Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

spacer.png

Έψαχνα για αντικαταστάτη ενός παλιού φορτιστή/hub της Anker που έχω και είδα ότι έχει ένα Voucher ο συγκεκριμένος στο amazon.fr για 7 euro (ή 15% στο amazon.de). Αυτό τον φέρνει σε τελική τιμή με ελληνικό ΦΠΑ και έξοδα αποστολής στα 40.59 ενώ στο skroutz η χαμηλότερη τιμή είναι 49.38.

https://www.amazon.fr/dp/B07X45Z97T

Υπόψη ότι το κουπόνι ισχύει και για εταιρικούς λογαριασμούς (ενώ στο amazon.de όχι)

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mxa055 είπε

spacer.png

Έψαχνα για αντικαταστάτη ενός παλιού φορτιστή/hub της Anker που έχω και είδα ότι έχει ένα Voucher ο συγκεκριμένος στο amazon.fr για 7 euro (ή 15% στο amazon.de). Αυτό τον φέρνει σε τελική τιμή με ελληνικό ΦΠΑ και έξοδα αποστολής στα 40.59 ενώ στο skroutz η χαμηλότερη τιμή είναι 49.38.

https://www.amazon.fr/dp/B07X45Z97T

Υπόψη ότι το κουπόνι ισχύει και για εταιρικούς λογαριασμούς (ενώ στο amazon.de όχι)

Υπάρχει και αυτό που είναι παρόμοιο στο crazy sundays->

https://www.e-shop.gr/4smarts-mains-charging-station-voltplug-pps-60w-with-power-delivery-and-qc30-black-p-TEL.067478

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @topos είπε

Υπάρχει και αυτό που είναι παρόμοιο στο crazy sundays->

https://www.e-shop.gr/4smarts-mains-charging-station-voltplug-pps-60w-with-power-delivery-and-qc30-black-p-TEL.067478

Οχι ακριβως παρομοιος. Ο Anker μπορει να φορτισει κανονικα τα περισσοτερα laptop, εστω και λιγο πιο αργα. Ο 4smarts, με τα 30watt.... δυσκολο. Οχι απλα επειδη θα ειναι ακομα πιο αργη η φορτιση, αλλα γιατι πολλα λαπτοπ δεν ξεκινουν καν την φορτιση με 15V ταση.

Αν κανεις βεβαια ψάχνει απλα ενα usb πολυπριζο χωρις απαιτησεις για λαπτοπ, τοτε σαφως ο 4smarts ειναι συμφερουσα επιλογη.

Δημοσ.

Στα όρια του hijack, αλλά υπάρχει κ το s16 της blitzwolf στα 33$ (κουπόνι BG3BWS16CZ), με 6 θύρες στα 75w (max 65w από τις type-c), αλλά χωρίς pps νομίζω. 

Τον παρήγγειλα πρόσφατα κ ήταν Ελλάδα σε ~20 ημέρες (ενώ είχα δέματα από διάφορα αμαζον που ξεπέρασαν τον μήνα τον τελευταίο καιρό). 

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ocelotgr είπε

Στα όρια του hijack, αλλά υπάρχει κ το s16 της blitzwolf στα 33$ (κουπόνι BG3BWS16CZ), με 6 θύρες στα 75w (max 65w από τις type-c), αλλά χωρίς pps νομίζω. 

Τον παρήγγειλα πρόσφατα κ ήταν Ελλάδα σε ~20 ημέρες (ενώ είχα δέματα από διάφορα αμαζον που ξεπέρασαν τον μήνα τον τελευταίο καιρό). 

Ισχύει ότι ο Blitzwolf BW-S16 δεν έχει pps όπως και ο Αnker του θέματος. Παρέλαβα τον Blitzwolf την προηγούμενη έβδομαδα και τελικά δίνει μόνο 15w στο Samsung S20+ αντί για 25w κ με χάλασε λίγο. Οπότε για όποιον έχει Samsung S20/S21/Note 10/Note 20 να ξέρει πως και με τον Anker φορτίζει με 15w το μέγιστο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dinosz750 είπε

Ισχύει ότι ο Blitzwolf BW-S16 δεν έχει pps όπως και ο Αnker του θέματος. Παρέλαβα τον Blitzwolf την προηγούμενη έβδομαδα και τελικά δίνει μόνο 15w στο Samsung S20+ αντί για 25w κ με χάλασε λίγο. Οπότε για όποιον έχει Samsung S20/S21/Note 10/Note 20 να ξέρει πως και με τον Anker φορτίζει με 15w το μέγιστο.

PPS σε 4+ θύρες με usb a και c δεν έχω δει να πω την αλήθεια. Ο παραπάνω είναι για μεταβατικό στάδιο μέχρι να γίνουν όλα usb c. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dinosz750 είπε

Σύμφωνα με αυτό, παίζει να μπορούμε (s20+ κ εδώ) να τραβήξουμε 20w από τις usb c με καλώδιο 5A, μέσω του pd. Μέχρι 21w πάει με τον μαμά φορτιστή έτσι κ αλλιώς, οπότε μικρό το κακό. 

Κάποιος άλλος ανέφερε ότι το super fast charging (25w η 21w?) εχει διαφορά μόνο μέχρι το 30%, καθώς από εκεί κ πανω η ταχύτητα είναι παρόμοια με του qc3. 

Σε λίγο θα θέλουμε μεταπτυχιακό για να διαλέξουμε brick 🤣

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω διαλεξα απο Amazon es στα 90w, 4.5A με 6 καλωδια-ανταπτορες για ταμπλετ & λαπτοπ, βγαινει καπου στα 36€ με τα μεταφορικα.Χαρακτηριστικά του & εδω. Στην Ελλαδα δεν το βρισκω, σε αμαζον fr στα 31.01€ και αν καταλαβα απο μεταφραση εχει δωρεαν μεταφορικα , αρα πιο φθηνο; και αμαζον de με μεταφορικα παει καπου 47€.
Νεωτερο: περαιτερω ψαξιμο και στη χωρα μας υπαρχει εδω 39.25€ κ εδω 39,62€ κ εξω φθηνοτερα αλλα απο αγνωστες-ρισκο υποθετω καταστασεις...

Επεξ/σία από actorgr
-
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, moutsa είπε

Γραψε σε παρακαλω τι ειναι αυτο και ποσο κανει, γιατι σαν clickbait ειναι οπως ειναι το σχολιο, ενω μπορει να ειναι και κατι αξιο λογου.

Δημοσ.

Μια πολύ καλή λύση για Φόρτιστή 2 εξόδων USB-C 90w της RAVPower με εξαιρετικές επιδόσεις φοβερή τιμή και πολύ καλές κριτικές. Προσωπικά τον είχα αγοράσει πριν ένα μήνα στην ίδια τιμή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08CVCFVJY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Reviews 

https://nerdtechy.com/ravpower-90w-usb-c-wall-charger-review

https://www.chargerharbor.com/review-pd-pioneer-ravpower-90w-dual-usb-c-power-delivery-wall-charger/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@moutsa....στα 46-47 eur δεν το λες κ καλό bargain.....αφού στα 50eu κοιτάς πλέον  πιο γνωστές/ επώνυμες λύσεις.

Anker πάντως έχω τιμήσει δεόντως σε διάφορα προϊόντα... κ δεν ρισκάρεις με την επιλογή της.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεωτερο2 της αναρτησης μου: στο γερμανικο αμαζον σε λευκο χρωμα βγαινει με μεταφορικα λιγο ακριβοτερο απο το ισπανικο στα 37,26€, στα εγχωρια καταστηματα οι τιμες ειναι χωρις μεταφορικα και στο γαλλικο αμαζον εχει και μεταφορικα +6,58 =37,39€.
Θεωρω οτι, σε οτι εχει αναφερθει στο ιδιο ποστ, υπερεχει στα χαρακτηριστικα σε σχεση με τιμη, με μονο ερωτημα η ελλειψη κριτικων για το προϊον .Οσο για την συμβατοτητα με τι καλυπτει εδω μιλανε τα W, τα Volt  και τα Α ανα V.

Επεξ/σία από actorgr
-
Δημοσ.
Στις 24/3/2021 στις 3:23 ΠΜ, mxa055 είπε

PPS σε 4+ θύρες με usb a και c δεν έχω δει να πω την αλήθεια. Ο παραπάνω είναι για μεταβατικό στάδιο μέχρι να γίνουν όλα usb c.

φαίνεται πως υπάρχει ο URVNS 100W 4-Port USB C Power Adapter για τετοια χρηση.

Στις 24/3/2021 στις 4:13 ΠΜ, ocelotgr είπε

Σύμφωνα με αυτό, παίζει να μπορούμε (s20+ κ εδώ) να τραβήξουμε 20w από τις usb c με καλώδιο 5A, μέσω του pd. Μέχρι 21w πάει με τον μαμά φορτιστή έτσι κ αλλιώς, οπότε μικρό το κακό.

το λινκ δεν ανοιγει, θελει να σε δεχτουν στο subreddit....

σκεφτομαι και εγω για δευτερο φορτιστη στο s20 ειτε τον παραπανω ειτε τον URVNS 65W GaN USB C PD Charger. Απο τις USB-C λογικα θα μπορουμε να παρουμε το μεγιστο, τα 25W.

(Η εταιρεια πρεπει να ειναι αξιοπιστη, ειδα εχει εναν "ιδιο" φορτιστη με τον BlitzWolf BW-S16 που αναφέρθηκε ηδη στο θεμα)

Samsung Galaxy S20: 25W PPS (3.3-11V/2.25A)

Samsung Galaxy S20+: 25W PPS (3.3-11V/2.25A)

Samsung Galaxy S20 Ultra: 45W PPS (3.3-11V/4.05A)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sakis_the_fraud είπε

το λινκ δεν ανοιγει, θελει να σε δεχτουν στο subreddit....

Είχα κάνει request χτες και με δέχτηκαν σήμερα, θέτει ερώτημα κάποιος για φορτιστές και του παραθέτουν αυτό το άρθρο που λέει για το 5Α καλώδιο και γενικά έχει πληροφορίες για Type-c φόρτιση και το μπάχαλο που επικρατεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...