jimis98 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 εχω το logitech g102 prodigy και τις περισσοτερες φορες ανοιγει διπλες σελιδες στα κλικ και γενικα δεν ακουει τις εντολες,τι μπορει να παιζει?παταω στο yoytube για να δω ειδοποιησεις και πηγαινω πανω στο βιντεο και μετα μου εμφανιζει αλλο,παταω για παυση και μου μεγιστοποιηει το βιντεο
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Τα ίδια θέμα είχα κι εγώ (θα μου πείτε τώρα τι πάω και συγκρίνω):
BadBoy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Το πιο πιθανό είναι ότι χάλασε το έλασμα στο κλικ από τη χρήση. Το έχω πάθει και επισκευάσει σε 2 Razer. Θα χρειαστείς διακόπτες, να αφαιρέσεις τον παλιό και με κόλληση να βάλεις τον καινούριο. Το αν αξίζει βέβαια για αυτό το ποντίκι, το αφήνω στην κρίση σου. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από BadBoy 1
jimis98 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, BadBoy είπε Το πιο πιθανό είναι ότι χάλασε το έλασμα στο κλικ από τη χρήση. Το έχω πάθει και επισκευάσει σε 2 Razer. Θα χρειαστείς διακόπτες, να αφαιρέσεις τον παλιό και με κόλληση να βάλεις τον καινούριο. Το αν αξίζει βέβαια για αυτό το ποντίκι, το αφήνω στην κρίση σου. για μένα λες? δεν το είχα για gaming να πεις χάλασε από αυτό
ksessalonikios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 το έλασμα του διακόπτη χαλάρωσε. ή θα αλλάξεις ολόκληρο τον διακόπτη που σημαίνει κολλητήρια κλπ ή μόνο το έλασμα.
Sa1as Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δεν έχει να χάσεις κάτι αν δοκιμάσεις. Εννοείται αν 'πιάνουν' τα χέρια σου και πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις!
jimis98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 και δικαιολογηται απο τετοια μαρκα να κανει τετοιο θεμα?
conqueror06 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αχ το διλπό κλίκ... Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό ειδικά όταν έχεις βάλει το χέρι στην τσέπη για κορυφαίο υποτίθεται gaming mouse... Αυτό δυστυχώς σε εμένα πάντα σήμαινε χαλασμένο switch... 2 φορές το έχω πάθει σε razer των 100 ευρώ σας πληροφορώ, μέχρι που δεν ξαναπήρα τη μάρκα. Θα πήγαιναν άκλαφτα αν δεν είχα τις γνώσεις να αλλάξω τα χαλασμένα εξαρτήματα. Ναι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αλλά συμβαίνει ακόμα και σε πανάκριβα μοντέλα. Είναι από τις περιπτώσεις που εκτιμάς ποντίκια με δυνατότητα αλλαγής των switches χωρίς κολλητήρι. Όπως της ASUS. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από conqueror06 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα