Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα S04Ε28: Samsung TV, Poco, Gov.gr, Cosmote και Justice League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Το Justice League - Snyder's Cut είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στο νέο podcast των "3 στον αέρα", με τον πόλεμο Marvel vs DC να μαίνεται μεταξύ της ομάδας.

Στο περιθώριο της κυκλοφορίας της ταινίας, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η διανομή της στη χώρα μας μέσα από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες της Cosmote και της Vodafone, και το τι αυτό σημαίνει για επερχόμενες ταινίες του HBO Max.

Με αφορμή την έλευση της σειράς Neo QLED, η Samsung μας έδωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για την πορεία των τηλεοράσεων που κατασκευάζει, τις προτιμήσεις των Ελλήνων αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Η νοτιοκορεατική εταιρεία είχε και νέες ανακοινώσεις κινητών που αφορούν τη mid-range σειρά της, με το λανσάρισμα των Galaxy A52 και Galaxy A72.

Στα υπόλοιπα θέματα έχουμε τον ένα χρόνο λειτουργίας του Gov.gr που συνοδεύεται από εντυπωσιακές επιδόσεις, καθώς και σχολιασμός των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με τις εφαρμογές των συστημικών τραπεζών.

Αναλυτικά

00:00 - Μπλα μπλα
02:30 - Σχόλια
16:16 - Τηλεοράσεις Samsung
25:30 - Samsung A Series
31:08 - Poco
33:28 - Gov.gr
38:10 - Εφαρμογές Τραπεζών
41:54 - Falcon and the Winter Soldier
44:35 - Justice League - Snyder's Cut
58:46 - Cosmote TV και Superleague
1:02:41 - Tidal και Forthnet
1:03:35 - Apple Event
1:04:55 - Instagram για μικρούς

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Το πρόβλημα που έχω εντοπίσει με το gov.gr είναι με την υπεύθυνη δήλωση. Για να κάνεις το υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασίας το one time password (OTP), άρα αν κάνεις Login με taxis net credentials δεν υποστηρίζει το OTP άρα θα πρέπει να κάνεις Login με web banking credentials. Σε αυτούς που δεν έχουν web banking δεν μπορούν να βγάλουν υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά. Νομίζω ότι τελικά τα taxis net credential θα πρέπει να γίνουν ποιο ουσιαστικό identity από την στιγμή που κάνεις πολλά περισσότερα.

Δημοσ.

@AZZURRO, χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το notify.gov.gr δημιουργήθηκε (και) για αυτον τον σκοπό, αν σε ενδιαφέρει κάνε τη διαδικασία στο notify και δοκιμασε μήπως περνάει με το taxis.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, panos- είπε

@AZZURRO, χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το notify.gov.gr δημιουργήθηκε (και) για αυτον τον σκοπό, αν σε ενδιαφέρει κάνε τη διαδικασία στο notify και δοκιμασε μήπως περνάει με το taxis.

Θα το δοκιμάσω γιατί έχω θέμα με την Γιαγιά που δεν έχει web banking οπότε δεν γίνεται να βάλουμε υπεύθυνη δήλωση χωρίς φυσική παρουσία.

Λόγο covid-19 θέλουμε να το αποφύγουμε.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...