Exoskeletor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Αυτος ο ιός δε λεει να σταματήσει να εξαπλώνεται 1 1 1
dream21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Η εξαγορά έχει γίνει από προχθές. οι συζητήσεις τελείωσαν
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Αυτο το πράγμα που οτιδήποτε νέο δημιουργείται και αναπτύσσεται μετά έρχεται η επιθυμία της απόκτησης του από κάποιον μεγαλυτερο παίκτη, πρέπει κάποια στιγμή να σταματησει. Δηλαδή τόσα λεφτά και τζίρο έχουν κάποιες εταιρείες οπως Google MS και άλλες, είναι ανάγκη να τα αποκτήσουνε όλα; Τέλος πάντων, οι εταιρείες ότι θέλουν θα κάνουν, όλα για τα λεφτά γίνονται. Discord δεν εχω ουτε σκοπεύω να αποκτήσω, γνωρίζω ορισμένα άτομα τα οποία είχανε ανοίξει λογαριασμό εκεί και μιλούσαν αρκετά με άλλους όπως πχ στο Facebook.
Dantε Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Kρασαρε που κρασαρε καθε τοσο,τωρα θα τρωμε και μπλε οθονη μαζι.
jim_p Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Αγορασε το skype, του αλλαξε τα φωτα, εφυγε ο κοσμος πηγε στο discord και τωρα αγοραζει και το discord. Because microsoft. 2 1 1
Silverage Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ελπίζω να μην προχωρήσει. Το skype το έκανε σκατά. 3
aeljim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, randomcat είπε Είχα καμιά 100στή επαφές με καμιά 20αριά να είναι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή. Συνδέθηκα μετά από ένα καλοκαίρι απουσίας, και δεν ήταν μέσα ούτε ένας. Αυτό έπαθε το Skype. Επειδή όλοι χρησιμοποιούν messenger ή viber. Η τάση αυτή είναι τι να κάνουμε. Πριν 7 χρόνια χρησιμοποιούσαμε όλοι Skype. Σταματήστε να τρώγεστε με τα ρούχα σας. 2 1 1
leontas3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μου αρέσει που μερικοί λένε πως 'πάει΄ το skype επειδή το αγόρασε η microsoft.... Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα... Η microsoft έχει αντικαταστήσει κάθε collaboration tool με το teams, και πολύ καλά έκανε. Έγω λέω να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε και msn κιόλας ή όποιος δεν θέλει windows 10 μπορεί να χρησιμοποιεί windows 98 κιολας δεν υπάρχει πρόβλημα 3 3
randomcat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, aeljim είπε Επειδή όλοι χρησιμοποιούν messenger ή viber. Η τάση αυτή είναι τι να κάνουμε. Πριν 7 χρόνια χρησιμοποιούσαμε όλοι Skype. Σταματήστε να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος. Ο λόγος είναι ότι το UI είναι πλέον σκατά και εκνευριστικό στη χρήση του. 5 1
mants118 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόνο πάγκο στην λαϊκή δεν έχει αγοράσει ακόμα τον τελευταίο καιρό η Microsoft. 😛 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από mants118
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Thresh είπε Από πλευράς UI χειροτέρεψε imo, βάλε γενικότερα και τα υπόλοιπα παράπονα που έχουν χρήστες. Εντάξει, έφαγε μια κατραπακιά όταν άλλαξε το UI από native σε electron (και το discord, electron είναι), και στο Skype 7 όταν είχε πάλι αλλαγή UI γκρίνιες υπήρχαν, αλλά από features πλέον δεν μου λείπει κάτι (εμένα), έχει ομαδικά calls δωρεάν, σχετικά καλή ποιότητα κλήσεων και οκ, δεν είμαι πιτσιρικάς, έχω κόσμο από παλιά εκεί και θα μιλήσουμε εκεί κατά καιρούς. Απο κει και πέρα ο καθένας ακολούθησε την "ομάδα του" σε άλλες λύσεις, slack, teams, zoom, whatsapp, μέχρι και telegram και για τους περισσότερους οι φίλοι μεταφέρθηκαν - δυστυχώς - στο messenger.
snips Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, randomcat είπε Είχα καμιά 100στή επαφές με καμιά 20αριά να είναι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή. Συνδέθηκα μετά από ένα καλοκαίρι απουσίας, και δεν ήταν μέσα ούτε ένας. Αυτό έπαθε το Skype. Και αύριο μπορεί να σταματήσει να υπάρχει το Discord, χωρίς να παρέμβει καμία MS. Απλά επειδή θα βγεί το Paparord και το TalktoMeBitch. Αυτό το συναισθηματικό σας δέσιμο με κάποιες γραμμές κώδικα κάποιου άλλου, ξεφεύγει κατά πολύ της έννοιας της επιχειρηματικότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα