Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι μπλόφα? https://www.naftemporiki.gr/story/1703746/i-cosmote-tv-thelei-ta-tileoptika-dikaiomata-tis-super-league Λέτε να γίνει? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από aizensama24
UncleKim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Είναι μπλόφα? https://www.naftemporiki.gr/story/1703746/i-cosmote-tv-thelei-ta-tileoptika-dikaiomata-tis-super-league Λέτε να γίνει? Χλωμό το κόβω, αν και λογικά μετά την απώλεια του Ισπανικού μπορεί να μπει δυναμικά. Είναι και δύσκολο γιατί πλέον δεν υπάρχει και κεντρική διαχείριση και θα πρέπει να συνεννοηθούν εξ αρχής όλοι μαζί. Ολυμπιακος και ΠΑΟΚ πχ έχουν ιδιωτικές συμφωνίες με την Nova και δεν νομίζω πως θα αλλάξουν έτσι έυκολα τουλάχιστον άμεσα. Επίσης, αν χάσει το ελληνικό η Nova, θα μείνει μόνο με την Euroleague από την άποψη περιεχομένου ελληνικού ενδιαφέροντος, οπότε δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.
aypnia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, aizensama24 είπε Είναι μπλόφα? https://www.naftemporiki.gr/story/1703746/i-cosmote-tv-thelei-ta-tileoptika-dikaiomata-tis-super-league Λέτε να γίνει? Δεν νομίζω να είναι μπλόφα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Cosmote tv που εκφράζουν επίσημα και δημόσια μέσω του προέδρου της superleague ενδιαφέρον. Στη Nova υπό τη νέα της ιδιοκτησία ήλπιζαν ότι θα χτυπήσουν ότι αθλητικό έχει η cosmote με τρελά ποσά κι ότι της πάρουν και θα πάρουν τη superleague πάλι ουσιαστικά με ανάθεση στα ίδια λεφτά. Ειδικά για τα champions league, europa, conference έφτασαν με τα πονταρίσματα της τη τιμή των δικαιωμάτων τους στο θεό. Τελείως λάθος στρατηγική κατά τη γνώμη μου γιατί θα κάνει τώρα κι η cosmote το ίδιο και δεν νομίζω να μπλοφάρει γιατί θέλει να γεμίσει το πρόγραμμά της το Σαββατοκύριακο. Η Cosmote βάζω στοίχημα θα κάνει γερά πονταρίσματα για τη superleague και θα φτάσουν τα δικαιώματα της στο θεό. 20 ώρες πριν, UncleKim είπε Ολυμπιακος και ΠΑΟΚ πχ έχουν ιδιωτικές συμφωνίες με την Nova και δεν νομίζω πως θα αλλάξουν έτσι έυκολα τουλάχιστον άμεσα. Δεν δεσμεύονται από αυτές, υπάρχει όρος ότι αν συμφωνηθεί κεντρική διαχείριση, τα συμβόλαια αυτά σταματάνε να ισχύουν χωρίς υπαιτιότητα κάποιου από τα εμπλεκόμενα μέρη. Από τη στιγμή που δεν δεσμεύονται, για πιο λόγο να μην αλλάξουν αν άλλος τους δίνει περισσότερα; Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από aypnia
UncleKim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, aypnia είπε Δεν δεσμεύονται από αυτές, υπάρχει όρος ότι αν συμφωνηθεί κεντρική διαχείριση, τα συμβόλαια αυτά σταματάνε να ισχύουν χωρίς υπαιτιότητα κάποιου από τα εμπλεκόμενα μέρη. Από τη στιγμή που δεν δεσμεύονται, για πιο λόγο να μην αλλάξουν αν άλλος τους δίνει περισσότερα; Αν πάρει η Cosmote την SuperLeague, θα είναι τεράστιο πλήγμα για την Νοβα, οπότε θεωρώ οτι θα πέσει πολύ χρήμα εκει, με μία επισήμανση. Θεωρώ οτι πιο πολύ ανάγκη έχει η Nova την Superleague από ότι η Cosmote, και λογικά δεν θα την αφήσει έτσι εύκολα.
aypnia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, UncleKim είπε Αν πάρει η Cosmote την SuperLeague, θα είναι τεράστιο πλήγμα για την Νοβα, οπότε θεωρώ οτι θα πέσει πολύ χρήμα εκει, με μία επισήμανση. Θεωρώ οτι πιο πολύ ανάγκη έχει η Nova την Superleague από ότι η Cosmote, και λογικά δεν θα την αφήσει έτσι εύκολα. Δεν είπε κανείς ότι θα την αφήσει εύκολα, αλλά δεν έχει σημασία μόνο τι θέλει η Nova. Κι η Cosmote την έχει ανάγκη πια, δεν την έχει μόνο η Nova. Έχει αδειάσει το πρόγραμμα της από ποδόσφαιρο το ΣΚ για του χρόνου. Για αυτό και πιστεύω ότι θα χτυπήσει κι η Cosmote τεράστια ποσά έχοντας και το απόθεμα από ισπανικό και γερμανικό. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από aypnia
UncleKim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, aypnia είπε Δεν είπε κανείς ότι θα την αφήσει εύκολα, αλλά δεν έχει σημασία μόνο τι θέλει η Nova. Κι η Cosmote την έχει ανάγκη πια, δεν την έχει μόνο η Nova. Έχει αδειάσει το πρόγραμμα της από ποδόσφαιρο το ΣΚ. Για αυτό και πιστεύω ότι θα χτυπήσει κι η Cosmote τεράστια ποσά έχοντας και το απόθεμα από ισπανικό και γερμανικό. Νομίζω ότι πήρε κ το Ιταλικό η Cosmote. Και μην ξεχνάς ότι έχει κ το φιλέτο την Premier.
aypnia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, UncleKim είπε Νομίζω ότι πήρε κ το Ιταλικό η Cosmote. Και μην ξεχνάς ότι έχει κ το φιλέτο την Premier. Δεν έχει κλείσει το ιταλικό. Mε Premier μόνο, όσο φιλέτο κι αν είναι, δεν γεμίζεις τόσα sport κανάλια το ΣΚ. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από aypnia
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Όλα αυτά θα γίνουν από φέτος? δηλαδή φέτος θα δούμε ιταλικό στη cosmote? Κρίμα πάντως για το γερμανικό. Ισπανικό δεν έβλεπα καθόλου γιατί δε μαρέσει καμία ομάδα αλλά από τη Γερμανία μου άρεσαν και άρχισα να βλέπω τελευταία.
Zerg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ελληνικο πρωταθλημα και η Euroleague στο μπασκετ (κυριως το πρωτο) κρατανε την nova. Δεν θα κατσει να βγαλει τα ματια της μονη της. η cosmote εχει αλλου τυπου κοινο. Nba, champions league. το να κλεισει η nova και να υπαρξει μονοπωλιο, δεν σας συμφερει να ξερετε εσας τους συνδρομητες στη cosmote που τα θελετε ολα τζαμπε(και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα