Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ θέλω τις γνώσεις σας

u5064247

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα , θέλω μια βοήθεια να επιλέξω ενα φορητό υπολογιστή για των γιό μου που είναι φοιτητής , δεν έχω γνώσεις απο υπολογιστές για αυτό ζητάω τις δικές σας .

έχω επιλέξει αυτά τα δύο HP 15 - dw2000nv Laptop (Core i5 1035G1/8 GB/256 GB/GeForce MX130 2 GB)

HP Pavilion 15-cs3006nv Laptop (Core i5 1035G1/8 GB/256 GB/GeForce MX130 2 GB)

φαίνονται να είναι ίδια ποιά είναι η γνώμη σας ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοιτητής σε τι τμήμα; Η χρήση του λάπτοπ ποια θα είναι; Το κόστος των λάπτοπ που κοιτάμε ποιο είναι, γιατί ανάλογα μπορεί και να μην αξίζουν. Αναλογικά πάντως σε απόδοση/τιμή αυτή την εποχή στα λάπτοπ έχουν οι amd-ryzen

Καλησπέρα , Γεωπονικό Αθήνας , η χρήση φαντάζομαι τυπική με office , internet , Netflix , game , YouTube .

Απλά εγώ θέλω να του πάρω κάτι τώρα που να κρατήσει τουλάχιστον πέντε με επτά χρόνια .

Υπό κανονικές συνθήκες σχεδόν όλα τα μηχανήματα κρατάνε εκτός αν δεν προσεχτούν ή πέσουμε σε κακή παρτίδα. Τα δύο λάπτοπ που επιλέχτηκαν είναι πανομοιότυμα με μοναδική διαφορά(απ'οσο μπόρεσα να διακρίνω) τον διαφορετικό τύπο οθόνης. Ωστόσο καμία από τις 2 οθόνες δεν είναι ips και αυτό είναι κάπως μειονέκτημα στα λάπτοπ. Στα θετικά των λάπτοπ που έχουν επιλεχτεί οτι διαθέτουν ξεχωριστή κάρτα γραφικών που σημαίνει αφενός οτι ο cpu δουλεύει πιο ξεκούραστα και αφετέρου οτι δεν καταναλώνεται μνήμη ram του συστήματος για τα γραφικά. Σε αυτη την τιμή, κοντά στα 650 αν είδα σωστά, υπάρχουν μοντέλα με καλύτερα χαρακτηριστικά και δυνατότερους επεξεργαστές.

Δεν έχω κάτι άμεσα υπόψιν αυτή την στιγμή, κάνε μια ερώτηση στο παρακάτω νήμα,καθώς τα παιδιά παρακολουθούν πολύ τα λάπτοπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...