Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα ένα executable που δεν ήμουν σίγουρος για το αν ήταν ασφαλές και από ότι φαίνεται κατέβασα ιούς.. (σέρνεται το pc μου ανοίγει διαφορά κτλ) Κατέβασα malware bytes και έχει ήδη 7000 detections και συνεχίζει.. Υπάρχουν στάνταρ διαδικασίες να καθαρίσει το pc ή να κάνω όπως είμαι ένα format; 

Δημοσ.

αν δεν έχεις αρχεία για χάσιμο και δεν βαριέσαι όλα από την αρχή, "format"= εγκατάσταση os από stick  

• Like 1
Δημοσ.

7000; αυτό και αν είναι σκορ. Για αρχή δες αν μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος σε προγενέστερη ημερομηνία απο αυτη που εκτέλεσες το αρχείο. Αν δεν μπορείς, τοτε θα χρειαστεί πολλά σκαναρίσματα με διάφορα antivirus και antimalware (εγκατάσταση- σκανάρισμα-καθαρισμός-απεγκατάσταση) για να καθαρίσεις. Και πάλι όμως δεν ξέρεις τι αλλα προβλήματα μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στο λειτουργικό. Στο μέλλον τα ύποπτα αρχεία να τα εκτελείς σε sandbox.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έγινε φορματ τελικά πλήρες για να ηρεμήσει το κεφάλι μου. Ωστόσο μέχρι και από curve που πήραν τα στοιχεία και προσπάθησαν να κάνουν χρέωση 400 ευρώ. Εχω αλλάξει ο,τι κωδικό είχα και ελπίζω να είναι όλα καλά από δω και στο εξής.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...