NefeliPng Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα! Έχω το Xiaomi Redmi Note 8 pro και από χθες το βράδυ όταν ανοίγω Google services και εφαρμογές Instagram, Viber, Messenger κ.λπ. μου λέει ότι η εφαρμογή msa διακόπτεται επανειλημμένα. Τι πρέπει να κάνω; 1
vargas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) https://piunikaweb.com/2021/03/23/samsung-android-systemweb-view-apps-crashing-issue/ είναι θέμα του androd web view . Μπες στο play store κ κάνε update της εφαρμογής. Ίσως να σου ζητάει update κ στον Chrome. Κάνε κ στις δύο update κ είσαι κομπλε Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από vargas 3 5
Tsoukos87 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Και εγω απο το πρωι ειχα θεμα με διαφορες εφαρμογες μετα εκανα update τις παραπανω οπως αναφερει ο φιλος παραπανω στο playstore και εστρωσε το κινητο. 3
intruder99 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κι εγώ με το Mi A3 έχω το ίδιο θέμα όταν μπαίνω στην εφαρμογή της Google για να κάνω αναζήτηση. Στο Chrome δεν υπάρχει πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω ενημέρωση το Android WebView εδώ και κανένα 20λεπτο αλλά δεν γίνεται. ΥΓ. Τελικά δεν ανοίγει και η διαχείριση αρχείων. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από intruder99 1
JoyMode Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Και εγω απο το πρωι ειχα θεμα με διαφορες εφαρμογες μετα εκανα update τις παραπανω οπως αναφερει ο φιλος παραπανω στο playstore και εστρωσε το κινητο. Μπορείς να μας πεις πως εκανες τα updates? Προσπαθώ αλλά δεν γίνεται 1
vargas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, JoyMode είπε Μπορείς να μας πεις πως εκανες τα updates? Προσπαθώ αλλά δεν γίνεται εξαρτάται την συσκευή που έχετε νομίζω οι πιο παλιές συσκευές περιμένουν ένα fix από την google . Οταν λέω παλιές 19 κ πίσω 1
NMANN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο θέμα. Έκανα update στο Android web view με επιτυχία. Αλλά στο Google Chrome πατάω ενημέρωση, για 2-3 δευτερόλεπτα μου λέει '' Σε εκκρεμότητα'' και μετά σταματάει την ενημέρωση. Τι πρέπει να κάνω? (το κινητό είναι το redmi 8A).
Testt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Κι εγω εχω το ιδιο θεμα.Ουτε σε μενα κανει ενημερωση το webview(redmi note 8 pro).Αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις θα βοηθησει;
vargas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, NMANN είπε Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο θέμα. Έκανα update στο Android web view με επιτυχία. Αλλά στο Google Chrome πατάω ενημέρωση, για 2-3 δευτερόλεπτα μου λέει '' Σε εκκρεμότητα'' και μετά σταματάει την ενημέρωση. Τι πρέπει να κάνω? (το κινητό είναι το redmi 8A). Δεν σου λειτουργεί ; Αν δεν λειτουργεί προσπάθησε πιο μετά μήπως έχει βγάλει το fix η google 1
six-poz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Κι εγω προσπαθω να κανω ενημέρωση αυτές τις 2 εφαρμογές και δεν τις κάνει... Βρήκε κανείς λύση σε αυτό; (Poco X3)
NMANN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, six-poz είπε Κι εγω προσπαθω να κανω ενημέρωση αυτές τις 2 εφαρμογές και δεν τις κάνει... Βρήκε κανείς λύση σε αυτό; (Poco X3) Τελικά το ελυσα το θέμα. Μόνο αυτές τις ενημερώσεις θέλει. Αν δεν μπορείς να κάνεις ενημέρωση πήγαινε στο playstore, πατα τις 3 οριζοντίες παυλες διπλα στην μπάρα αναζήτησης(αριστερά της), μετά πάτα εκεί που λέει '' οι εφαρμογές/παιχνίδια μου'' και μετά θα σου έχει τις εφαρμογές που θέλουν ενημέρωση. Εμένα είχε του Android Web view, το Google Chrome και το Snapchat. Πατάς εκεί π λέει ενημερωση(μπορείς να τις κάνεις ενημέρωση ταυτόχρονα) Εγω αμέσως μετά την ενημέρωσή τους, έκανα επανεκκίνηση το κινητό μου και μετά έκανα εκκαθάριση των Άχρηστων αρχειων και όλα δούλεψαν. 5 4
stavros_pat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ναι οπως το ειπε ο@vargas πιο πανω να κανεις ενημερωσει.Τωρα πηγα κι τη εκενα και δεν μου το εχει ξαναβγαλει αλλα το εψαξα κι οι περισσοτεροι ανεβασαν βιντεο σημερα για αυτο το προβλημα...
Leonnatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 το ίδιο και σε μένα POCO F1 συν ότι έχασα και όλες τις επαφές μου....δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτό το πρόβλημα. 1
lazosa59 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 mi 8 lite απο εχτες με πεταγε εξω απο το gmail... σημερα συνεχεια προβλημα με διακοπες. εκανα update chrome και to Android WebView Ολα οκ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το φιλο VARGAS! 2
kafkaek9 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μόλις το έκανα και εγω update μου το ειχε στο playstore και όλα οκ, μάλλον θα άλλαξε στο browser κάτι και έφαγαν σκάλωμα τα κινητά μας κάτοχος xiaomi readimi s2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα