rafa1919 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα φίλοι. Μιας και έχω έρωτα για το συγκεκριμένο sedan θα ήθελα να ακούσω και να μάθω την άποψή σας για αυτό. 😀
vamvakoolas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 κατα τυχη ειχα ασχοληθει καποια στιγμη με αυτο Αναφερεσαι στη πρωτη γενια 2001-9 Δε ξερω τι ακριβως θες να μαθεις αλλα μερικα μπουλετ ποιντσ 1)Διλητρο με οτι σημαινει για τελη κυκλοφοριας 2)Πολυ μπροστα τεχνολογικα για την ηλικια του (οπως ολα τα βολβο γενικα) 3)απιστευτα ανετο σε χωρους/πορτ μπαγκαζ 4)Καλη ηχομονοση/κυλιση -1)Μπορει να τσιμπαει βενζινη μιας και δεν ειναι αμαξι ουτε για γκαζια αλλα ουτε για πολη. Σχεδιαστηκε κυριως για Αμερικη να πηγαινεις χαιγουει με ανεση και την οικογενεια -2)Οχι πολλα εξειδικευμενα συνεργεια βολβο -3)Οπως σχεδον σε ολα τα βολβο αν εχει θεμα κατι με ηλεκτρονικα (π.χ δε δουλευει μια ενδειξη ή μπλοκαρει ο υπολογιστης ταξιδιου) παιζει να αλλαξεις μια σειρα απο ανταλλακτικα->πολυεξοδο οποτε τρελος ελεγχος στα ηλεκτρονικα
Giama Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σχετικά με το S60 της περιόδου που αναφέρεις, ένα περιστατικό από συγγενή που το έχει: Είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κατά το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο αλλά εκείνος βγήκε σχεδόν χωρίς γρατζουνιά και από τότε πίνει νερό στο όνομά του και τελικά ξαναγόρασε μεταχειρισμένο το ίδιο. Έχω καταλάβει όμως ότι μηχανικά όλο και κάτι προκύπτει κάθε τόσο. Προσωπικά έχω το S40 1.8 βενζίνη του '06, δεν ξέρω αν μηχανικά έχουν την οποιαδήποτε σχέση, μάλλον όχι. Το δικό μου έβγαλε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της ζωής του, δυο γνωστοί μου όμως με το ίδιο μοντέλο (S40 1.8 ίδιας περιόδου) έχουν την ακριβώς αντίθετη εμπειρία, δεν τους ζήτησε σχεδόν τίποτα το αμάξι. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από Giama
rafa1919 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ενδιαφέροντα όσα λέτε και συμφωνώ πρακτικώς απόλυτα. Έχω καλή εμπειρία με το αμάξι από το 2005 έως και το 2017 όπου και το είχε στενός συγγενής. Έρωτας από κάθε άποψη και εξαιρετικά στιβαρό - άνετο - ευκολοδήγητο αυτοκίνητο. Το μοτέρ είναι υπέροχο για την γραμμικότητά του, η ασφάλεια δεν το συζητώ και το θεωρώ πολύ όμορφο, διαχρονικό στυλ χωρίς να είναι υπερβολικό.
greekfragma Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Πίνει το πάτο του σε βενζίνη, Ανταλλακτικά μόνο απέξω γιατί εδώ τα κοπανάνε 2φορές σε τιμή. Αν και θεωρείται πολύ αξιόπιστο Ελλάδα βγάζει βλάβες γιατί τα συνεργεία δε κάνουν τις εργασίες όπως ορίζει η Volvo. Αυτά από ίδια άποψη από 2 Volvo ένα της οικογένειας από το 2000-2010 και ένα φίλης την ίδια δεκαετία. Το αυτοκίνητο αξιόπιστο είναι. Οι μάστορες δεν έχουν τα εργαλεία και την μεθοδολογία που απαιτεί.
vamvakoolas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 θα συμφωνησω και οπως εγραψα αν δε το πας σε εξειδικευμενο συνεργειο βολβο...αρχιζουν τα δραματα. Ολα τα βολβο αν τα συντηρεις οπως πρεπει δε βγαζουν θεμα (στην Αμερικη για παραδειγμα εχουν οχηματα 30 ετων και ειναι σα καινουργια). Αν αρχιζεις τις εκπτωσεις τυπου να το παω στο συνεργειο της γειτονιας, στον αλλο που εχει συνεργειο φορντ (καποια μηχανικα μερη ιδια) κτλ τοτε δε θα σου φταιει το αμαξι
Burgos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Όπως προείπαν οι συμφορουμίτες μόνο σε εξειδικευμένο. Είχα 2 Volvo και ειδικά το 850 του 96 κυκλοφορεί ακόμα με πάνω από 500k χλμ χωρίς πρόβλημα. Εγώ είχα το S80 του 2005 που φοράει ίδιο κινητήρα και σασμάν με το S60 που κοιτάζεις. Δυνατός κινητήρας και ξεκούραστος στα ταξίδια αλλά δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Από κατανάλωση βέβαια δράμα. Στην εθνική αν πηγαίνεις συντηρητικά θα δεις κοντά στα 8 λίτρα. Γενικά είναι αυτοκίνητο που παρά τα χρόνια του θα σε μετακινεί ξεκούραστα και με ασφάλεια. Οι τιμές τους είναι χαμηλά σαν μεταχειρισμένα και αν θεωρείς ότι αξίζει να δίνεις 630 τέλη τότε προχώρα αφού σου αρέσει
rafa1919 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, greekfragma είπε Πίνει το πάτο του σε βενζίνη, Ανταλλακτικά μόνο απέξω γιατί εδώ τα κοπανάνε 2φορές σε τιμή. Αν και θεωρείται πολύ αξιόπιστο Ελλάδα βγάζει βλάβες γιατί τα συνεργεία δε κάνουν τις εργασίες όπως ορίζει η Volvo. Αυτά από ίδια άποψη από 2 Volvo ένα της οικογένειας από το 2000-2010 και ένα φίλης την ίδια δεκαετία. Το αυτοκίνητο αξιόπιστο είναι. Οι μάστορες δεν έχουν τα εργαλεία και την μεθοδολογία που απαιτεί. 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε θα συμφωνησω και οπως εγραψα αν δε το πας σε εξειδικευμενο συνεργειο βολβο...αρχιζουν τα δραματα. Ολα τα βολβο αν τα συντηρεις οπως πρεπει δε βγαζουν θεμα (στην Αμερικη για παραδειγμα εχουν οχηματα 30 ετων και ειναι σα καινουργια). Αν αρχιζεις τις εκπτωσεις τυπου να το παω στο συνεργειο της γειτονιας, στον αλλο που εχει συνεργειο φορντ (καποια μηχανικα μερη ιδια) κτλ τοτε δε θα σου φταιει το αμαξι 1 ώρα πριν, Burgos είπε Όπως προείπαν οι συμφορουμίτες μόνο σε εξειδικευμένο. Είχα 2 Volvo και ειδικά το 850 του 96 κυκλοφορεί ακόμα με πάνω από 500k χλμ χωρίς πρόβλημα. Εγώ είχα το S80 του 2005 που φοράει ίδιο κινητήρα και σασμάν με το S60 που κοιτάζεις. Δυνατός κινητήρας και ξεκούραστος στα ταξίδια αλλά δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Από κατανάλωση βέβαια δράμα. Στην εθνική αν πηγαίνεις συντηρητικά θα δεις κοντά στα 8 λίτρα. Γενικά είναι αυτοκίνητο που παρά τα χρόνια του θα σε μετακινεί ξεκούραστα και με ασφάλεια. Οι τιμές τους είναι χαμηλά σαν μεταχειρισμένα και αν θεωρείς ότι αξίζει να δίνεις 630 τέλη τότε προχώρα αφού σου αρέσει Συμφωνώ και επαυξάνω με όλους σας και όλα όσα αναφέρετε. Το γουστάρω πολύ, ας είναι φωτιά για την εφορία. Η κατανάλωση ξέρω ότι πάσχει σε κάποιο βαθμό αλλά μπρος στην αγάπη που του έχω ως αυτοκίνητο δεν θα την θεωρήσω πρόβλημα σε πρώτη φάση. Όταν με το καλό κάνω το βήμα και το πάρω πιστεύω ότι τουλάχιστον τους πρώτους δύο μήνες θα το κάψω στα ταξίδια! 1
xsterg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 η volvo και η saab ειναι πρωτοποροι στην ασφαλεια που εχει σχεση με το αυτοκινητο. δεν ειναι αυτοκινητα επιδοσεων, δεν ειναι οικονομικα αλλα ειναι τρομερα ασφαλη. κριμα που η μεν volvo δεν βγαζει μικρα sedan και κριμα που η saab εχει κλεισει γενικα σαν εταιρεια.
rafa1919 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, xsterg είπε η volvo και η saab ειναι πρωτοποροι στην ασφαλεια που εχει σχεση με το αυτοκινητο. δεν ειναι αυτοκινητα επιδοσεων, δεν ειναι οικονομικα αλλα ειναι τρομερα ασφαλη. κριμα που η μεν volvo δεν βγαζει μικρα sedan και κριμα που η saab εχει κλεισει γενικα σαν εταιρεια. Ποσό δίκιο έχεις φίλε μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα