Dakonblackblade Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλημέρα, έχω ένα υπόγειο γκαράζ, με ράμπα που ξεκινάει από το επίπεδο του δρόμου και πάει προς τα κάτω . ¨Οταν αλλάζει η κλίση και μπαίνεις μέσα στο γκαράζ, το ένα αυτοκίνητο που έχει μεγάλο πρόβολο και λίγο χαμηλό , βρίσκει στο κάτω μέρος. Αυτή τη στιγμή το σηκώνω με μαδέρια ούτως ώστε να μη βρίσκει ο πρόβολος . Υπάρχει ο δρόμος του μπετού, με το να μειώσω την αλλαγή κλίσης , αλλά σκέφτομαι και τη λύση λαμαρίνας που θα μειώσει τη διαφορά κλίσης. ¨Εχει δει ή εφαρμόσει κανείς κάποια άλλη μέθοδο με μικρό κόστος και μικρή παρέμβαση που μου διαφεύγει?
Dantε Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Εχω δει πλαστικα σαμαρακια που βιδωνουν κατω για αυτη τη δουλεια.
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Αν και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, η πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση είναι το μπετό.
xsterg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 γειτονας εβαλε λαμαρινα. αλλα στο δικο του εβαλε πιο λεπτη με αποτελεσμα να στραβωσει ελαφρα. σε εναν αλλο που εφτιαξε πιο περα εβαλε πιο χοντρη κει ειναι οκ. παντως το μπετο με σωληνα μεσα στου για τα νερα ειναι η καλυτερη λυση και για μενα.
DhZou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στη ράμπα εκεί που βρίσκονται οι μπροστινοί σου τροχοί στο κατέβασμα τη στιγμή που βρίσκει κάτω, βάζεις ένα τέτοιο. Το έχω δει σε καποιον γείτονα Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από DhZou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα