Ευχαριστω πολυ.Εαν γίνεται σύντομα γιατί έχω μείνει με 20 ευρώ να περάσω το μήνα . Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από jerry banana
Arkin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μικρό το πρόστιμο ειναι σαν να βάζουν σε μας 3 ευρώ πρόστιμο θα τσιμπήσει κάνα 10αρικο του χρόνου τα κινητά και θα τα βγάλει x10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα